Det lærer du

Du vil lære, hvad der skal til for at lave succesfulde online kurser – men også hvad, der kan spænde ben for, at du kommer i gang. Når du kender udfordringerne, kan du nemmere overvinde dem

Sådan går du fra god idé til rent faktisk at lave et kursus – og hvordan sikrer du dig, at det ikke kun er inde i DIT hoved, at det virker som en god idé.

Sådan tester du din idé, så du ikke kommer til at bruge en masse kræfter, tid, energi og måske penge på at udvikle et online kursus, som ingen gider at købe

Sådan sætter du den rigtige pris. Det er tit det, folk synes er noget af det allersværeste – men jeg lover dig, at det behøver det ikke at være. Ikke med den model, du får her på kurset, i hvert fald.

Sådan laver du dit kursusmateriale, så det bliver superflot og indbydende – også selvom du hverken er grafiker eller gadget-nørd.

Hvilken kursusplatform du skal vælge - og de alternative (både dyre og billigere), der er til at bruge de store platforme.

Hvad du skal gøre for at sælge dit kursus – og også hvad du skal gøre, hvis det alligevel IKKE sælger!

Forudsætninger

  • Kurset kræver ingen forkundskaber - udover computeradgang og en lyst til at komme i gang med at skabe og sælge online kurser

Indhold

41 lektioner 2t 16m 57s

6m 27s
7m 41s
4m 43s
3m 6s
3m 25s
4m 56s
3m 26s
1m 4s
5m 15s
4m 27s
2m 43s
5m 51s
3m 59s
4m 53s
3m 58s
10m 2s
7m 40s
4m 6s
6m 14s
12m 40s
4m 26s
5m 11s
14m 12s
6m 32s

Beskrivelse

Skab en sund forretning med solide online kurser, som dine kunder vil elske

Ved at omsætte din viden til et online produkt, slipper du for at være begrænset af geografi og døgnets 24 timer.

Du kan nemlig hjælpe folk over hele landet, ja, over hele verden – når som helst, hvor som helst og lige når det passer for dem.


Hvordan du gør det, lærer du her

– og ALLE kan være med!


Du lærer nemlig, hvordan du kommer fra den helt spæde idé om et online kursus – til et færdigt produkt, som dine kursister rent faktisk lærer noget af, og som du kan være stolt af.


PS: Er du nervøs for teknikken, så tag det helt roligt. Vi ta’r det hele ét skridt ad gangen, og du kan også sagtens være med …

Din instruktør

billede af Malene Fich Weischer
Malene Fich Weischer
Business Mentor og Digital rådgiver | Netinspire ApS

Velkommen hos Netinspire, som blev grundlagt i 2015, og siden dengang har hjulpet hundredevis af især mindre selvstændige med at komme godt i gang online.


Vi kan hjælpe dig med dele af processen, som strategisk sparringspartner eller ved at være din online sidemakker igennem hele processen og i den hverdag, der følger.


Al vores hjælp og alle de kurser, vi tilbyder, er tilrettelagt efter, at du ikke sidder med et kæmpe marketingbudget, men ofte selv har fingrene nede i det hele – og derfor har behov for at kunne få god og saglig hjælp til, hvordan du bedst gør det meste selv. Uden at du bliver ruineret, vel at mærke.


Vi tilbyder både personlig sparring i form af vores forskellige 1:1 forløb, online kurser, workshops og praktisk hjælp til hjemmesiden eller til teksterne.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Succesfulde online kurser: Sådan laves de - sådan sælges de

2.495,00 kr.