Det lærer du

Planlæg & strukturer dit kursus

Gode råd til indspilning

Gode råd til optagelse af lyd

Redigér selv i Imovie

Forudsætninger

  • En computer, tablet eller mobil med interforbindelse. Perfekt til dig der skal til at starte et onlinekursus, men mangler råd og vejledning til at gøre det selv.

Indhold

4 lektioner 52m 21s

6m 3s
8m 19s
28m 38s
9m 21s

Beskrivelse

Hej med dig!


Dette gratis mini-kursus er til dig gerne vil i gang med at lave et onlinekursus, men mangler lidt hjælp til at komme i gang. I kurset tager jeg udgangspunkt i, at du gerne vil i gang så nemt og billigt som muligt. Jeg viser dig den fremgangsmåde jeg selv brugte til at skabe mit eget onlinekursus "Sælgerskolen" som også ligger her på platformen.


Du får mine råd til at planlægge, indspille, optage og redigere dit eget onlinekursus, på den nemmeste og billigste måde, samtidig med at kvaliteten stadig er super god!


Enjoy!

Din instruktør

billede af Rasmus Kamaei
Rasmus Kamaei
Iværksætter & Model

Hej, mit navn er Rasmus Kamaei, jeg er 28 år og er pt. bosat i midtjylland. Jeg har arbejdet med salg igennem de sidste 10 år over flere forskellige brancher. Størstedelen af min salgserfaring kommer fra min tid i detailbranchen, som sælger hos Elgiganten A/S. Til dagligt arbejder jeg som selvstændig, faktisk er jeg medejer af denne platform (Lumant).


Jeg har samlet alt min erfaring indenfor salg og kogt det ned til 2,5 timers ren læring. Jeg har forsøgt at lave den guide til salg, som jeg selv manglede, da jeg begyndte for snart 10 år siden. At være dygtig til salg, er en af de vigtigste egenskaber, man kan have i 2022. Jeg tror 100% på, at alle har potentialet til at lære at sælge og blive den bedste sælger de kan blive!


Jeg håber at du finder mit kursus interessant, hvis ikke, så vil jeg sige tak fordi at du kiggede forbi min profil og ønske dig god vind fremover!

Anmeldelser

4.6

5 Anmeldelser
80%
20%
0%
0%
0%
Gitte X
et år siden
"Let og intuitivt"
Thomas J
et år siden
"Godt kursus!"
Pernille L
et år siden
Rasmus K
et år siden
"Rigtig godt mini-kursus hvis man gerne vil i gang med at lave et godt onlinekursus!"
Rene N
et år siden

Gratis kursusguide - kom nemt i gang!

Populær

Gratis