Det lærer du

Hvordan du selv kan øge dine muligheder for max. indflydelse på din sag i kommunen

Hvordan du bevarer din selvrespekt, værdighed og handlekraft

Hvordan du forbereder dig personligt, praktisk og fagligt

Hvad du kan gøre før, under og efter møder

Forudsætninger

  • At du har har et ønske om og et behov for at få maximal indflydelse på din sag i kommunen

Indhold

30 lektioner 1t 39m 36s

1m 40s
1m 3s
1m 24s
49s
4m 36s
34s
1m 9s
1m 34s
1m 4s
1m 28s
1m 52s
2m 40s
3m 34s
1m 25s
2m 7s
3m 55s
3m 30s
5m 2s
5m 43s
2m 1s
5m 9s
6m 4s
3m 28s
10m 16s
2m 8s
1m 20s
8m 24s
4m 20s
8m 3s
3m 14s

Beskrivelse

Her er min overlevelsesguide til dig, der er i kontakt med kommunens sociale- og beskæftigelsesmæssige afdelinger, herunder også specialområdet (handicap).


Jeg har valgt at fokusere på det, du selv kan gøre for at få maximal indflydelse på din sag.


Du får bl.a. metoder til dig på det personlige plan, konkrete anvisninger i forhold til kontakt med sagsbehandler, og hvad du kan gøre under møder.


Kurset bygger på mine mere end 40 års erfaringer som socialrådgiver og mine næsten lige så mange års erfaringer som "kunde" i systemet.

I kurset får du mine væsentligste metoder og råd.

Find det, der passer til dig, og øv dig.


Din investering i metoderne til at få maximal indflydelse på din sag i kommunen svarer til prisen for 1 time hos privat socialrådgiver


God fornøjelse med at få maximal indflydelse på din sag i kommunen - uden at miste din selvrespekt, værdighed og handlekraft


Gabriella Donnerborg

Privat socialrådgiver

Din instruktør

billede af Gabriella A. Donnerborg
Gabriella A. Donnerborg
Socialrådgiver - Terapeut - Livscoach

Jeg er socialrådgiver, terapeut og livscoach.


Jeg har i mere end 40 år hjulpet andre med at forandre deres liv. Jeg gør det med enkle redskaber, der let kan integreres i en travl hverdag, og som du kan bruge til at skabe store forandringer.


Jeg har fokus på at hjælpe andre med at forandre deres liv, slippe frustrationer, bekymringer og begrænsende overbevisninger mm, så vejen banes frem mod at skabe et solidt personligt fundament i overensstemmelse med dine livsværdier.

Det skaber grobund for, at du kan finde dit fulde potentiale og dermed kan gøre en endnu større forskel for andre.


Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i et individuelt forløb i personlig udvikling tilpasset dine behov.

Anmeldelser

3.8

1 Anmeldelse
0%
100%
0%
0%
0%
Johnny S
2 måneder siden
"Jeg har valgt at tage kurset set fra 2 vinkler: 1. som borger der har oplevet systemet indefra. 2. som bisidder for mere end 100 borgere gennem de seneste 20 år.

Kurset giver mange gode råd til hvad det er man skal have i tankerne når man forbereder sig til møder med sagsbehandlere i kommunen. Kurset kommer godt omkring problematikker, men viser samtidig hvor komplekst det er at være "fanget" i systemet, især det at være i et system hvor tid ikke eksisterer (kun når man falder for sygedagpengeperiode).

Jeg har netop været med som bisidder i Rehabiliteringsteamet for borger der har været sygemeldt og siden ressourceforløb. Her brugte jeg kurset som forberedelse til mødet, men i og med, at teamet hurtigt sporede sig ind på at der ikke var resterhvervsevne hos borgeren, så var det bare med ikke sige noget. Sagsforløbet tog mere end 5 år, og det er et godt eksempel på hvor hårdt det er som borger at blive fastholdt i systemet, arbejdsprøvninger, praktik mm..

Hvis man tager kurset "Sådan får du maximal indflydelse på din sag i kommunen" som borger der er inde i systemet, så er det hårfin balancegang. Man vil gerne bruge lovgivning/regler/serviceydelser (som sikkert er forskellig fra kommune til kommune), på den anden side, så vil man nødig være modspiller til sagsbehandler. Det kan helt sikkert være udfordring hvis der sidder klient der er bedrevidende end sagsbehandleren.

Kurset viser hvor vigtigt det er at have bisidder med på sidelinjen. "

Sådan får du maximal indflydelse på din sag i kommunen

975,00 kr.