1. Hjem
  2. Fotografi og video
  3. Kom forrest i jobkøen med en videoansøgning - og lær samtidig basal videoredigering på telefonen
billede af online kurset: Kom forrest i jobkøen med en videoansøgning - og lær samtidig basal videoredigering på telefonen

Kom forrest i jobkøen med en videoansøgning - og lær samtidig basal videoredigering på telefonen

Alt du behøver er din smartphone og gratisversionen af CapCut

1.995,00 kr.

Det lærer du

Du lærer at lave en video (jobansøgning) fra A-Z med din telefon:

Du lærer at lave et manuskript til din videojobansøgning

Du lærer at optage din video jobansøgning med din telefon

Du lærer at redigere din videoansøgning med din telefon og CapCut

Du lærer at oprette en videokanal på Youtube

Du lærer at uploade din video til Youtube og dele din videoansøgning under en skjult indstilling, så kun udvalgte med YT-linket kan se din video

Du lærer at fjerne baggrundstøj ved hjælp af kunstig intelligens indbygget i CapCut

Du lærer at fjerne baggrunden i din video ved hjælp af kunstig intelligens indbygget i CapCut

Du lærer at brug dækvideobilleder/b-roll fra CapCuts Library

Du får 10 stærke tips til et skriftligt CV, der supplerer din mobilvideoansøgning

Du lærer at konvertere dit Youtube-videolink til en QR kode til dit skriflige ansøgningsmateriale

Det får du:
  • 44m indhold - on demand

  • 1 fil til download

  • Adgang i 90 dage

  • Tilgængelig via mobil, tablet og computer

Indhold

9 lektioner 44m 9s

Sådan optager du din videoansøgning med din telefon

Sådan redigerer du din videoansøgning i gratisversionen af CapCut

Se den færdigt redigerede eksempel-videoansøgning med video i 2 lag med titeltekst og underlægningsmusik

Sådan opretter du en Youtubekanal med din telefon og uploader din videoansøgning fra kamerarullen

Sådan opretter du en QR kode til dit videoansøgningslink fra YouTube

Sådan fjerner du baggrund, baggrundsstøj og tilføjer dækbilleder fra Library

10 staldtips til et stærkt skriftligt CV

Beskrivelse

VIL DU FORREST I KØEN TIL JOBSAMTALEN?

Så lær at lave en videoansøgning, der gør indtryk og bliver husket. Alt du behøver for at lave en videoansøgning er din telefon og gratisversionen af markedets bedste videoredigeringsapplikation til telefoner.


DET LÆRER DU PÅ VIDEOKURSET

På videoansøgningskurset lærer du, hvordan du laver en mobilansøgning fra A-Z. Det vil sige, hvordan du indstiller telefonens kamera optimalt, vælger lokation, anvender naturligt lys, komponere dit billedudsnit samt optager og redigerer din video - og eventuelt tilføjer illustrerende dækbilleder og titeltekst i et ekstra lag ... og et par andre ting:


Du lærer fx hvordan du deler videoen via et link i dit skriftlige CV via en skjult indstilling på Youtube. Og du lærer, hvordan du konverterer Youtubelinket til en QR-kode, så folk, der printer dit skriftlige materiale kan scanne koden og se din video.


Du lærer også en teknik, kaldet Cut Style, så du ikke behøver at kunne huske hele dit manuskript uden af, når kameraet kører, men bare kan klippe start, slutning og pauser undervejs, ud af videoen bagefter.


Med andre ord lærer du (samtidig) at lave video fra A-Z alene ved brug af den telefon, du altid har på dig. Agilt og magtfuldt på et tidspunkt i historien, hvor mobilvideo er det altdominerende format, hvis du vil ses og huskes. Derfor er mobilvideokompetencen også blevet generelt en mere og mere efterspurgt kompetence hos arbejdsgiverne.


DERFOR SKAL DU LAVE EN VIDEOANSØGNING

Videosproget er universelt. Og flertallet foretrækker video, hvis de lære noget, købe noget eller få tillid til en person - online.


Det gælder naturligvis også ansættelsesudvalgspersoner og arbejdsgivere. Du skaber maksimal tillid til dig og dine udsagn ved brug af en videoansøgning.


VIDEOJOBANSØGNINGEN ER MERE TROVÆRDIG END SKRIFT

Ansættelsesudvalget ved godt, at ChatGPT kan være den reelle forfatter til din jobansøgning. Derfor er en videoansøgning i dag langt mere troværdighed end en skriftlig ansøgning - hvad du ser, er hvad du får.


VIDEOPRÆSENTATIONER HUSKES

Derudover husker vi kun 20% af, hvad vi læser, men 80% af, hvad vi ser. Du gør et varigt indtryk og bliver ikke blot et stykke A4 i bunken.


VIDEOANSØGNINGEN SKABER IDENTIFIKATION

Med en videansøgning på skærmen foran sig, kan rekrutøren fornemme dig, mærke, at du er et menneske at kød og blod som vedkommende selv - det skaber identifikation og forbundethed ... og sympati.


VIDEOJOBANSØGNINGEN VISER MOD

Med en videoansøgning viser du også, at du er modigere end flertallet. At du tør stå op for dig selv og være sårbar. For det er man, når man starter kameraet og begynder at tale til en ukendt modtager.


PÅ VIDEOKURSET LÆRER DU (SAMTIDIG) BASAL VIDEO FRA A-Z

Derudover viser du med en videoansøgning arbejdsgiveren, at du kan tilrettelægge, optage, redigere og dele video, hvilket i sig selv er en eftertragtet kompetence hos mange virksomheder.


VIDEOKOMPETENCEN ER GULD VÆRD

Videokompetencen kan nemlig bruges til mange formål inden for intern og ekstern kommunikation, instruktion, support og undervisning af kolleger, elever og interessenter. Video giver flere opslagsvisninger end alle andre formater online og video søgeoptimere afsenderens hjemmeside, da Googles indekseringsrobot tolker video som “relevant indhold”.


VIDEOANSØGNINGSKURSET ER FOR ALLE

Alt du behøver for at lave en videoansøgning er din smartphone og gratisudgaven af CapcCut, og du behøver ikke at have andre forudsætninger for at lave video. Kurset er et videobegynderkursus og meget pædagogisk veldesignet. Alle kan med fordel lave en videoansøgning som supplement til den skriftlige Jobansøgningskunde og/eller det skriftlige curriculum vitae.


SKABER VIDEOANSØGNINGER (mere) BIAS?

Er du bekymret for om en videoansøgning skaber "modstand", fordi du har en anden hudfarve eller på anden måde tilhører en form for minoritet, så viser (canadisk) forskning på området, at videoansøgninger nedbryder fordomme/bias i højere grad end videansøgninger bekræfter fordomme/bias: Folk, der normalt oplever bias i forbindelse med ansøgningsrunder kommer til 10% flere samtaler med en videoansøgning end med en skriftlig ansøgning.


VALG AF VIDEOKAMERA TIL VIDEOANSØGNINGEN

At vælge kamera kan opleves som en barriere for at komme i gang med at lave video. Det er nemt at blive fanget af et teknisk fokus og føle man bør anskaffe sig det nyeste og bedste udstyr, for at komme igang. Ofte er fokus på udstyr bare en overspringshandling, der udsætter optagelsen.


DET BEDSTE KAMERA ER ALTID DET, DU HAR PÅ DIG

Sagen er, at hvis du læser dette på en smartphone, eller hvis der er en smartphone på bordet ved siden af ​​dig, så har du allerede alt, hvad du behøver for at producere video af høj kvalitet.


DIN TELEFON KAN DET HELE - OPTAGE, REDIGERE, FORMATERE, UNDERTEKSTE OG DELE VIDEO

Faktisk er der store fordele ved at filme og skabe indhold med din smartphone. Telefoner er lette og bærbare, du har altid kameraet opladt og i nærheden, inklusive dit videoarkiv med fotos og videoer som allerede er indbygget. Telefoner har typisk gode automatiske indstillinger (så du ikke skal tænke på teknik under optagelsen) og så er telefonkameraer forbundet til internettet, så du uafhængigt af tid og sted kan sende og uploade dine videoer uden at skulle flytte noget SD-kort rundt. Og du behøver på intet tidspunkt en computer.


KAN DET OPLEVES GRÆNSEOVERSKRIDENDE AT OPTRÆDE PÅ VIDEO?

Det opleves i den grad grænseoverskridende at optræde på video - for langt de fleste: Se det som din fordel , flyt dine grænser og kom foran i jobkøen.


SE ALLE MOBILVIDEOs ONLINE VIDEOKURSER

Mobilvideokompetencen -det vil sige evnen til at tilrettelægge, optage, redigere, undertekste, formatere og dele video med mobilen på semi-professionelt niveau - er det nye "sort", hvad enten du er jobsøger, iværksætter, kommunikatør eller instruktør eller underviser. Og de fleste del-discipliner af video-faget kan i dag læres online,


Se alle MOBILVIDEOs online kursustilbud her:


https://www.lumant.dk/instruktoerer/thomas-dahl-nordlund


SE MOBILVIDEOs FYSISKE VIDEOKURSER: www.MOBILVIDEO.dk

Foretrækker du et fysisk kursus og en intensiv dag med dialog og mundtlig sparring kan MOBILVIDEOs fysiske kurser være tilbuddet til dig.


DIN VIDEOUNDERVISER PÅ ONLINE VIDEOANSØGNINGSKURSET

Thomas Dahl Nordlund er uddannet cand. mag. i dansk og relionsvidenskab med speciale i politisk retorik med en suppleringsuddannelse som journalist fra DMJX i Aarhus 2001. Thomas har på fuld tid undervist dansk erhvervliv i mobilvideo siden 2018 - og i skriftlig ansøgningsteknik på deltid siden 2010. Den tidligere kommunikations- og PR-chef i Royal Greenland A/S har siddet i flere ansættelsesudvalg gennem tiden, og er med 15 års erfaring som "ansat" selv en erfaren jobsøger. Han er derudover udlært videograf, men har siden 2013 specialiseret sig i videoproduktion med telefoner og tablets. Som professionel tekstforfatter har Thomas tidligere i karrieren hjulpet mange til jobsamtale med rådgivning, forfatning og hjælp til effektive jobansøgninger. Personligt er han altid selv kommet til jobsamtale, når han har prioriteret at lave en videoansøgning.


Når Thomas ikke underviser i video eget regi (MOBILVIDEO.dk) underviser han på vegne af blandt andre Dansk Oplysningsforbund, AOF og Kforum (næste gang 17. sept. 2024):


https://kforum.dk/events/kursus/laer-at-producere-video-med-din-smartphone


Forudsætninger

  • Alt hvad du behøver er din Android eller iPhone telefon - skal vi komme i gang?

Din instruktør

Instructor

Thomas Dahl Nordlund

Mobilvideospecialist

8 kurser

Med undervisning af flere end 1000 kursister siden 2014 er Thomas Dahl Nordlund pioner inden for produktion og undervisning i optagelse og redigering af video med telefoner, og når han ikke underviser i eget regi optræder han som fysisk eller Zoom underviser på vegne af bl.a. Dansk Oplysningsforbund, AOF og K-forum:

https://kforum.dk/events/kursus/laer-at-producere-video-med-din-smartphone


Thomas er uddannet cand.mag. og udlært videograf med en suppleringsuddannelse som journalist fra DMJX og har siden 2001 arbejdet i reklame- og kommunikationsbranchen. Thomas´ mere end 15 års erfaring fra ansættelser som tekstforfatter, videograf, SoMe Manager og kommunikationschef (fx som kommunikations- og PR-ansvarlig i Royal Greenland A/S) var grundlaget for at Thomas i 2018 valgte at satse fuld tid på undervisningsvirksomheden, MOBILVIDEO.dk, som afholder fysiske videokurser i mobilvideo hele Danmark.


Thomas valgte mobilvideo som sit speciale, da han tidligt så, en demokratisk mission i at lære alle det "nye sprog" online, som i dag er blevet altdominerende udtryksform på tværs af websites og Linkedin, Youtube, Instagram, Facebook og TikTok for blot at nævne nogle af de største. Videografen har siden 2022 arbejdet på at konvertere sin mangeårige mobilvideo undervisningserfaring til 4,7-stjernede online kurser på Lumant (Trustpilot) til kursuspriser tilgængelige for alle.


TILBUDDET ER SYNLIGHED

Videokurserne på Lumant henvender sig til dig, der vil øge din øge din formidling af budskaber, viden og produkter via hvor tids mest troværdige, sete og populære format: Mobilvideo. De er til dig, der ikke har hele dagen til at lave video, men som ønsker at skyde genvej med markedets bedste videoapps og kunstig intelligens. Se det store udvalg af videokurser fra MOBILVIDEO.dk herunder.


Kursistudtalelse

"I en tid, hvor det visuelle vinder større og større indpas, og med manglende tid og ressourcer til at producere video, er det guld værd at få indblik i, hvordan man nemt og hurtigt kan lave video med mobilen. Thomas Dahl Nordlund formår at lære fra sig på en sjov, autentisk og uformel facon. "

-Simone S. Nielsen, Dansk Industri


SPØRGSMÅL - ELLER BEHOV FOR GRATIS VEJLEDNING?

Kontakt Thomas via thomas@mobilvideo.dk eller på 20 99 65 98 og læs mere om MOBILVIDEOs talrige tilbud inden for kurser, foredrag og produktion på www.MOBILVIDEO.dk

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Flere kurser fra Thomas Dahl Nordlund

Videokursus: Lær at redigere video fra A-Z på din telefon med CapCut på 20 minutter

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus: Lær at redigere video fra A-Z på din telefon me..

995,00 kr.
Videokursus; Lær video med mobilvideoappen, der husker din speak og undertekster din video med AI

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus; Lær video med mobilvideoappen, der husker din s..

995,00 kr.
Videokursus: Sådan undertekster du video på sekunder med Artificial Intelligence (AI)

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus: Sådan undertekster du video på sekunder med Art..

495,00 kr.
Videokursus: Pitch dig selv og virksomheden på 30 sekunder med MOBILVIDEOs Pitch Model

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus: Pitch dig selv og virksomheden på 30 sekunder m..

195,00 kr.
Videokursus: Kom i gang med mobilvideo med KineMaster på 11 minutter - MOBILVIDEO Micro Class

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus: Kom i gang med mobilvideo med KineMaster på 11 ..

395,00 kr.
Videokursus: Lær mobilvideo fra A-Z med MOBILVIDEO Master Class & iMovie

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus: Lær mobilvideo fra A-Z med MOBILVIDEO Master Cl..

1.995,00 kr.
Videokursus: Lær mobilvideo fra A-Z med MOBILVIDEO Master Class & KineMaster

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus: Lær mobilvideo fra A-Z med MOBILVIDEO Master Cl..

2.495,00 kr.

Flere kurser indenfor Fotografi og video

Sådan tager du flotte og naturlige billeder af dig selv med dit mobilkamera

Ditte B

Sådan tager du flotte og naturlige billeder af dig selv med ..

Gratis
Sådan tager du smukke billeder af dig selv med din mobil til din branding

Ditte B

Sådan tager du smukke billeder af dig selv med din mobil til..

349,00 kr.
SHOOTING STAR - 1:1 5-MÅNEDERS MENTOFORLØB for spirende livsstilsfotografer

eva walther film photography art

SHOOTING STAR - 1:1 5-MÅNEDERS MENTOFORLØB for spirende livs..

35.000,00 kr.
LIGHTROOM NERD

eva walther film photography art

LIGHTROOM NERD

975,00 kr.
LIGHTROOM NEWBIE

eva walther film photography art

LIGHTROOM NEWBIE

375,00 kr.
FREEBIE GENIUS FOR FOTOGRAFER

eva walther film photography art

FREEBIE GENIUS FOR FOTOGRAFER

675,00 kr.
MINIKURSUS DIY GRAVIDBILLEDER

eva walther film photography art

MINIKURSUS DIY GRAVIDBILLEDER

375,00 kr.
ChatGPT Hacks til YouTube, Ideer & Kreativ inspiration

Jacob Poulsgaard Gammelgaard

ChatGPT Hacks til YouTube, Ideer & Kreativ inspiration

399,00 kr.
SKAB SELV SMUKKE BILLEDER AF DIN NYFØDTE BABY - Minikursus for nye forældre

eva walther film photography art

SKAB SELV SMUKKE BILLEDER AF DIN NYFØDTE BABY - Minikursus f..

199,00 kr.
SKAB SELV AUTENTISKE MÅNEDSBILLEDER AF DIN BABY - Onlinekursus for nybagte forældre

eva walther film photography art

SKAB SELV AUTENTISKE MÅNEDSBILLEDER AF DIN BABY - Onlinekurs..

1.975,00 kr.
MINIKURSUS I BILLEDREDIGERING MED PIXLR.COM - for den totale nybegynder

eva walther film photography art

MINIKURSUS I BILLEDREDIGERING MED PIXLR.COM - for den totale..

375,00 kr.
MINIKURSUS I KAMERAINDSTILLINGER - for den totale nybegynder

eva walther film photography art

MINIKURSUS I KAMERAINDSTILLINGER - for den totale nybegynder

375,00 kr.
Videokursus: Lær at redigere video fra A-Z på din telefon med CapCut på 20 minutter

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus: Lær at redigere video fra A-Z på din telefon me..

995,00 kr.
Videokursus; Lær video med mobilvideoappen, der husker din speak og undertekster din video med AI

Thomas Dahl Nordlund

Videokursus; Lær video med mobilvideoappen, der husker din s..

995,00 kr.
Gå til Fotografi og video
Gå til Fotografi og video

1.995,00 kr.