Det lærer du

Dæmp angst

Få styr på din stress

Skab en afslappet og positiv tilstand

Opnå mere ro og balance i dit liv

Indhold

1 lektion 15m 44s

15m 44s

Beskrivelse

Er du træt af at leve med angst, stress, og bekymringer? Vil du gerne opnå større ro og balance i dit liv? Så er denne selvhypnose lydfil lige noget for dig.


Den hjælper med at reducere angst og stress samt at skabe en mere afslappet og positiv tilstand.


Lydfilen er designet til at arbejde i dybden på underbevidsthedsniveauet og hjælper med at ændre begrænsende tankemønstre og bekymringer, så du kan opleve større frihed og velvære.


Brug denne lydfil som en del af din daglige rutine, eller når du har brug for at slippe af med stress, angst og bekymringer på kort tid. Det er en nem og effektiv måde at forbedre dit mentale helbred og trivsel på.


Tøv ikke med at prøve denne hypnose lydfil mod angst og stress, og oplev den positive effekt på dit liv. Du kan også lytte til den hvis du bare vil forkæle dig selv med en dejlig behagelig afslapning for krop og sjæl.


Heidi - Joy of life

Din instruktør

billede af Heidi - Joy of life
Heidi - Joy of life
Hypnoterapeut

Jeg hedder Heidi og er hypnoterapeut. Jeg hjælper mennesker til øget mentalt overskud og livsglæde uden lange terapiforløb.


Hypnoseterapi er et fantastisk og effektivt værktøj, der kan skabe positiv forandring i dit liv, dine følelser samt afhjælpe forskellige problematikker.


I min klinik arbejder jeg dybdegående med fokus på årsagsbehandling, ikke kun symptombehandling. Jeg kombinerer ofte hypnoseterapien med NLP teknikker, for at gøre den endnu mere effektiv.


Jeg hjælper med at ændre uhensigtsmæssige handlemønstre, negative følelser og dårlige vaner. F.eks. stress, angst, fobier, lavt selvværd, vrede, allergi, sukkertrang m.m.


Mine specialer er : Stress, angst og fobier


Se gerne mere på min hjemmeside www.joyoflife.dk eller kontakt mig på: heidi@joyoflife.dk


Grunden til at jeg blev hypnoterapeut er at jeg har mærket på min egen krop hvor stor en forandring man kan skabe for sig selv, ved at arbejde med sindet.


Jeg gennemgik tidligere en svær periode i mit liv, præget af ked-af-det-hed, tårer, og bekymring. Derfor begyndte jeg at arbejde med mit mindset dagligt, og ændrede mit fokus fra de negative tanker, til følelser af glæde og taknemmelighed.


Det gjorde en kæmpe forandring i mit liv og løftede mig fra krisen. Efterfølgende kom jeg ud på den anden side med mere overskud, styrke og glæde end jeg havde følt længe.


Jeg er taknemmelig for den periode, der gav mig lysten til at træde ud i vækst og gøre en forskel for andre mennesker. Sindet er fantastisk og powerfuldt, og det vil jeg gerne give videre.


Jeg brænder for at hjælpe mennesker og gøre en forskel for dem.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Hypnose lydfil mod angst og stress

150,00 kr.