Det lærer du

Hvorfor mellemmåltider er helt afgørende for dit barns udvikling og vækst

Hvorfor smoothies, riskiks, figenstænger og børnekiks ikke bør gives som et selvstændigt mellemmåltid

Hvordan du sammensætter dit barn mellemmåltider bedst muligt

12 eksempler på gode mellemmåltider til dit barn

Forudsætninger

  • Dette kursus kræver ingen forudsætninger, andet end internetadgang

Indhold

3 lektioner 38m 59s

38m 59s

Beskrivelse

Som klinisk diætist oplever jeg, at mange forældre tænker mellemmåltider til børn som en “god idé”, fordi de er det for os voksne.

Men for små børn er mellemmåltider ikke blot en “god idé”, men helt afgørende for dit barns udvikling og vækst.


I minikurset her lærer du, hvorfor mellemmåltider er helt afgørende for dit barn, og hvordan du så sammensætter mellemmåltiderne, så de er optimale for dit barn.


Jeg fortæller dig også om de mange forskellige børnesnacks, som findes på hylderne såsom smoothies, figenstænger, børnekiks m.m. samt viser dig 12 forskellige forslag på mellemmåltider.


Kurset består af et modul med en video, samt et faktaark om mellemmåltider samt 12 forslag til mellemmåltider, lige til at hænge på dit køleskab.


Kurset henvender sig til dig med et barn fra ca. otte mdr. og opefter.


Kurset er dit personlige eje for altid:-)


Dette minikursus er en del af online kurset "Fødevareguiden - Mad til spædbørn og småbørn". Nedenunder kan du se mine øvrige onlinekurser.

Din instruktør

billede af Birgitte Mie Hansen
Birgitte Mie Hansen
Klinisk diætist og fødevareformidler

Hej!

Jeg hedder Birgitte Mie Hansen, og jeg uddannet klinisk diætist. Det blev jeg tilbage i 2005. Jeg har over 20 års erfaring med at vejlede og undervise i mad og ernæring til primært voksne med specielle ernæringsmæssige behov.


Børneernæring har dog altid haft min særlige interesse, og interessen steg helt naturligt endnu mere, da jeg i 2015 blev mor til min dreng Charlie.


Jeg begyndte at sætte mig meget ind i børneernæring og anbefalingerne for mad til små børn og blev ret frustreret over ikke at kunne finde svar på alle mine spørgsmål. Jeg syntes ikke, den viden, jeg kunne få fra Sundhedsstyrelsen, var fyldestgørende nok – jeg syntes, der manglede noget såsom konkrete eksempler på madvarer.


Derfor stod jeg tit i den situation, hvor jeg ikke rigtigt helt kunne finde ud af at omsætte Sundhedsstyrelsens råd til varer ude i supermarkedet, og det gjorde mig utryg.


Det var en af årsagerne til, at jeg i 2018 lancerede Fødevareguiden.dk, hvor jeg formidler faglig og objektiv viden om fødevarer.


Jeg har derfor siden 2018 specialiseret mig i fødevarer til børn og voksne og arbejdet målrettet med at formidle min viden, selvfølgelig gennem Fødevareguiden.dk, men også gennem onlinekurser som dette, individuelle samtaler, foredrag og workshops fx i mødre-og fædregrupper.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Optimer dit barns vækst og udvikling med sunde mellemmåltider

199,00 kr.