Det lærer du

Overblik

Tidsforbrug

Planlægning

Selvindsigt

Indhold

1 lektion

Beskrivelse

Er du klar til at tage din første dykkertur ind i den digitale verden?

Mini onlinekurset, "Lynstrategi for Digital Succes: Mestr dit Sociale Medie på 3 Trin", er en fremragende forsmag på mit omfattende kursus i strategisk markedsføring, specielt skræddersyet til det danske marked.

Dette lynkursus giver dig grundlæggende værktøjer til at skabe din digitale repræsentation, etablere en effektiv kommunikationsstrategi og planlægge engagerende indhold på sociale medier.


Udforsk magten ved forskellige sociale medieplatforme og opbyg en stærk digital tilstedeværelse, der virkelig taler til din målgruppe.

Når du er klar til at tage det næste skridt, inviterer vi dig til at dykke dybere med det omfattende kursus, "Brand din virksomhed effektivt: Lær om strategisk markedsføring - online kursus.”.


Tilmeld dig gratis nu for at kickstarte din digitale rejse og transformer din virksomhed med vores effektive strategier for sociale medier og strategisk markedsføring.

Din instruktør

billede af Lotte Mouritsen
Lotte Mouritsen
Wizz hos Brandyourbizz

Ejerleder, Wizz hos BrandYourBizz. Branding og kommunikation.

Jeg arbejder med dig som personlig iværksætter og selvstændig. Du skal være med i hvad der skal siges, skrives og vises om dit brand. Gennemarbejde hvad du selv har af evner og talenter ud i din måde at markedsføre på, og ikke hvad alle andre tænker de kan tjene dine penge på at lave for dig.


Jeg er uddannet Mentor, og bruger de evner når vi skal arbejde med det svære i markedsføringen, såsom personlig branding og bare det at stille sig foran kameraet. Ideen om at det er dig, dine kunder køber ind på, kan være ganske grænseoverskridende. Man vil meget hellere bare sælge sit produkt, ikk?

Jeg kan hjælpe dig til at arbejde markedsføringen ind under huden, så det bliver en del af din virksomhed.

Anmeldelser

4.2

2 Anmeldelser
50%
50%
0%
0%
0%
Rene N
6 måneder siden
Mogens P
6 måneder siden
"Et fint overblik over, hvordan man kommer i gang med en onlinestrategi.

Kan stå selv, hvis man gerne vil udføre alt arbejde selv - og ellers er der også link til mere dybdegående kursus 👌

VH Mogens | MPS-SOLUTIONS"

Lynstrategi for Digital Succes: Mestr dit Sociale Medie på 3 Trin

Populær

Gratis