Det lærer du

Hvorfor rugbrødsmadderne kan have en negativ effekt på dit barns sundhed

Hvordan du laver en sund og nærende frokost med afsæt i Fødevarestyrelsens madpakkehånd

Hvilke smørelse til brødet, som er de sundeste valg

Hvordan du kan lave 10 sunde flade:-)

Forudsætninger

  • Der kræves ingen forudsætning til dette kursus andet end internetadgang

Indhold

8 lektioner 50m 31s

2m 56s
6m 15s
10m 25s
5m 33s
25m 22s

Beskrivelse

I dette minikursus sætter jeg fokus dit barns frokost, hvor jeg tager afsæt i brødmåltidet, da det ofte er det, som mange forældre vælger, så snart barnet er stort nok til at spise brød.


Ernæringsmæssigt kan brødmåltider også sagtens være en virkelig god idé, men det afhænger bestemt af, hvad du kommer på brødet. 


Derfor lærer du i kurset her om de sundhedsmæssige udfordringer ved brødmåltidet, og hvordan du laver de sundeste madder til dit barn. Her vil du blive introduceret til Fødevarestyrelsens madpakkehånd, som er et supergodt redskab til at få lavet sunde madder, og så vil du også få vist eksempler på “Ti sunde flade”.


Kurset henvender sig til dig med et barn fra ca. otte mdr. og opefter.


Kurset består af fem moduler med en video til hvert modul, fine udprint til dit køleskab samt nyttige links til pjecer og artikler.


Kurset er dit personlige ege for altid:-)


Nedenunder kan du se mine øvrige onlinekurser. Dette minikursus er en del af online kurset "Fødevareguiden - Mad til spædbørn og småbørn".

Din instruktør

billede af Birgitte Mie Hansen
Birgitte Mie Hansen
Klinisk diætist og fødevareformidler

Hej!

Jeg hedder Birgitte Mie Hansen, og jeg uddannet klinisk diætist. Det blev jeg tilbage i 2005. Jeg har over 20 års erfaring med at vejlede og undervise i mad og ernæring til primært voksne med specielle ernæringsmæssige behov.


Børneernæring har dog altid haft min særlige interesse, og interessen steg helt naturligt endnu mere, da jeg i 2015 blev mor til min dreng Charlie.


Jeg begyndte at sætte mig meget ind i børneernæring og anbefalingerne for mad til små børn og blev ret frustreret over ikke at kunne finde svar på alle mine spørgsmål. Jeg syntes ikke, den viden, jeg kunne få fra Sundhedsstyrelsen, var fyldestgørende nok – jeg syntes, der manglede noget såsom konkrete eksempler på madvarer.


Derfor stod jeg tit i den situation, hvor jeg ikke rigtigt helt kunne finde ud af at omsætte Sundhedsstyrelsens råd til varer ude i supermarkedet, og det gjorde mig utryg.


Det var en af årsagerne til, at jeg i 2018 lancerede Fødevareguiden.dk, hvor jeg formidler faglig og objektiv viden om fødevarer.


Jeg har derfor siden 2018 specialiseret mig i fødevarer til børn og voksne og arbejdet målrettet med at formidle min viden, selvfølgelig gennem Fødevareguiden.dk, men også gennem onlinekurser som dette, individuelle samtaler, foredrag og workshops fx i mødre-og fædregrupper.

Anmeldelser

4.3

1 Anmeldelse
100%
0%
0%
0%
0%
Rasmus K
2 år siden
"Super godt kursus, meget relevant og med en masse nyttig ny viden!"

Fødevareguiden - Frokost til børn

Populær

299,00 kr.