Det lærer du

Du lærer at forstå, hvad måneknuderne er, og hvordan de er relevante inden for astrologien.

Du lærer at anerkende vigtigheden af at have kendskab til måneknuderne og deres indflydelse på dit liv.

Du lærer, hvor længe måneknuderne forventes at befinde sig i Vædderen og Vægten, og hvad dette betyder astrologisk.

Du lærer at identificere, hvorfor de kollektive skift i fokus og følelsesmæssige temaer er af stor betydning for din personlige udvikling.

Du lærer at forstå, hvordan måneknuderne interagerer med andre astrologiske faktorer og aspekter i dit horoskop.

Du lærer at afdække, hvad denne astrologiske viden specifikt betyder for dit eget stjernetegn og personlige liv.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 1t 58m 3s

1t 58m 3s

Beskrivelse

Der skete noget virkelig spændende i den 17. juli 2023. Et nyt kollektivt skift i energien, med et nyt fokus for hvad der kan skabe en kollektiv udvikling. For første gang siden siden 2006 gik måneknuderne ind i Vædderen og Vægten.


Måneknuderne viser os hele tiden vejen for, hvor det er, vi følelsesmæssigt kan udvikle os i perioden, både kollektivt og individuelt og dels, hvor det er vi skal give slip på følelsesmæssige mønstre der ikke tjener os længere. Vi bliver ikke tvunget til det, men kan tydeligt mærke det, i forhold til, hvad der fylder os op og nærer os, og hvor vi gør det, vi plejer, men som måske også dræner os for energi.

Det er SÅ spændende, og jeg glæder mig meget til at dele min research, viden og undersøgelser med dig!


Med Vædderen i den nordlige måneknude, og Chiron her samtidig, er det en fantastisk periode for heling og personlig vækst. Jo mere vi heler og vokser, jo mere vil vi føle vi er på den rigtige vej og livsbane. Og med Vægten i den sydlige måneknude (styret af Venus), er det tid til at få opgraderet vores følelsesmæssige mønstre og relationer m.v.


WEBINARET foregik live den 20. juli og jeg lover dig, at du efter webinaret, både vil være blevet klogere på astrologi, vil vide hvad du skal holde fokus på de næste par år, og have fået en hel del at tænke over.

Din instruktør

billede af Pernille Ørskov
Pernille Ørskov
cand.jur./jurist, astrolog, selvstændig

Måske du kender det. At have forestillet dig, hvordan dit liv ville se ud som voksen. En masse drømme og en masse planer. Men det går sjældent, som vi planlægger. Vi kigger rundt og synes, at andre har meget mere styr på deres planer end os. Vi sammenligner og glemmer at gå vores egen vej. Eller erkender, at det vi vi drømte om, faktisk ikke giver os den følelse, vi drømte om. Bliver desillusioneret og tror, at den følelse ikke er for os. Når det vi egentlig skal er at slippe planerne og kontrollen og blive ved med at gå efter den følelse, vi drømte om.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville have en blog om astrologi og spiritualitet og lægge horoskoper for folk, nu jeg oprindelig er uddannet jurist og har været erhvervsadvokat i 15 år. Men sådan er livet så finurligt og fantastisk. Ikke kun for mig men også for dig.

Livet er en vild rejse, fuld af udfordringer, der kræver styrke og mange tårer, men også med mulighed for udvikling og læring og potentialet til at gøre os gladere, roligere og lykkeligere end nogensinde før. Det er hvert fald det astrologien har gjort for mig. Jeg er mig. Præcis lige så usikker, sårbar og fortumlet over livet, som alle jer andre og ligeså stærk som de sejeste jeg kender. Jeg er både indadvendt og udadvendt. Fuld af energi og hende der gemmer sig herhjemme fra verden. Hende der så gerne vil gå med flowet, men stadig er lidt for utålmodig og optaget af at kontrollere tingene. Og så er jeg nysgerrig - mega nysgerrig.


Derfor:

Har jeg min egen virksomhed så jeg har tid til at trække vejret, leve, føle og tænke,

Er jeg mor til en dejlig dreng, der synes hans mor er lidt (meget) tosset en gang imellem,

Elsker jeg yoga og det det gør ved min krop og mit sind,

Er jeg tidligere balletdanser, og nu hende der giver den gas på et dansegulv, når jeg kan, fordi jeg er vild med det musik kan gøre ved vores krop og humør,

Er jeg cand.jur./jurist, tidligere erhvervs advokat med møderet for Landsretten med en Mini MBA i bagagen og rådgiver virksomheder med skønne iværksættere, freelancere og selvstændige, fordi de brænder for noget,

Er jeg astrolog, fordi den indsigt og mulighed for personlig udvikling der ligger i stjernerne, overrasker mig hver dag.


Jeg forsøger at holde begge ben på jorden, have ben i næsen men også at fodre min indre enhjørning.

Jeg har masser af ord og mine blog indlæg kan være lange, men jeg kan også skære ind til benet og vil helst gøre spiritualitet, rådgivning og formidling så konkret som muligt.

Min stil er intuitiv og løsningsorienteret, da jeg tror på, vi selv har ansvaret for, hvordan vi reagerer på livets skiftende omstændigheder, at vi alle kan udvikle og ændre os, og at vi alle har muligheden for at skabe det liv, vi ønsker.


Og så drysser jeg gerne både min viden om feng shui, chakraer, krystaller, kroppen og andet godt ned over det hele.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Masterclass - Måneknuderne i Vædderen og Vægten

195,00 kr.