Det lærer du

Forstå Elementernes Indflydelse: Lær om de 4 astrologiske elementer og deres betydning.

Identificer Elementel Ubalance: Opdag intuitivt, hvilke elementer du trænger til at styrke.

Jordforbindelse og Grounding: Få kropsbevidsthed og jordforbindelse med meditationen.

Skab Indre Stabilitet: Mærk støtte, kærlighed og grænser i dit liv med øvelserne.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 16m 35s

16m 35s

Beskrivelse

Alle de astrologiske tegn er knyttet til et af de 4 elementer, jord, luft, vand og ild. Alle fødselshoroskoper (og dermed dig) indholder derfor en sammensætning af de 4 elementer og der er meget sjældent perfekt balance mellem elementerne. Heldigvis, for vores unikke sammensætning, gør os til dem vi er.


Samtidig kan man godt føle et behov for at styrke det eller de elementer, der ikke er så stærke i ens horoskop. Og jeg behøver ikke at have lagt dit horoskop, for at du ved det. Det mærker du intuitivt. Det du enten bliver draget mod eller har stærk modstand mod.


Jeg har derfor skabt denne her meditation for at bringe dig bedre i kontakt med dit jord element, da jord energien er et stort tema i 2020. Jord elementet forbinder os til den fysiske verden, til grounding, hjælper os til at komme ud af hovedet og ned i kroppen, og forbinder sig til tegnene Stenbuk, Tyr og Jomfru. Så hvis du trænger til at mærke, at du er støttet, tryg, at der er nok til dig, at mærke kærligheden til din krop, komme ud af dit hoved og alle tankerne, eller mærke dine grænser mere, så er denne meditation for dig.

Din instruktør

billede af Pernille Ørskov
Pernille Ørskov
cand.jur./jurist, astrolog, selvstændig

Måske du kender det. At have forestillet dig, hvordan dit liv ville se ud som voksen. En masse drømme og en masse planer. Men det går sjældent, som vi planlægger. Vi kigger rundt og synes, at andre har meget mere styr på deres planer end os. Vi sammenligner og glemmer at gå vores egen vej. Eller erkender, at det vi vi drømte om, faktisk ikke giver os den følelse, vi drømte om. Bliver desillusioneret og tror, at den følelse ikke er for os. Når det vi egentlig skal er at slippe planerne og kontrollen og blive ved med at gå efter den følelse, vi drømte om.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville have en blog om astrologi og spiritualitet og lægge horoskoper for folk, nu jeg oprindelig er uddannet jurist og har været erhvervsadvokat i 15 år. Men sådan er livet så finurligt og fantastisk. Ikke kun for mig men også for dig.


Livet er en vild rejse, fuld af udfordringer, der kræver styrke og mange tårer, men også med mulighed for udvikling og læring og potentialet til at gøre os gladere, roligere og lykkeligere end nogensinde før. Det er hvert fald det astrologien har gjort for mig. Jeg er mig. Præcis lige så usikker, sårbar og fortumlet over livet, som alle jer andre og ligeså stærk som de sejeste jeg kender. Jeg er både indadvendt og udadvendt. Fuld af energi og hende der gemmer sig herhjemme fra verden. Hende der så gerne vil gå med flowet, men stadig er lidt for utålmodig og optaget af at kontrollere tingene. Og så er jeg nysgerrig - mega nysgerrig.


Derfor:

Har jeg min egen virksomhed så jeg har tid til at trække vejret, leve, føle og tænke,

Er jeg mor til en dejlig dreng, der synes hans mor er lidt (meget) tosset en gang imellem,

Elsker jeg yoga og det det gør ved min krop og mit sind,

Er jeg tidligere balletdanser, og nu hende der giver den gas på et dansegulv, når jeg kan, fordi jeg er vild med det musik kan gøre ved vores krop og humør,

Er jeg cand.jur./jurist, tidligere erhvervs advokat med møderet for Landsretten med en Mini MBA i bagagen og rådgiver virksomheder med skønne iværksættere, freelancere og selvstændige, fordi de brænder for noget,

Er jeg astrolog, fordi den indsigt og mulighed for personlig udvikling der ligger i stjernerne, overrasker mig hver dag.


Jeg forsøger at holde begge ben på jorden, have ben i næsen men også at fodre min indre enhjørning.

Jeg har masser af ord og mine blog indlæg kan være lange, men jeg kan også skære ind til benet og vil helst gøre spiritualitet, rådgivning og formidling så konkret som muligt.

Min stil er intuitiv og løsningsorienteret, da jeg tror på, vi selv har ansvaret for, hvordan vi reagerer på livets skiftende omstændigheder, at vi alle kan udvikle og ændre os, og at vi alle har muligheden for at skabe det liv, vi ønsker.


Og så drysser jeg gerne både min viden om feng shui, chakraer, krystaller, kroppen og andet godt ned over det hele.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Pernille Ørskov

Meditation - Earth and Body

Gratis