Det lærer du

Du får viden om dynamikken i parforhold generelt

Du får forståelse for, hvad tilknytningsmønstre betyder for dit parforhold

Du får forståelse for, hvad kærlighedssprog er

Du bliver klogere på, hvordan du kan gøre dit allerede gode parforhold endnu bedre

Du får viden om, hvordan du kan redde dit parforhold, hvis det allerede er kørt lidt af skinnerne

Du får konkrete værktøjer til en bedre kommunikation med din partner

Du får 36 spørgsmål, der kan få to fremmede mennesker til at forelske sig i hinanden

Forudsætninger

  • Dette forløb giver dig bl.a. en forståelse for, hvorfor dine parforhold knirker, selvom du synes, du gør alt for at gøre din partner glad og tilfreds

Indhold

10 lektioner 1t 2m 52s

2m 41s
4m 38s
6m 11s
4m 19s
3m 24s
5m 38s
10m 4s
5m 10s
6m 25s
14m 22s

Beskrivelse

Uanset om du er i et godt og harmonisk forhold, om dit forhold skranter og virker som om det synger på sidste vers, eller om du er single og ønsker dig en partner, vil dette forløb give dig viden om, hvor let og ligetil det kan være at være i et parforhold, eller hvor svært og problematisk det kan være. Så hvad vælger du? Skal det være let eller svært?

Din instruktør

Vi arbejder med personlig udvikling på flere planer. For os er det centrale at hjælpe andre mennesker med at nå deres mål og få succes med det, de drømmer om. Vi har begge en masse erfaring med i bagagen, som er vores bagstøtte, når vi skal hjælpe andre mennesker med at skabe forandring i livet. Vi udfordrer folk til at anskue deres liv og hele deres verdensbillede fra andre og ofte mere nyttige perspektiver. Vi giver ikke folk løsningen på deres udfordringer, da vi jo ikke kan vide, hvilken løsning der er rigtig for andre mennesker. Vi hjælper derimod til klarsyn ved at nedbryde de "blinde vinkler", hvorved en masse nye muligheder kommer til syne. I bund og grund handler al personlig forandring om, at man som menneske bruger sine egne ressourcer på at få skabt det liv, man ønsker. Ingen andre kan tage dine "armbøjninger" for dig. Med andre ord, så er det DIT ansvar, at skabe den forandring du ønsker.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Skab dit drømme-parforhold

1.494,00 kr.