Det lærer du

Du lærer at redigere video med skilte, titeltekst, overgange og musik

Du lærer at tekste din videoer automatisk på din iPhone eller iPad

Du lærer at optage din telefonskærm inklusive intern lyd og ekstern speak

Du lærer at tilrettelægge dine videoer via manuskript og storyboard

Du lærer at fange og fastholde din målgruppes opmærksomhed med MOBILVIDEOs Pitch Model

Download MOBILVIDEOs optage-guide i pdf. format

Download MOBILVIDEOs redigerings-guide i pdf. format

Forudsætninger

  • Videokurset kræver ingen forudsætninger udover en iPhone eller iPad

Indhold

30 lektioner 1t 26m 26s

34s
1m 35s
1m 16s
13m 16s
14m 30s
8m 12s
48s
48s
1m 29s
2m 41s
6m 50s
5m 32s
4m 8s
4m 6s
2m 36s
2m 35s
4m 9s
3m 7s
1m 31s
22s
56s
35s
2m 36s
51s
44s
39s

Beskrivelse

Helt nybegynder - eller let øvet - i forhold til video? Eller erfaren videoproducent og træt af tunge DSLR-kameraer og bøvlede videoredigeringsprogrammer på computeren? ... med lyst til at kunne lave video 4 gange så hurtigt som med traditionelt udstyr? Video til din kommunikation, instruktion og markedsføring?


Så lær video med din telefon online her - eller på et af MOBILVIDEOs fysiske kurser som du kan læse mere om her: mobilvideo.dk


På dette onlinekursus - Master Class i iMovie - lærer du at lave video med logo, tekst, musik, skilte o.m.a. alene ved brug af din iPhone eller iPad og gratis iMovieapp. Stille og roligt, i den optimale rækkefølge, på dansk og uden reklameafbrydelser. Og takket være iMovies brugervenlige design - og kursets anvisning af de bedste arbejdsprocesser - bliver videoredigering let som en leg på både iPhone og iPad.


MOBILVIDEO ER FOR ALLE

Med mobilen som værktøj har du altid videoarkiv, fotoarkiv, kamera, redigering og distribution på dig og kan hurtigt lave video - uafhængigt af ekstraudstyr, tid og sted.


Mobilvideoproduktion med iMovie er super easy og for alle - uanset alder, uddannelse, titel eller mangel på samme.


BRUGERVENLIGE IMOVIE

iMovie er super nem at bruge, hvis man lige ved hvordan, og er derfor velegnet til produktion af video til professionelle formål i en travl hverdag, hvor det skal gå stærkt uden for mange tekniske udfordringer og valg.


iMovie er bl.a. velegnet til markedsføring, content, intern kommunikation, online instruktion & undervisning, employer branding, instruktion, og videosupport og hvad du ellers har brug for.


Vil du skifte til en anden og mere avanceret redigeringsapp på et senere tidspunkt, konverteres dine iMovie video-skills nemt til andre videoprogrammer, da al videosoftware fungerer efter samme princip med videoopbygning i "lag".


VIDEOINSTRUKTØR PÅ KURSET

... er videograf og mobilvideospecialist, Thomas Dahl Nordlund, der har erfaring fra undervisning af mere end 1000 mobilvideokursister siden 2014, hvilket gør ham til Danmarks mest rutinerede videoinstruktør inden for den helt særlige mobilvideo-disciplin.


KURSET INDEHOLDER:


20+ KORTE VIDEOLEKTIONER

... som lærer dig at tilrettelægge, indstille, optage, redigere og dele video. (Se alle kursets lektioner i bunden af denne side!).


VIDEOTIPS & INSPIRATION

Udover videolektionerne, der lærer dig video fra A-Z, får du et arkiv med tips, inspiration og viden om videoproduktion med telefoner.


MOBILVIDEOs OPTAGEGUIDE

... giver dig en tjekliste over alt du skal huske, når du optager.


MOBILVIDEOs PROCESGUIDE

... viser dig best pratice i forhold til dit workflow, når du redigerer.


ONLINE LIVSTIDSMEDLEMSKAB

Som kursist får du en livline til underviseren via en privat gruppe på Facebook, hvor du kan søge medlemskab og få feed back på dine videoer samt stille spørgsmål til underviser og medkursister.


ALT DU BEHØVER FOR AT DELTAGE

- din computer, tablet/iPad eller ekstra telefon hvorpå du streamer videokurset

- din iPhone eller iPad

- iMovie som allerede er en del af softwaren på din mobilenhed


Don't overthink it - just press record!


MOBILVIDEOs KONTAKTOPLYSNINGER

Thomas Dahl Nordlund

thomas@mobilvideo.dk

Tlf. +45 20 99 65 98

www.mobilvideo.dk

CVR. nr. 26515556


Kursisterne om søsterkurset i video med KineMaster:


4,7 PÅ TRUSTPILOT


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot

Velstruktureret og nemt forståeligt kursus. Fint at undervisningen er opdelt i korte, "spiselige" sekvenser, så man nemt kan finde det man har brug for.

- Sofie D


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot

Selv om jeg faktisk har produceret video i mange år, så har det altid været på computeren. Det har mobilvideo virkelig ændret på. Onlinekurset giver SÅ mange tips og tricks til en nem måde at optage og redigere videoer til brug på de sociale medier. Kan absolut anbefales - fra en videonørd til en anden, som ønsker at komme godt i gang med at fortælle visuelle historier.

- Tommy W. 


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot

Velstruktureret og nemt forståeligt kursus. Fint at undervisningen er opdelt i korte, "spiselige" sekvenser, så man nemt kan finde det man har brug for.

- Sofie D


Obs: Du har 365 dages adgang til kurset efter køb.

Din instruktør

billede af Thomas Dahl Nordlund
Thomas Dahl Nordlund
Mobilvideospecialist

Med undervisning af mere end 1000 kursister siden 2014 er Thomas Dahl Nordlund en af mobilvideopionererne og eneste fuldtids underviser i Danmark - kombineret med hans store erfaring fra tidligere ansættelser som kommunikationsansvarlig, SoMe Manager og videograf er han altid - off line og online - leveringsdygtig i mobilvideokurser med 4,7 stjerner på Truspilot til den professionelle kommunikatør, som har opdaget at håndholdt videokommunikation online betaler sig på bundlinjen.


SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR GRATIS VEJLEDNING?

Kontakt Thomas via thomas@mobilvideo.dk eller på 20 99 65 98 og læs mere om MOBILVIDEOs talrige tilbud inden for kurser, foredrag og produktion på: www.mobilvideo.dk


De bedste hilsener

MOBILVIDEO.dk

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Lær mobilvideo fra A-Z med MOBILVIDEO Master Class & iMovie

995,00 kr.