Det lærer du

Download af CapCut

Klippeteknik

B-roll & dækbilleder

Design af tekst

Brug af musik

Eksport i optimal kvalitet

Formatering i forskellige udsnit

Animationer og effekter

Overgange (transitions)

Forudsætninger

  • Kurset kræver ingen forudsætninger andet end en Android eller iPhone/iPad

Indhold

1 lektion 16m 4s

16m 4s

Beskrivelse

Udviklerne af TikTok står bag den berømte videoredigeringsapp Capcut, men CapCut er meget mere end en populær SoMe-feature.


CapCut er også for dig, der vil lave professionel video i forskellige formater til websitet, Youtube, Instagram, Facebook, Pinterest og Linkedin.


CapCut er både for dig, der optager video med telefonen, DSLR-kameraet eller kameradronen - eller alle tre.


Intuitive Capcut gør avanceret videoproduktion til en leg på tværs af telefon, tablet og PC.


På online-begynderkurset i CapCut lærer du det optimale workflow - din genvej til effektiv, nem og ekstremt hurtig videoproduktion med CapCut.


Foretrækker du at arbejde på en større skærm, er kurset også for dig, der har en tablet eller iPad. Ellers kræves ingen forudsætninger.


Underviser er mobilvideoekspert, Thomas Dahl Nordlund, der har undervist dansk erhvervsliv i mobilvideo på fuld tid siden 2018.


Nu har Thomas konverteret sin erfaring med videoredigering i CapCut til et online kursus, du kan repetere når du har lyst i 12 måneder.


DOWNLOAD GRATISVERSIONEN AF CAPCUT

Thomas viser dig som det første, hvordan du downloader gratisversionen af Capcut i din App eller Playstore.


Derefter lærer han dig at redigere video i flere lag med tekst, musik, overgange effekter og animationer = basal videoredigering fra A-Z.


Du kan bruge gratisversionen af CapCut, så længe du kan undvære nogle særlige CapCut Pro-funktioner og kan nøjes med et udvalg af musikstykker (og der er rigeligt i gratisudgaven!).


Skulle du evt. senere lyst til det fulde bibliotek af musik og effekter koster mobilappen under 100 kroner per måned eller cirka 400 kr. for et år. Billigt for en app, der giver de fleste lignende programmer baghjul, når det angår avancerede effekter (blandt andet kendt fra TikTok).


CapCut-logoet som CapCut placerer automatisk sidst i alle videoerne, kan du slette med et klik før du gemmer videoen ned i din kamerarulle eller, fra CapCut, deler den direkte på tværs af sociale medier.

Din instruktør

billede af Thomas Dahl Nordlund
Thomas Dahl Nordlund
Mobilvideospecialist

Med undervisning af mere end 1000 kursister siden 2014 er Thomas Dahl Nordlund en af mobilvideopionererne og eneste fuldtids underviser i Danmark - kombineret med hans store erfaring fra tidligere ansættelser som kommunikationsansvarlig, SoMe Manager og videograf er han altid - off line og online - leveringsdygtig i mobilvideokurser med 4,7 stjerner på Truspilot til den professionelle kommunikatør, som har opdaget at håndholdt videokommunikation online betaler sig på bundlinjen.


SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR GRATIS VEJLEDNING?

Kontakt Thomas via thomas@mobilvideo.dk eller på 20 99 65 98 og læs mere om MOBILVIDEOs talrige tilbud inden for kurser, foredrag og produktion på: www.mobilvideo.dk


De bedste hilsener

MOBILVIDEO.dk

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Lær at redigere video fra A-Z på din telefon med CapCut på 16 minutter

395,00 kr.