Det lærer du

Hvad et lån er og hvordan det fungerer.

Hvordan du skaber en god plan med lånet.

Forstå begreberne sikkerhed og afdragsfrihed.

Forståelse for lånets faldgruber.

Indhold

5 lektioner

Beskrivelse

I dette kursus lærer du om lån som finansieringskilde til dit startup. Det kan være en god måde at tilføre likviditet, men det er vigtigt, at du har en plan med lånet og at du forstår fordele og ulemper. For modsat en investering i form af egenkapital, skal lånet betales tilbage og der løber over tid renter på.


Derudover ser vi på nogle af de aspekter, mange har en tendens til at glemme, når de optager et lån. Der er de mere strukturelle forhold som at stille sikkerhed og at opnå en periode med afdragsfrihed. Derudover bør du have en klar idé om, hvilke situationer der kan opstå, hvis du mod forventning ikke skaber de ønskede resultater med lånet som accelerator.


Kurset består af 5 videoer med en samlet varighed på ca. 25 min.


Del 1 - Det grundlæggende ved et lån

1. Lånetyper

Få en god fornemmelse af lånets muligheder og hvilke typer, der er.

2. Hav en plan med lånet!

Vi ser på, hvordan en klog plan for lånefinansiering ser ud.


Del 2 - Det, man ofte glemmer, når man optager et lån

1. Sikkerhed

Et lån koster ikke ejerandele, men det kræver, at du stiller sikkerhed.

2. Afdragsfrihed

Forstå idéen i afdragsfrihed og hvordan du udnytter det maksimalt.

3. Lånevejens faldgruber

Få en klar idé om, hvad du skal undgå, når du låner penge til dit selskab.

Din instruktør

billede af Flying BizKit
Flying BizKit
Iværksætteri & mesterlære

Flying BizKits stifter og direktør, Kasper Holst Hansen, grundlagde i 2006 EduLab, virksomheden bag MatematikFessor, der er Danmarks suverænt stærkeste undervisningsbrand i grundskolen. MatematikFessor nåede under Kasper en markedsandel på 75% blandt elever i 0.-10. klasse, og over en 10-årig periode blev der besvaret langt over 1 milliard matematikspørgsmål på den digitale undervisningsportal.


I foråret 2020 solgte Kasper EduLab til Danmarks største mediekoncern, Egmont. Et halvt år senere stiftede han virksomheden Flying BizKit, hvor drømmen om iværksætteri nu lever videre, men med fokus på at hjælpe andre iværksættere stå stærkere på vejen mod succes.


I foråret 2022 fik Flying BizKit både investorer og Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) med ombord. Kernen i Flying BizKit er at gøre noget godt for mennesker og styrke deres kompetencer og idéer, så de kan gøre noget godt for andre med deres produkt og virksomhed.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Flying BizKit

Lånevejens fordele og ulemper

99,00 kr.