Det lærer du

Teknikker til lønforhandling

Byg holdbare relationer og skab tillid

Indblik i relevante salgsmodeller i 2022

Effektiv indvendingshåndtering

Lær at lukke flere af dine salg

Lær at kontrollere dit kropsprog

Bliv ekspert til jobsamtaler

At give det bedste indtryk

Forudsætninger

  • Dette kursus kræver intet andet en et åbent sind og viljen til at lære og blive bedre til at sælge!

Indhold

21 lektioner 2t 44m 41s

4m 30s
3m 46s
10m 37s
5m 44s
6m 39s
10m 22s
7m 19s
7m 59s
14m 50s
4m 58s
12m 57s
8m 42s
6m 10s
6m 29s
8m 36s
11m 49s
5m 39s
5m 13s
3m 37s
9m 39s
9m 6s

Beskrivelse

Sælgerskolen er et produkt af mine 10 års erfaring med salg over flere forskellige brancher, heriblandt detail, telefonsalg og iværksætteri. I 2022 er det vigtigere end nogensinde før, at kunne sælge og ikke mindst bygge relationer og skabe tillid hos dine kunder. Jeg har snakket med mere end 50.000 forskellige kunder i gennem de sidste 10 år og alt hvad jeg har lært i den tid, har jeg kogt ned til 3 timers ren læring!


Efter du har taget dette salgskursus vil du være i stand til at, bygge relationer med alle slags kunder du kan forestille dig, skabe en dybere tillid og forståelse, strukturere dit salg på en effektiv og afprøvet måde, forstå komplekse og anerkendte salgsmodeller, teknikker til lønforhandling og jobsamtaler, kontrollere dit kropssprog, forstå dig selv som sælger og sidst, men bestemt ikke mindst, lukke mange flere af dine salg.Dette kursus henvender sig til alle der ønsker at lære og blive bedre til salg. Om du er butikssælger, telefonsælger, kørende sælger, iværksætter, marketingkonsulent o.lign - den primære målgruppe er dog dig der arbejder som sælger i et fysisk varehus/butik og ønsker at blive top performer.Få adgang til mit kursus i dag og bliv bedre til salg!

Din instruktør

billede af Rasmus Kamaei
Rasmus Kamaei
Iværksætter & Model

Hej, mit navn er Rasmus Kamaei, jeg er 28 år og er pt. bosat i midtjylland. Jeg har arbejdet med salg igennem de sidste 10 år over flere forskellige brancher. Størstedelen af min salgserfaring kommer fra min tid i detailbranchen, som sælger hos Elgiganten A/S. Til dagligt arbejder jeg som selvstændig, faktisk er jeg medejer af denne platform (Lumant).


Jeg har samlet alt min erfaring indenfor salg og kogt det ned til 2,5 timers ren læring. Jeg har forsøgt at lave den guide til salg, som jeg selv manglede, da jeg begyndte for snart 10 år siden. At være dygtig til salg, er en af de vigtigste egenskaber, man kan have i 2022. Jeg tror 100% på, at alle har potentialet til at lære at sælge og blive den bedste sælger de kan blive!


Jeg håber at du finder mit kursus interessant, hvis ikke, så vil jeg sige tak fordi at du kiggede forbi min profil og ønske dig god vind fremover!

Anmeldelser

4.7

7 Anmeldelser
86%
14%
0%
0%
0%
Mette N
7 måneder siden
Hanne J
et år siden
"Rigtig god og værdifuld læring. :-)"
Rene N
et år siden
Laura J
et år siden
Mona J
et år siden
Pernille L
2 år siden
"Godt kursus, har givet mig en bedere forståelse for salg!"
Kasper A
2 år siden
"Som en med begrænset salgserfaring, var dette kursus lige hvad jeg havde brug for.
Rasmus kommer omkring alle de nødvendige ting."

SÆLGERSKOLEN

Populær

199,00 kr.