Det lærer du

At forstå kapitalrejsning som en salgsproces.

Hvordan man modner interessen for sin virksomhed.

Hvordan man pitcher og følger op på møderne.

Hvordan man kommer i mål med en kapitalrunde.

Vigtigheden af den gode start efter en succesfuld investering.

Forudsætninger

  • Vi anbefaler, at du har været igennem kurserne "Gør dig attraktiv over for investorer" og "Lær at lave en god pitch til investorer”.

Indhold

20 lektioner

Beskrivelse

I dette tredje kursus af tre fokuserer vi knivskarpt på, hvordan du tilgår processen med at rejse kapital som en salgsproces.


Første del omhandler at skabe leads til dine pitch-sessioner. For nej, investorerne kommer ikke bare dumpende forbi. Det kræver en målrettet og dedikeret indsats. Herunder at du forstår dit produkt (dvs. din virksomhed) og dine potentielle kunder (dvs. de potentielle investorer).


Anden del fokuserer på de første møder, hvor du pitch'er for investorer. Her er det vigtigt, at du hele tiden tager initiativet, lærer af hvert møde og holder en stram struktur i opfølgningen med investorerne. Og så er forhandlingen i øvrigt allerede i gang..!


Tredje del handler om at komme fra interesserede investorer til endelig aftale. Det kræver, at du forstår spillets regler og de mange muligheder, der i grunden er. Men også at du omfavner det faktum, at du forventes at kunne styre kapitalprocessen ved siden af dit daglige virke.


Sidste del handler om at få en god start sammen med dine nye investorer. For en investering skal ses som en startstreg for at kunne eksekvere din plan.


Dette er tredje kursus af i alt tre kurser, der gør dig klar til at rejse kapital:


Kursus 1: Gør dig attraktiv over for investorer

Kursus 2: Lær at lave en god pitch til investorer

Kursus 3: Fra pitch til investering


Kursus 3 består af 20 videoer med en samlet varighed på ca. 100 min.

Din instruktør

billede af Flying BizKit
Flying BizKit
Iværksætteri & mesterlære

Flying BizKits stifter og direktør, Kasper Holst Hansen, grundlagde i 2006 EduLab, virksomheden bag MatematikFessor, der er Danmarks suverænt stærkeste undervisningsbrand i grundskolen. MatematikFessor nåede under Kasper en markedsandel på 75% blandt elever i 0.-10. klasse, og over en 10-årig periode blev der besvaret langt over 1 milliard matematikspørgsmål på den digitale undervisningsportal.


I foråret 2020 solgte Kasper EduLab til Danmarks største mediekoncern, Egmont. Et halvt år senere stiftede han virksomheden Flying BizKit, hvor drømmen om iværksætteri nu lever videre, men med fokus på at hjælpe andre iværksættere stå stærkere på vejen mod succes.


I foråret 2022 fik Flying BizKit både investorer og Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) med ombord. Kernen i Flying BizKit er at gøre noget godt for mennesker og styrke deres kompetencer og idéer, så de kan gøre noget godt for andre med deres produkt og virksomhed.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Flying BizKit

Fra pitch til investering

499,00 kr.