1. Hjem
  2. Sundhed og træning
  3. Stress
  4. Giv slip på vrede og uretfærdighed
billede af online kurset: Giv slip på vrede og uretfærdighed

Giv slip på vrede og uretfærdighed

Brug meditation og mentaltræning til at slippe vrede og uretfærdighed

179,00 kr.

Det lærer du

Give slip på vrede, der ikke går væk af sig selv

Give slip på situationer, der er uretfærdige, og som derfor stresser dig

Find ro i svære situationer

Lær at bruge både din krop, din visualiseringsevne og dine tanker til at ændre din indre tilstand

Det får du:
  • 12m indhold - on demand

  • Ubegrænset adgang

  • Tilgængelig via mobil, tablet og computer

Indhold

1 lektion 12m 24s

Lydfil til at træne at give slip på vrede og uretfærdighed

Beskrivelse

Hvis du sidder fast i en situation i livet, der fylder dig med vrede, eller du bliver ved at tænke tilbage på en tidligere situation, der fylder dig med vrede, så er denne guidede meditation lavet til dig.


Vrede i sig selv er der ikke noget i vejen med, det er helt naturligt. Men sidder den fast i måneder og år, så begynder den at gå ud over dig, dit helbred og din livskvalitet. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved det.


Jeg har arbejdet med mennesker i krise i mange år, og når vi skal give slip på vrede, der har fyldt for længe, så skal vi omprogrammere hjernen til at tænke på en ny måde, og for at det kan lade sig gøre, har vi brug for BÅDE at få kroppen og hjernen med.


Derfor er denne guidede meditation en træning i både at ændre fysiologien, ændre den indre kemi samt ændre de tanker, der kickstarter vreden igen og igen.


Det gør vi igennem fysiske ændringer, visualisering, mentaltræning og meditation.


For at opnå resultater skal du gerne lytte til denne lydfil flere gange dagligt, indtil følelserne og tankerne begynder at ændre sig. At lytte til den et par gange er ikke nok. Meditationen er forholdsvis kort, så du har ingen undskyldninger for ikke at få det gjort;)


For uden træning, inden forandring! Dét, vi øver os på bliver vi gode til: Så hvis du øver dig på vrede tanker og følelser dag ud og dag ind, så bliver du rigtig dygtig til at være vred! Hvis du derimod øver dig hver dag på at ændre dit kropssprog, dine indre billeder og fortællinger til fx. ro, balance og glæde, så bliver du dygtig til det:)


Skal vi komme i gang?

Forudsætninger

  • Det kræver ingen forudsætninger andet end lysten til at tage ansvar for din egen indre tilstand

Din instruktør

Instructor

Catrine Vienna Rasmussen

Cert. mentaltræner og meditationstræner

4 kurser

Jeg er cand.mag., certificeret coach, performance coach, executive coach, mentaltræner, meditationstræner og kropsbehandler. Nogle kender mig som Ladybossen, Ladyboss Cat.


Jeg er særligt specialiseret i at få folk godt og stærkere igennem kriser som stress, skilsmisse, fyring, sygdom osv. Kriser er et godt tidspunkt til at lære om sig selv og sine inderste værdier og til at få livs-kompetencer, der vil komme én til gavn resten af livet.


Mange mennesker prøver at flygte fra kriser, men hvis man i stedet bruger det til at lære at håndtere svære følelser, tankemylder, fysisk og mentalt stress osv., så vil man komme styrket videre. For alle kan håndtere livet, når solen skinner, og der er masser af penge på kontoen. Men hvad når det regner, der er hul i taget, kæresten er skredet, og man har det af h... til? Yes, dér kommer livskompetencerne os til hjælp!


Jeg har selv en fortid som kronisk syg efter en ulykke, hvor jeg levede med stærke kroniske smerter i over 10 år. Og i lange perioder kunne jeg hverken gå, stå eller sidde.


I 2016 mistede jeg hele mit livsfundament på under en uge, da min ex-mand forlod mig, jeg blev fyret fra mit arbejde, jeg havde ikke noget sted at bo, og jeg kunne hverken få dagpenge eller kontanthjælp.

Derfra brugte jeg alt, hvad jeg havde lært igennem mange svære år og alle de uddannelser og kurser, jeg havde taget til at rejse mig stærkere og mere MIG end nogensinde før.


Det er først og fremmest dét, jeg underviser mennesker i i dag. Igennem meditation, mentaltræning, coaching, kropsbehandling og foredrag. Og igennem min daglige sms-service www.Mindset365.dk

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Flere kurser fra Catrine Vienna Rasmussen

Lev det fortrydelsesfrie liv

Catrine Vienna Rasmussen

Lev det fortrydelsesfrie liv

Gratis
Efter skilsmissen - Fra livskrise til livskulør

Catrine Vienna Rasmussen

Efter skilsmissen - Fra livskrise til livskulør

Gratis
Lær at holde energien hos dig selv og ikke give al din power til andre

Catrine Vienna Rasmussen

Lær at holde energien hos dig selv og ikke give al din power..

Gratis

Flere kurser indenfor Stress

Hemmeligheden bag succesfuld stressreduktion

Anette Starke

Hemmeligheden bag succesfuld stressreduktion

198,00 kr.
Miniguide til stresshåndtering

Camilla Heinholt

Miniguide til stresshåndtering

149,00 kr.
Findes stress egentlig?

Dennis Funch & Charlotte Kim Stisen

Findes stress egentlig?

660,00 kr.
Gå til Stress
Gå til Stress

179,00 kr.