Det lærer du

Sådan finder og downloader du appen

Sådan indstiller du mobilvideoappen

Sådan uploader du dit manuskript til mobilvideoappen

Sådan undertekster du automatisk din video

Sådan tilføjer du logo

Sådan formaterer appen din video til 3 formatudsnit - 16:9, 9:16 og 1:1

Sådan tilføjer du lovligt musik fra appens musikbibliotek

Sådan colorgrader du din video ved brug af appens filtre

Sådan vælger du blandt appens fonte

Sådan vælger du tekststørrelse og design

Sådan gemmer og deler du din færdige video med og uden tekst

Forudsætninger

  • Kurset er for alle, appen er intuitiv og kræver ingen tidligere erfaring med video
  • Alt du behøver er din Android/tablet eller iPhone/iPad
  • KurseKurset kan suppleres af MOBILVIDEO Master class med KineMaster med alt (andet) om mobilvideo, se: https://www.mobilvideo.dk/onlinekursus

Indhold

13 lektioner 55m 35s

2m 13s
3m 43s
8m 36s
8m 18s
14m 31s
3m 1s
2m 35s
3m 23s
4m 51s
2m 40s
1m 44s

Beskrivelse

APPEN DER GØR TIDSKRÆVENDE VIDEOPRODUKTION TIL FORTID

Træt af at glemme dit manuskript, midt i din optagelse? Og træt at at bruge timevis på undertekstning af din video?


Og synes du det kunne være fedt, hvis du kunne formatere din video i højt, bredt og kvadratisk format - og med et par klik - tilføje logo og gratis musik?


Så lær at bruge appen, der husker din speak, laver dine undertekster, formaterer din video i bredt, højt og kvadratisk format inklusive logo og royalty free musik - på minutter.


Lær det online her - eller kom på et af MOBILVIDEOs fysiske kurser, som du kan læse mere om her: mobilvideo.dk


AI TEKNOLOGI

Appen benytter en kombination af talegenkendelse (AI) og tekst til at følge dit oplæsningstempo og til bagefter at skrive og time dine undertekster


Font, størrelse og baggrund til din tekst vælger du helt selv i appen.


TEST APPEN GRATIS I 3 DAGE

Appen kan du downloade og prøve gratis i 3 dage, før du eventuelt køber den til 39 per måned eller 179 kroner for et helt år (14,91 kr./måned).


KØB AF APPEN

Appen koster 179 kr. årligt. Inkl. moms.


DEN VIGTIGE UNDERTEKSTNING

85% ser din video uden lyd, fordi de ikke vil forstyrre "naboen" i bussen, i bilen eller til mødet. Derfor er det kun 15%, der får dit budskab, hvis din video ikke er undertekstet.


SPAR TID & PENGE MED EN KURSUSINTRODUKTION

Der findes flere end 20 "lignende" apps på i App/Playstore. Flertallet af dem har ikke det samme antal funktioner, mangler support eller fungerer bare elendig. Personligt tog det mig det meste af en sommer - og en hel del betalte abonnementer - at downloade og teste en lang række apps, før jeg fandt en, som kunne det hele og faktisk virkede.


Desuden - mange lignende apps fungerer kun på enten Android eller iPhone/iOS. Upraktisk, hvis man ønsker et arbejdsfælleskab omkring brugen af appen på en arbejdsplads med forskellige telefontyper. Denne app fungerer endda på begge dine telefoner på samme abonnement, hvis du (som jeg) har begge typer telefon.


WORKFLOWET ER AFGØRENDE FOR EN GOD OPLEVELSE

Rækkefølgerne i din proces er vigtige, hvis du fra start vil have succes med appen. Her sparer MOBILVIDEOs kursus dig rigtig mange hovedpiner.


KURSETS VARIGHED

Hele kurset kan du tage på under en time og pensum er hurtigt lært, men for en sikkerheds skyld får du 3 måneders adgang til kurset, hvor du 24/7 har adgang til repetition.


TIL DEN TRAVLE VIDEOPRODUCENT

Alle, der har behov for synlighed af deres budskaber, uanset alder, jobtitel eller faglighed - men uden en hel masse tid til at optage og redigere video - vil have stor værdi af kurset, da appen sætter turbo på de (tidligere) mest tidskrævende videoprocesser som fx (gentagen) optagelse og undertekstning.


Håber at se dig inden for på kurset, fordi så kommer du nemlig godt og rigtigt i gang med mobilvideo på den nemme og hurtige måde.

Din instruktør

billede af Thomas Dahl Nordlund
Thomas Dahl Nordlund
Mobilvideospecialist

Med undervisning af mere end 1000 kursister siden 2014 er Thomas Dahl Nordlund en af mobilvideopionererne og eneste fuldtids underviser i Danmark - kombineret med hans store erfaring fra tidligere ansættelser som kommunikationsansvarlig, SoMe Manager og videograf er han altid - off line og online - leveringsdygtig i mobilvideokurser med 4,7 stjerner på Truspilot til den professionelle kommunikatør, som har opdaget at håndholdt videokommunikation online betaler sig på bundlinjen.


SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR GRATIS VEJLEDNING?

Kontakt Thomas via thomas@mobilvideo.dk eller på 20 99 65 98 og læs mere om MOBILVIDEOs talrige tilbud inden for kurser, foredrag og produktion på: www.mobilvideo.dk


De bedste hilsener

MOBILVIDEO.dk

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Lær video med mobilvideoappen, der husker din speak og automatisk undertekster din video

395,00 kr.