Det lærer du

At omfavne denne nye fase af livet med åbne arme og opdage de positive aspekter af overgangsalderen.

At tage hånd om de kropslige ændringer og styrke det følelsesmæssige velvære.

Tips og gode råd om bl.a. søvn, motion og kost.

En række coachende spørgsmål til personlig udvikling og skemaer til journalføring.

Forudsætninger

  • E-bogen er for alle, som interesserer sig for at drage omsorg for sig selv eller andre kvinder i overgangsalderen.

Indhold

1 lektion

Beskrivelse

Kvindens overgangsalder behøver ikke bare være en tilstand, der skal håndteres eller udholdes, men kan gøres til en naturlig og styrkende fase i livet, der skal fejres.


Denne workbook (e-bog) er et værktøjssæt, som er designet til at hjælpe dig og dine klienter med at omfavne denne nye fase i livet med åbne arme - og gå på opdagelse i og igangsætte de positive aspekter af overgangsalderen.


Uanset om du leder efter praktiske tips til at håndtere symptomer, ønsker at styrke din personlige udvikling - eller blot søger inspiration og støtte, har dette værktøjssæt det hele.


Dette er ikke en sundhedsfaglig workbook, men en værktøjskasse med omsorg, forståelse og værktøjer. Bemærk, at der ikke sendes noget fysisk produkt, da e-bogen er en online pdf-fil, som du kan downloade straks efter køb.

Din instruktør

billede af Anette Starke
Anette Starke
Civiløkonom, Coach, AI konsulent, Psykoterapeut, Positiv psykologi vejleder, Etisk rådgiver, Filosofisk livsvejleder

Jeg har et holistisk menneskesyn og sætter en ære i at repræsentere stor faglighed, både praktisk og teoretisk. Min mission er, på et professionelt og etisk grundlag, at hjælpe mennesker og organisationer med at realisere potentialer og skabe positive forandringer. Midlet er fokus, indsigt og effektive metoder.

Jeg har en baggrund inden for både det teknologiske og humanistiske område, både som leder og specialist. Jeg er uddannet civiløkonom med efter-/videreuddannelse inden for ledelse, psykologi, digitalisering, coaching, filosofi og bæredygtighed.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

MENOPAUSE - styrke og egenomsorg til kvinder

229,00 kr.