Det lærer du

Mærk den afslappende virkning af hypnose lydfiler

Opnå mentalt ro og balance

Effektive teknikker mod angst og stress

Få konkrete redskaber til at dæmpe alarmberedskabet

Indhold

6 lektioner 59m 49s

15m 44s
31m 11s
4m 4s
8m 50s

Beskrivelse

Er du tynget af stress og angst som har taget styringen i dit liv?

Mit kursus er skræddersyet til at hjælpe dig med at skabe ro, balance og overskud, og få kontrollen tilbage.


✨ Hvad kan du forvente:

  1. 🧘‍♂️ Gode råd og teknikker: Jeg deler værdifulde indsigter og effektive teknikker, der hjælper med at håndtere angst og stress i dagligdagen.
  2. 🎧 Beroligende hypnose lydfiler: Lydfilerne er skabt til at dæmpe alarmberedskabet. Du vil lære at bruge selvhypnose som et redskab til at finde indre ro og skabe et mere afslappet mindset.
  3. 🌱 Praktiske Øvelser: Integrer øvelser i din daglige rutine for at styrke dit indre forsvar mod stress og angst. Lær at skabe små øjeblikke af ro, selv i svære situationer.


💡 Hvorfor vælge mit kursus:

Mit kursus går ud over teorien. Jeg giver dig konkrete redskaber, der kan implementeres i din hverdag, så du selv aktivt kan handle og få kontrollen tilbage.

Det giver dig mere ro, balance og harmoni i dit liv.


🚀 Tag det første skridt mod en mere afbalanceret tilværelse. Køb adgang nu og få kontrollen tilbage! ✨

Din instruktør

billede af Heidi - Joy of life
Heidi - Joy of life
Hypnoterapeut

Jeg hedder Heidi og er hypnoterapeut. Jeg hjælper mennesker til øget mentalt overskud og livsglæde uden lange terapiforløb.


Hypnoseterapi er et fantastisk og effektivt værktøj, der kan skabe positiv forandring i dit liv, dine følelser samt afhjælpe forskellige problematikker.


I min klinik arbejder jeg dybdegående med fokus på årsagsbehandling, ikke kun symptombehandling. Jeg kombinerer ofte hypnoseterapien med NLP teknikker, for at gøre den endnu mere effektiv.


Jeg hjælper med at ændre uhensigtsmæssige handlemønstre, negative følelser og dårlige vaner. F.eks. stress, angst, fobier, lavt selvværd, vrede, allergi, sukkertrang m.m.


Mine specialer er : Stress, angst og fobier


Se gerne mere på min hjemmeside www.joyoflife.dk eller kontakt mig på: heidi@joyoflife.dk


Grunden til at jeg blev hypnoterapeut er at jeg har mærket på min egen krop hvor stor en forandring man kan skabe for sig selv, ved at arbejde med sindet.


Jeg gennemgik tidligere en svær periode i mit liv, præget af ked-af-det-hed, tårer, og bekymring. Derfor begyndte jeg at arbejde med mit mindset dagligt, og ændrede mit fokus fra de negative tanker, til følelser af glæde og taknemmelighed.


Det gjorde en kæmpe forandring i mit liv og løftede mig fra krisen. Efterfølgende kom jeg ud på den anden side med mere overskud, styrke og glæde end jeg havde følt længe.


Jeg er taknemmelig for den periode, der gav mig lysten til at træde ud i vækst og gøre en forskel for andre mennesker. Sindet er fantastisk og powerfuldt, og det vil jeg gerne give videre.


Jeg brænder for at hjælpe mennesker og gøre en forskel for dem.

Anmeldelser

4.3

1 Anmeldelse
100%
0%
0%
0%
0%
Paul J
2 dage siden

Sådan slipper du stress og angst

400,00 kr.