Det lærer du

Husrensning

Ny energi i hjemmet

Healing af din energi

Ritual til rensning af boligens energi

Indhold

1 lektion

Beskrivelse

Jeg har i mange år interesseret mig for, hvordan man skaber en let og smuk energi i min bolig.


Det betyder nemlig rigtig meget for vores eget velbefindende, vores indre energi, vores helbred, relationer og dynamikken i familien, at boligen har en let og kærlig energi.


Som Energy Flow Healer er jeg bl.a. uddannet i at rense boliger for tunge mørke energier og eventuelle ubundne sjæle, som ikke er taget over på den anden side, og derfor forstyrrer energien i de nye ejeres hjem.


Du kan gøre meget selv for at løfte din boligs - og dermed din egen - energi, og på dette kursus giver jeg dig et par lette tips til hvordan + en lydhealing, du kan afspille, så huset og dets beboere bliver renset.


HUSK at udover ritualet, så er det vigtigt du starter med at få ryddet op i gammelt ragelse. Smid ALT ud, som ikke længere gavner dig, og kig på om du omgiver dig med smukke ting. Det som DU holder af.


Rigtig god fornøjelse.

Din instruktør

billede af Sjælens tone
Sjælens tone
Fløjtenist, fløjteterapeut og foredragsholder

Sjælens tone – bygger bro mellem himmel og jord.


Jeg har udviklet min helt egen og unikke healing, hvor jeg bygger bro mellem himmel og jord og åbner menneskers hjerter ved hjælp af fløjtens intuitive toner. Jeg brænder af hele mit hjerte for musikken og fløjtens vidunderlige toner, og ikke mindst for at hjælpe DIG med at udvikle dine potentialer, slippe din sorg, din stress, din stilstand, lige præcis det, som du har brug for, gennem denne smukke og kraftfulde musik


Læs mere på www.sjælens-tone.dk

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Husrensning

99,00 kr.