Onlinekursus: Sundhed for børn

Der er mange grunde til, at det er meget vigtigt, at dine børn spiser sundt. Først og fremmest er det naturligvis vigtigt for deres helbred.

billede af onlinekurser i mad og drikke
Læsetid: 4m 46s

Du har sikkert hørt ordsproget “Man er hvad man spiser”. Det gælder både for voksne og børn, da det vi spiser er afgørende for vores sundhed og udvikling. Hvis du lige har fået en baby eller har små børn løbende rundt derhjemme, så vil du naturligvis gerne give dem så sund en start på livet som muligt, der skaber de bedst vilkår for udvikling.

Når det så er sagt, så skal børnene naturligvis også have lov til at slik, chips og at drikke sodavand en gang imellem. Men hvordan skaber man den helt perfekte balance mellem dette? Det kan godt være svært, at finde ud af og derfor kan det være en god ide, at tage et kursus i mad til børn.

Det er vigtigt, at dine børn spiser sundt

Der er mange grunde til, at det er meget vigtigt, at dine børn spiser sundt. Først og fremmest er det naturligvis vigtigt for deres helbred. For at dine børn får de bedst mulige vilkår i livet for at udvikle sig mentalt og fysisk skal de have en varieret kost, som giver dem alle de vitaminer og mineraler, som de har behov for.

Ud over det, så er det også vigtigt for barnets almene trivsel og velvære. En varieret kostplan giver dine børn energien og helbredet til at kunne leve livet fuldt ud og give den gas sammen med deres venner. Derudover, så spiller de kostvaner du introducerer dit barn for i en ung alder også en stor rolle for deres vaner, når de træder ind i voksenlivet. I mange tilfælde grundlægges sundhedsvaner nemlig allerede i barndommen.

Hvis du er i tvivl om hvordan du kan skabe den perfekte balance for dine børn, hvor de både kan leve sundt, men også få lov til at nyde søde sager en gang imellem, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Lumant har vi nemlig et udvalg af billige og gratis kurser i mad for børn, som du kan tage, så du har den nødvendige viden til at skabe denne perfekte balance.

Nedenunder vil vi gå i dybden med nogle af de kurser, som du kan finde her hos Lumant.

Onlinekursus: Er dit barn for sød eller for salt?

I dette kursus, hvor du bliver undervist af Birgitte Mie Hansen, kan du lære mere om fødevarer og deres salt- og sukkerindhold. Det giver dig vigtig viden, som du kan bruge til at styrke dit barns helbred.

For meget salt og sukker er et stort sundhedsmæssigt problem, som mange danske børn udsættes for. Indtager børn for meget sukker og salt kan det have store konsekvenser for det enkelte barn.

I kurset lærer du bl.a. hvor meget salt dit barn bør indtage på en dag, konsekvenserne af et for stort indtag af dit barn, hvilke madvarer du skal være påpasselig med og hvor meget sukker dit barn bør indtage.

Gratis onlinekursus: Mad som kan skade dit barn

Med dette kursus, som er gratis, kan du lære mere om hvilke madvarer, der kan være til stor skade for dit barn nu eller i fremtiden. Kurset giver dig god viden, som gør, at du ved hvad du skal være ekstra opmærksom på, når du laver mad til dit barn.

Madvarer kan være skadelig for børn af flere forskellige årsager. En grund er, at de kan indeholde rester af sprøjtemidler, naturlige svampegifte, bakterier, miljøforurening eller problematiske tilsætningsstoffer. Derudover kan mad også have en form, som er ekstra farlig for små børn.

Med til dette gratis kursus mad til spædbørn og småbørn følger der også en A4-plakat, som har en liste over de fødevarer, som du skal være opmærksom på. Dertil er der på listen også en liste over grøntsager, som har et højt eller lavt indhold af nitrat.

Gratis Onlinekursus: Frokost til børn

Dette gratis online kursus giver dig en god guide i hvordan du kan lave sunde og lækre frokostmadder til dit barn. Når du har børn der skal i børnehave, skole eller dagpleje, så er det tidskrævende, at skulle lave frokost til dem hver dag. Dertil er det naturligvis også vigtigt, at du laver en sund frokost, som barnet rent faktisk også godt kan lide.

I dette kursus går Birgitte Mie Hansen i dybden med brødmåltidet, da det er muligt at lave et både hurtigt og sundt måltid med brød. Det kommer dog naturligvis an på hvilken brød du bruger og hvad du kommer på brødet.

Kurset går i dybden med de sundhedsmæssige udfordringer ved brødmåltidet, samt hvordan du skaber sunde madder til dit barn, som dit barn også vil elske. Med til kurset følger der også fine udprint til køleskabet, samt links til gode pjecer og artikler.

Onlinekursus: Mad til spædbørn og småbørn

Med dette kursus bliver du taget fuldstændig i dybden med hvordan du kan styrke dit barns sundhed, forebygger sygdomme og hvordan du undgår at få et kræsent barn.

Kurset er et dybdegående kursus med 27 videoer og er bygget på et fagligt grundlag. Kurset tager afsæt i sundhedsstyrelsens retningslinjer og de syv officielle kostråd. Hvis du gerne vil have dybdegående viden om hvordan du skaber optimal kost for både helt små børn og til når de bliver ældre, så er dette kurset for dig.

Lumant: Bredt udvalg af gode kurser

Her hos Lumant har vi et bredt udvalg af gode kurser, som du kan tage derhjemmefra. På denne side kan du finde det perfekte kursus i mad til børn, men derudover har vi også et bredt udvalg af mange andre typer kurser. Du kan bl.a. finde kurser under kategorierne It & Software, Salg & Service, Personlig Udvikling, Musik, Investering & Crypto, Hus & Have, Digital Marketing, og meget mere.

Hvis du selv er ekspert i et emne og godt kunne tænke dig at lave et kursus, som du kan tjene penge på, så kan du tilmelde dig som instruktør hos Lumant. Det kan du gøre her.