Det lærer du

at downloade markedets bedste mobilvideo-redigeringsapplikation på markedet

at indstille din telefons kameraapp til optimale optage- og hjælpeindstillinger før optagelse

at lave manuskript og tilrettelægge dine optagelser

at bruge forhåndenværende lyskilder og lydforhold optimalt

at redigere, beskære, animere, samt indsætte logo, skilte, undertekster, dækvideo-billeder og musik

at tekste dine videooptagelser direkte på telefonen

at uploade dine færdige videoer på sociale medier.

Forudsætninger

  • Din computer, tablet eller ekstra telefon hvorpå du streamer online kurset + din iPhone eller Android-telefon eller tablet/iPad - hvormed du optager, redigerer og deler video.
  • En gratis videoredigerings-app, som jeg viser dig, hvordan du downloader via Appstore eller Google Play.
  • PS: Vil du redigere på en større flade, kan du også redigere på seneste generations iPads og Mac-computere med M1-chip.

Indhold

41 lektioner 2t 48m 57s

37s
1m 35s
3m 40s
1m 16s
1m 32s
4m 6s
2m 35s
2m 8s
16m 44s
4m 9s
3m 32s
10m 44s
4m 6s
5m 9s
10m 35s
8m 15s
6m 58s
7m 52s
26m 41s
3m 49s
3m 7s
9m 42s
2m 36s
1m 30s
13m 21s
4m 9s
51s
3m 46s
1m
44s
15s
22s
56s
35s

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL MOBILVIDEO MASTERCLASS

Nybegynder eller let øvet i forhold til video? Eller erfaren, men dødtræt af tungt kameraudstyr og bøvlede videoredigeringsprogrammer på computeren?


Og har du lyst til at lave video 4 x så hurtigt som traditionelt? - og spare summer, når du selv kan producere dine videoer? Endda i det "håndholdte telefonformat", som får flest visninger på SoMe fordi, det er kommunikation uden filter?


Så lær video med din telefon online her - eller på et af MOBILVIDEOs fysiske kurser som du kan læse mere om her: mobilvideo.dk


På MOBILVIDEOs Masterclass i video med KineMaster (her) lærer du at lave video med logo, tekst, musik, skilte o.m.a. alene ved brug af din smartphone eller iPad. Stille og roligt, i den rigtige rækkefølge og uden reklameafbrydelser. Takket være redigeringsappen, dvs. KineMasters skalérbare brugerflade, bliver videoredigering på telefonen ikke for småt for hverken øjne eller fingre (ellers, grib din iPad eller tablet!).


Med mobilen som værktøj har du altid videoarkiv, fotoarkiv, kamera, redigering og distribution på dig og kan hurtigt lave video - uafhængigt af tid og sted.


Og mobilvideo er IKKE svært.


MOBILVIDEO ER FOR ALLE

Mobilvideo er for alle - uanset alder, uddannelse, titel eller mangel på samme og selvfølgelig skal det mest effektive format online ikke være forbeholdt en minoritet.


INTUITIV REDIGERINGSSOFTWARE

KineMaster er nem at bruge og du kan redigere horisontalt i telefonens længderetning, hvilket giver et ultimativt overblik på en lille telefonskærm.


KineMaster er derfor populært, når det kommer mobilproduktion af video telefoner, når du fx vil lave markedsføring, content, intern kommunikation, online instruktion & undervisning, employer branding, instruktion, og videosupport - eller hvad DU har brug for.


KINEMASTER 6 TIL BÅDE ANDROID, IPHONE & IPAD

Videoredigeringsappen fungerer iPhones & iPads samt på Mac-computere med M1- og M2-chip (årgang 2022 og frem). Den virker også på Androids, men gratisversionen er belastet af en del reklamer, så her anbefaler MOBILVIDEO køb af appen til 349 kr. per år.


TEST APPEN GRATIS SÅ LÆNGE DU VIL

Du kan teste redigeringsappen gratis, så længe du har lyst.


Du kan derefter købe Premiumversionen nr. 6 af KineMaster-appen (rødt/hvidt ikon) til din telefon for kun 349 kr. per år (best buy). Du kan også betale per måned, men så ender et år med at koste dig i alt 568 kr. NB. Prisen og versionerne på KineMaster skifter løbende og kan være lidt anderledes på dit købstidspunkt.


Får du - mod forventning - lyst til at skifte til en anden videoredigeringsapp senere, er det nemt at konvertere, idet KineMaster fungerer ud fra samme princip om videoopbygning i "lag" som alle andre videoprogrammer på markedet.


VIDEOINSTRUKTØR PÅ KURSET

... er videograf & mobilvideospecialist, Thomas Dahl Nordlund, der med undervisning af flere end 1000 kursister i mobilvideo siden 2014 er Danmarks mest rutinerede underviser i den særlige mobilvideodisciplin.


KURSET INDEHOLDER:


30+ VIDEOLEKTIONER

... som lærer dig at tilrettelægge, indstille, optage, redigere og dele video. Se kursets lektioner i bunden af denne side.


VIDEOTIPS & INSPIRATION

Udover videolektionerne, der lærer dig video fra A-Z, får du adgang til et støt voksende arkiv af tips, inspiration og viden om videoproduktion med telefoner.


MOBILVIDEOs OPTAGEGUIDE

... giver dig en tjekliste over alt du skal huske, når du optager.


MOBILVIDEOs PROCESGUIDE

... viser dig best pratice i forhold til dit workflow når du redigere.


ONLINE COMMUNITY

Som abonnent på kurset får du en livline til underviseren via en privat lukket gruppe på Linkedin, hvor du kan ansøge medlemskab og få feed back på dine videoer og stille spørgsmål til underviser og medkursister i hele kursus-adgangsperioden.


ALT DU BEHØVER FOR AT DELTAGE

- din computer, tablet/iPad eller ekstra telefon hvorpå du streamer videokurset

- din telefon eller tablet (iOS eller Android)

- en videoredigeringsapp som kurset viser dig, hvordan du downloader.


Don't overthink it - just press record!


MOBILVIDEOs KONTAKTOPLYSNINGER

Thomas Dahl Nordlund

thomas@mobilvideo.dk

Tlf. +45 20 99 65 98

www.mobilvideo.dk

CVR. nr. 26515556


Se kursusindholdet herunder.


Obs: Du har 12 måneders adgang til kurset efter køb.

Din instruktør

billede af Thomas Dahl Nordlund
Thomas Dahl Nordlund
Mobilvideospecialist

Med undervisning af mere end 1000 kursister siden 2014 er Thomas Dahl Nordlund en af mobilvideopionererne og eneste fuldtids underviser i Danmark - kombineret med hans store erfaring fra tidligere ansættelser som kommunikationsansvarlig, SoMe Manager og videograf er han altid - off line og online - leveringsdygtig i mobilvideokurser med 4,7 stjerner på Truspilot til den professionelle kommunikatør, som har opdaget at håndholdt videokommunikation online betaler sig på bundlinjen.


SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR GRATIS VEJLEDNING?

Kontakt Thomas via thomas@mobilvideo.dk eller på 20 99 65 98 og læs mere om MOBILVIDEOs talrige tilbud inden for kurser, foredrag og produktion på: www.mobilvideo.dk


De bedste hilsener

MOBILVIDEO.dk

Anmeldelser

4.7

4 Anmeldelser
100%
0%
0%
0%
0%
Hjorths B
et år siden
"super informativt og brugbart! Følte med det samme at de lærte redskaber kunne tages i brug og anvendes til gavn for firmaet."
Tommy W
et år siden
"Selv om jeg faktisk har produceret video i mange år, så har det altid været på computeren. Det har mobilvideo virkelig ændret på. Onlinekurset giver SÅ mange tips og tricks til en nem måde at optage og redigere videoer til brug på de sociale medier. Kan absolut anbefales - fra en videonørd til en anden, som ønsker at komme godt i gang med at fortælle visuelle historier."
Thomas P
et år siden
"Er positivt overrasket over, hvor godt onlinekurset fungerer. Ingen løser ender og en brugervenlig app. Godkendt. "
Sofie D
et år siden
"Velstruktureret og nemt forståeligt kursus. Fint at undervisningen er opdelt i korte, "spiselige" sekvenser, så man nemt kan finde det, man har brug for. "

Lær mobilvideo fra A-Z med MOBILVIDEO Master Class & KineMaster

Populær

995,00 kr.