Det lærer du

Indsigt i de grundlæggende kapitaltyper og begreber.

Forståelse af værdiansættelsen og andre vigtige aspekter.

Hvordan du modner dit selskab i juridisk forstand.

De vigtigste økonomiske og forretningsmæssige data.

Sammenhæng mellem strategi, plan og value drivers.

Forudsætninger

  • Basal forståelse for et startups økonomi.
  • Indsigt i sammenhæng mellem strategi og plan.

Indhold

19 lektioner

Beskrivelse

I dette kursus ser vi nærmere på, hvordan du gør dit selskab attraktivt for investorer. Med andre ord hvordan du modner dit selskab frem mod rent faktisk at rejse kapital.


Først gennemgår vi de forskellige kapitaltyper og ser på for og imod. Det gør det lettere for dig at identificere det rigtige mix af kapital.


Dernæst ser vi på værdiansættelse og koblingen til udviklingen i selskabets ejerbog. Man refererer til captable og du får en simpel skabelon med.


Det fører os over i de juridiske aspekter, der bliver markant vigtigere, når du får investorer med ombord. Overgangen fra "founders only" til at have investorer med skal gøres klogt og med åbne øjne.


Den sidste del gennemgår alle de forretningsmæssige aspekter, som du skal have styr på. Du skal forstå selskabets økonomi og kunne fremvise den enkelt for andre. Du skal kende dine data og hvad der driver din forretning fremad. Og du skal have en skarp strategi med en underliggende eksekvérbar plan.


Dette er første kursus af i alt tre kurser, der gør dig klar til at rejse kapital:


Kursus 1: Gør dig attraktiv over for investorer

Kursus 2: Lær at lave en god pitch til investorer

Kursus 3: Fra pitch til investering


Kursus 1 består af i alt 19 videoer med en samlet varighed på ca. 90 min.

Din instruktør

billede af Flying BizKit
Flying BizKit
Iværksætteri & mesterlære

Flying BizKits stifter og direktør, Kasper Holst Hansen, grundlagde i 2006 EduLab, virksomheden bag MatematikFessor, der er Danmarks suverænt stærkeste undervisningsbrand i grundskolen. MatematikFessor nåede under Kasper en markedsandel på 75% blandt elever i 0.-10. klasse, og over en 10-årig periode blev der besvaret langt over 1 milliard matematikspørgsmål på den digitale undervisningsportal.


I foråret 2020 solgte Kasper EduLab til Danmarks største mediekoncern, Egmont. Et halvt år senere stiftede han virksomheden Flying BizKit, hvor drømmen om iværksætteri nu lever videre, men med fokus på at hjælpe andre iværksættere stå stærkere på vejen mod succes.


I foråret 2022 fik Flying BizKit både investorer og Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) med ombord. Kernen i Flying BizKit er at gøre noget godt for mennesker og styrke deres kompetencer og idéer, så de kan gøre noget godt for andre med deres produkt og virksomhed.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Flying BizKit

Gør dig attraktiv over for investorer

499,00 kr.