Det lærer du

At få kendskab til, hvordan et succesfuldt ægteskab kan etableres

Hvordan man kan være den bedste version af sig selv

Hvordan man øger kærligheden mellem en selv og ens ægtefælle

Hvordan genfinder man gejsten og vedligeholder ægteskabet løbende

Indhold

17 lektioner 2t 20m 10s

1m 32s
52s
1m 13s
11m 8s
14m 43s
2m 4s
12m 39s
18m 29s
3m 4s
15m 55s
17m 34s
11m 21s
6m 40s
6m 53s
5m 31s
6m 31s
4m 1s

Beskrivelse

Alle drømmer om et harmonisk og velfungerende hjem. Et hjem med masser af kærlighed, varme, stabilitet og ro. Er det ikke korrekt?


Når vi i vores center rådgiver familier/ægtefæller, bliver de fleste spurgt om deres drømme og vision i livet. 99% svarer: Vi ønsker et hjem med stabilitet, ro og kærlighed.


Visionen er der, tanken er der, måske er indsatsen der også, og alligevel er skilsmisseraten rigtig høj. Så hvad går galt? Det er helt sikkert ikke nemt, det kræver hårdt arbejde fra begge parter.


Så hvordan kan vi opnå et succesfuldt ægteskab?

Det er lige præcis, hvad vi kommer til at adressere inshaAllah. Kurset vil være præget af lidt teori, masser af erfaring og en del gode råd. Derudover får I som par, nogle gode og spændende øvelser som I kan lave sammen.


Underviseren er Ahmad Ghofran, som til dagligt er rådgiver hos Center for Dansk Islamisk Rådgivning og derudover er Ahmad Imam hos Det Islamiske Trossamfund i Danmark. Ahmad har efterhånden mange års erfaring med rådgivning af familier og ægtefæller.

Din instruktør

Center for Dansk Islamisk Rådgivning sigter efter at yde professionel rådgivning, vejledning samt løsninger baseret på Islamiske principper og værdier. Center for Dansk Islamisk Rådgivning blev etableret i januar 2021. Teamet består af kompetente fagfolk med mange års erfaring med ægteskabsrådgivning, familierådgivning og psykologsamtaler. Mange individer samt ægtepar har allerede haft stor gavn af vores rådgivere.


Rådgiverteamet består af uddannede socialrådgivere, psykologer og retslærde. Derudover har alle i teamet et grundig viden om de Islamiske principper samt retningslinjer indenfor familieanliggender. Center for Dansk Islamisk Rådgivning har til formål at være til gavn for individer, ægtepar og familier som står i en svær situation i livet.


Center for Dansk Islamisk Rådgivning afholder ligeledes forebyggende kurser og seminarer.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Nøglen til et succesfuldt ægteskab

749,00 kr.

1.499,00 kr.