Det lærer du

Du træner dit nærvær, nuet og din evne til at mærke dig selv og dine følelser

Metoder til at sænke dit tempo, minimere dine tanker, finde ro og identificere, hvad det er, der hindrer ro og fokus

Input og arbejdsark, der hjælper dig til at stoppe dit tankemylder, finde ind til kroppens signaler og lytte indad.

bringer dig tæt på dine relationer & give dig den nærhed og kærlighed, du drømmer om.

Forudsætninger

  • Online kurset er for dig, der i længere tid har følt dig tom, utilstrækkelig, irriteret og utilfreds uden helt at vide, hvad der er årsagen. Måske har du erfaret, at du ikke kan rationalisere dig frem til en løsning. Du oplever, at du er låst fast og har brug for konkrete værktøjer for at komme ud af det tomrum og være i nuet. Få værktøjerne til at ændre din tilstand NU!

Indhold

11 lektioner 1t 28m 57s

10m 2s
14m 15s
13m 29s
2m 47s
16m 20s
9m 46s
4m 48s
3m 28s
14m 2s

Beskrivelse

HJÆLP, JEG KAN IKKE MÆRKE MIG SELV! HVAD GØR JEG?


Træn din evne til at mærke dig selv på Online kurset MÆRK DIG SELV, MAND!

50 % RABAT TIL DIG LIGE NU! VÆRDI AF KURSET 899 KR. DIN PRIS NU 449 KR.


Lyder dette velkendt?

Er du følelsesløs i kroppen, mens du kører for fuldt blus i hovedet? Du mærker ikke dine følelser og befinder dig i en tåge, hvor negative tanker trækker dig væk fra nærværet og kontakten med andre mennesker. Du føler dig til tider ensom, i tvivl om egne behov og får ikke handlet på de ting, der er vigtige for dig. En stilstand, der er ubehagelig og som gør, at du lukker endnu mere af for din krop og dine følelser. En uholdbar adfærd, der får dig længere og længere væk fra de mennesker og det liv, du holder af.

 

Har du det sådan?

  • Du føler dig følelsesløs i kroppen, mens du kører på fuldt blus i hjernen
  • Du har en vrede dybt inde, som du ikke ved, hvad du skal stille op med
  • Du ønsker værktøjer til at turde stå frem, som den du er og stå ved dine behov
  • Du vil være mere nærværende, empatisk og tage ansvar for dig selv og dine relationer


Online kurset er for dig, der i længere tid har følt dig tom, utilstrækkelig, irriteret og utilfreds uden helt at vide, hvad der er årsagen. Måske har du erfaret, at du ikke kan rationalisere dig frem til en løsning. Du oplever, at du er låst fast og har brug for konkrete værktøjer for at komme ud af det tomrum og være i nuet. Få værktøjerne til at ændre din tilstand NU!

 

Det er tid til at handle!

Du behøver ikke at leve på den måde – du kan forandre dit mønster. På mit online kursus guider jeg dig til at være nærværende, mærke dig selv og dine følelser igen. Det sker i dit tempo, på din måde og uden pres udefra. Du kan gøre det, når det passer ind i din hverdag.

Få flowet tilbage i dit liv med indspark via videoer, meditationer, øvelser og modeller. Det er lige til at gå til, og du kan skabe forandring HER OG NU.

 

Kursusindhold

Dette online kursus giver dig 3 moduler med en blanding af videoer og øvelser, hvor du træner dit nærvær, nuet og din evne til at mærke dig selv og dine følelser. Du får metoder til at sænke dit tempo, minimere dine tanker, finde ro og identificere, hvad det er, der hindrer ro og fokus. Samt input og arbejdsark, der hjælper dig til at stoppe dit tankemylder, finde ind til kroppens signaler og lytte indad.


I løbet af kurset vil du opdage, at dit rationale ikke alene kan bringe dig tæt på dine relationer eller give dig den nærhed og kærlighed, du drømmer om. Kun balancen mellem fornuft og følelser gør dig rolig, fokuseret og autentisk. Disse 3 moduler hjælper dig på rette vej.

 

Genkender du, at det er svært at komme ned i kroppen, så du mærker dine følelser? Så giver mit online forløb på 3 moduler dig konkrete metoder til at skabe nærvær, finde ro og minimere dine tanker. Alt i ét kursus, som du får adgang til med det samme, når du køber. Vær i gang om få minutter.


EKSTRA ved køb af kurset 🎁

Du får som bonus adgang til bogen ’Fra mand til menneske’ - Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker (e-bog). Det er min første bog (2009) som omhandler 4 temaer, som mange mænd jeg arbejder med er udfordret af. At mærke sig selv, at sætte grænser, at styrke selvværdet og at gå ind i tvivlen/ambivalens.

Din instruktør

billede af Annette Jønsson
Annette Jønsson
Gestaltterapeut, Leder- og Stresscoach – Forfatter til to bøger om mænd

Hej og velkommen til dig!


Jeg hedder Annette Jønsson er gestaltterapeut, forfatter og coach og oprindelig uddannet journalist. Siden 2005 har jeg arbejdet som Mandeterapeut og Ledercoach og har udover individuelle forløb mandegrupper og parterapi. Mit fokus er mænds personlige udvikling, hvor arbejdet er at træne evnen til at mærke følelser, være nærværende og mere troværdig og tydelig for dermed mere autentiske. At stå stærkere i sit personlige lederskab som mand og menneske.


Fokus i alt mit arbejde er at hjælpe dig med at skabe balance mellem fornuft og følelser. Balance mellem privatliv og arbejdsliv. Balance i dig – i din krop – i din psyke og i dine relationer.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Mærk dig selv, mand!

449,00 kr.

899,00 kr.