Det lærer du

Hvor meget salt dit barn max bør få på en dag

Konsekvenserne af for meget salt til dit barn

Hvilke madvarer, som har et særligt højt indhold af salt

Hvor meget sukker dit barn max bør få på en dag

Hvilke madvarer, som har et højt indhold af skjult sukker

Forudsætninger

  • Kurset kræver ingen forudsætning andet end en internetadgang

Indhold

3 lektioner 25m 6s

10m 36s
14m 30s

Beskrivelse

I dette minikursus sætter jeg fokus dit barns sukker-og saltindtag, da for meget salt og sukker er et stort sundhedsmæssigt problem blandt danske børn, som kan have alvorlige konsekvenser for det enkelte barn.


Kurset består af to moduler med en video til hvert modul, samt et eksempel på et dagskostforslag med meget salt og et eksempel med lidt salt.


Kurset henvender sig til dig med et barn fra ca. otte mdr. og opefter.


Kurset er dit personlige eje for altid:-)


Dette minikursus er en del af online kurset "Fødevareguiden - Mad til spædbørn og småbørn". Nedenunder kan du se mine øvrige onlinekurser.

Din instruktør

billede af Birgitte Mie Hansen
Birgitte Mie Hansen
Klinisk diætist og fødevareformidler

Hej!

Jeg hedder Birgitte Mie Hansen, og jeg uddannet klinisk diætist. Det blev jeg tilbage i 2005. Jeg har over 20 års erfaring med at vejlede og undervise i mad og ernæring til primært voksne med specielle ernæringsmæssige behov.


Børneernæring har dog altid haft min særlige interesse, og interessen steg helt naturligt endnu mere, da jeg i 2015 blev mor til min dreng Charlie.


Jeg begyndte at sætte mig meget ind i børneernæring og anbefalingerne for mad til små børn og blev ret frustreret over ikke at kunne finde svar på alle mine spørgsmål. Jeg syntes ikke, den viden, jeg kunne få fra Sundhedsstyrelsen, var fyldestgørende nok – jeg syntes, der manglede noget såsom konkrete eksempler på madvarer.


Derfor stod jeg tit i den situation, hvor jeg ikke rigtigt helt kunne finde ud af at omsætte Sundhedsstyrelsens råd til varer ude i supermarkedet, og det gjorde mig utryg.


Det var en af årsagerne til, at jeg i 2018 lancerede Fødevareguiden.dk, hvor jeg formidler faglig og objektiv viden om fødevarer.


Jeg har derfor siden 2018 specialiseret mig i fødevarer til børn og voksne og arbejdet målrettet med at formidle min viden, selvfølgelig gennem Fødevareguiden.dk, men også gennem onlinekurser som dette, individuelle samtaler, foredrag og workshops fx i mødre-og fædregrupper.

Anmeldelser

4.3

1 Anmeldelse
100%
0%
0%
0%
0%
Rene N
et år siden

Sunde vaner fra start: Reducer dit barns sukker- og saltindtag

149,00 kr.