Det lærer du

Din økonomi

Dine mål

Dine arbejdstimer

Bring det hele sammen og sæt din unikke pris

Forudsætninger

  • Du har en drøm om at stifte forretning som selvstændig fotograf
  • Eller du er nystartet fotograf
  • Eller du føler dine priser er for lave
  • Du har før prissat dig efter "hvad de andre gør"

Indhold

1 lektion 1t 9m 21s

1t 9m 21s

Beskrivelse

Workshoppen er en lille del af mentorprogrammet Shooting Star for spirende fotografer der går med en drøm om at leve af deres passion. Den er til dig, uanset om du stadig er hobbyfotograf, eller allerede selvstændig fotograf. Lær at sætte din pris ud fra din unikke situation og dine mål - frem for at underbyde de andre fotografer i dit område i din opstartsfase. Efter workshoppen har du styr på den pris, der henter den omsætning DU har brug for. Med workshoppen følger der en omfattende Excel-fil, som du kan bruge fremover, hver gang du skal prissætte.

Din instruktør

billede af eva walther film photography art
eva walther film photography art
Fotograf Onlineunderviser Mentor

Mit navn er Eva Walther, jeg er født og opvokset i Tyskland, har jeg arbejdet som assistent og direktionsassistent hele mit liv, før jeg skiftede karriere og forvandlede min passion for fotografering til en levevej.


Jeg har boet i Danmark siden sommeren 2010 med min danske mand, og efter at have fået mine to drenge ønskede jeg mere frihed og fleksibilitet i mit arbejdsliv. Jeg havde været fotonørd siden de tidlige teenageår, og i 2019 tog jeg springet, skiftede karriere og begyndte at bygge min forretning op som livsstilsfotograf med base i Horsens med fokus på gravide, fødsler og nyfødte.


Siden start 2022 guider jeg nu også spirende livsstilsfotografer som ønsker at gøre det samme som jeg med mit mentorprogram Shooting Star.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Online workshop for fotografer: Sæt din unikke pris

375,00 kr.