Det lærer du

Lær at forstå og definere din målgruppe i dybden for at målrette din markedsføring mere effektivt.

Opnå færdigheder til at opbygge og optimere en konverterende hjemmeside, der arbejder for dig døgnet rundt.

Forstå din målgruppes købsrejse og lær at tilpasse dit indhold for at appellere til dem i alle beslutningsfaser.

Implementer en dokumenteret fundamentstrategi, der skaber tillid, overbeviser besøgende og konverterer dem til loyale kunder.

Forudsætninger

  • Ingen særlige forudsætninger kræves for at deltage i kurset.

Indhold

10 lektioner 3t 40m 6s

20m 26s
9m 53s
21m 3s
26m
31m 47s
24m 13s
12m 51s
31m 16s
42m 37s

Beskrivelse

Velkommen til mit kursus, hvor jeg vil hjælpe dig med at etablere et solidt fundament for din virksomhed. Uanset om du er ny i branchen, er ambitiøs med din nuværende virksomhed eller føler dig overvældet af markedsføringsmulighederne, er dette kursus skabt specielt til dig.


Jeg vil personligt guide dig trin for trin gennem de nødvendige elementer for at opbygge en stærk markedsføringsstruktur. Du får ikke kun viden, men også praktiske værktøjer til at omsætte din læring til handling.

Dit fundament er hjertet i din forretning, det, der skaber tillid hos dine besøgende og konverterer dem til trofaste kunder. Uden et solidt fundament vil det være svært at overbevise dine besøgende om at vælge dig frem for konkurrenterne.


Vi starter med at forstå din målgruppe og hvordan du bedst kommunikerer med dem. Derefter dykker vi ned i opbygningen af din hjemmeside, så den konverterer besøgende til kunder, selv når du sover. Vi vil også udforske din målgruppes købsrejse og se, hvordan du skaber indhold, der taler til dem i alle faser af beslutningsprocessen.


Mit kursus er skabt med en mission: at hjælpe selvstændige og iværksættere som dig med at effektivisere og optimere deres markedsføringsgrundlag for at opnå succes. Hvis du er villig til at investere din tid og energi i denne strategi, giver jeg dig min dokumenterede fundamentformel, så du kan undgå at bruge dyrebare timer på at knække koden til en virksomhedsstrategi, der virker.

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau sammen med mig?

Din instruktør

billede af Lise Halskov
Lise Halskov
Business Mentor, Foredragsholder, Rådgiver

Hej!

Lise Halskov fra Online Haj her.


Jeg hjælper dig ikke bare med at skærpe din markedsføring Jeg hjælper dig med at tro på dig selv. For du kan nemlig godt det her.

Det ved jeg. Jeg ved det, fordi jeg til dagligt hjælper masser af ambitiøse marketers, der ligesom dig:


Er SÅ klar til at rykke videre til næste niveau for din virksomhed.


Mangler en klar køreplan over, hvor du skal fokusere først, så du får resultater og oplever succes.


Og dig som rigtig gerne vil have lavet en solid planlægning af din markedsføring på en mere systematisk måde, så du ved nøjagtigt, hvad der skal til for at du lykkes.


Jeg har hjulpet 100-vis af selvstændige med at få overblik, sætte markedsføringen i system og i det hele taget få styr på, hvad der virker, når det handler om at skaffe nye kunder. Og jeg har forfinet og videreudviklet på de redskaber, du har brug for til at skabe synlighed omkring virksomheden. I form af for eksempel webinarer og gode, veltilrettelagte kampagner.


Fordi jeg har en lang baggrund som projektleder, så krydrer jeg al min sparring og min undervisning med metoder fra projektledelse. For al den her viden er helt ligegyldig for dig, hvis du ikke har en overskuelig og trin-for-trin beskrivelse af, hvad du skal gøre.

Hvis du kan mærke, at du er træt af at stå i stampe, og at du gerne vil arbejde med mig, så står jeg klar til at hjælpe dig. 

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Skab det rigtige fundament for din virksomhed og få succes med din markedsføring

1.562,00 kr.