Dyr & Fritid

billede af kurset De 6 basale øvelser

De 6 basale øvelser

Onlinehund

4.3

(1)

199,00 kr.

billede af kurset 28 dages hundetræning

28 dages hundetræning

Onlinehund

449,00 kr.

billede af kurset Alene hjemme

Alene hjemme

Onlinehund

249,00 kr.

billede af kurset De 10 grundregler

De 10 grundregler

Onlinehund

249,00 kr.

billede af kurset Hvalpetræning

Hvalpetræning

Onlinehund

399,00 kr.

Online Kursus i Hundetræning

Det er ikke for sjov, at man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Hvis du har hund, eller har haft hund, så kender du også allerede til hvor meget kærlighed en hund kan bringe ind i sit liv. Hunde er helt fantastiske væsener, som er både loyale, intelligente, sjove og søde. Når man har hund, så har man dog også ansvar for hele hundens liv, hvilket kan være udfordrende og svært. Du vil med garanti gerne give din hund, så godt et liv, som overhovedet muligt. Men hvordan gør man dette? Hvad skal man tænke over og hvordan sørger man for at skabe så gode vilkår for sin hund som muligt?

Det kan være et kompliceret spørgsmål, som ikke er så simpelt at svare på. Derfor tilbyder vi her hos Lumant, at du kan tage et kursus i alt fra hvalpetræning til hvordan du kan opdrage din hund på bedst mulig vis. Når man får hund er det nemlig vigtigt, at man sørger for at opdrage den på en god måde, så den ikke er aggressiv over for gæster eller andre hunde. Er du i tvivl om hvordan du kan opdrage eller træne din hund? Så fortvivl ikke længere. Vi har den perfekte samling af online kurser i hundetræning til dig. Alle vores kurser er udviklet af eksperter, som ved hvad de snakker om og vi tilbyder dem alle sammen til skarpe priser.

Vil du gerne opdrage eller træne din hund?

Vil du gerne i gang med at opdrage eller træne din hund? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I vores udvalg af hundetræningskurser er der nemlig noget til ethvert behov.

Hvis du lige har fået ny hvalp, så kan du f.eks. tage et online kursus i hvalpetræning. Det vil hjælpe dig med at give din hvalp en god start på livet, samt med at skabe en høflig og velopdragen hvalp. Derudover er der også et kursus, som kan hjælpe dig med hvordan du lærer din hund, at være alene hjemme. Den første gang hunden skal være alene hjemme kan man godt føle, at det er synd for hunden. Et af disse kurser hjælper dig med, at kunne efterlade din hund derhjemme med god samvittighed i maven.

Har du ikke en hvalp, men en lidt ældre hund, så er det også muligt, at tage et kursus i hvordan du kan træne din hund til at gøre specifikke ting eller bare hvordan du kan give din hund kreative former for motion. Det er altså bare med at kigge udvalget igennem og så vil du uden tvivl finde et kursus, som er helt perfekt til dine behov.

Online Hundetræningskursus hos Lumant

Her hos Lumant har vi et bredt udvalg af kurser i hundetræning, hvor du bliver undervist af eksperter, der ved hvad de snakker om. Alle vores kurser kan købes til skarpe priser og sætter dig fuldstændig ind i alt det du skal vide. Du kan køber kurser i alt fra hvalpetræning til mere avanceret hundetræning. Ud over at have en bred vifte af hundetræningskurser, så har vi også en bred vifte af andre typer kurser. Hvis du gerne vil specialisere dig i noget andet eller bare gerne vil lære noget nyt, så er det altså bare med at kigge vores udvalg igennem.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi tilbyder en bred vifte af online kurser i "dyr og fritid", der dækker forskellige emner såsom dyrepleje, dyreadfærd, hestevæddeløb, kæledyrstræning, og meget mere.
Ja, vi har kurser, der er designet til elever på alle niveauer, fra begyndere til avancerede.
Du kan gennemse vores katalog af kurser i dyr og fritid, vælge det kursus, der passer til dig, og derefter trykke på “Køb adgang”.
Ja, du styrer helt selv i hvilket tempo og på hvilke tidspunkter du vil tage kurset.
Prisen på et kursus varierer afhængigt af kurset og instruktøren. Nogle kurser er gratis, mens andre har en pris, som instruktøren selv kan vælge ud fra indhold og længde.
Vores kurser tilbyder livsvarig licens, hvilket vil sige, at du får adgang til materialerne resten af livet.
Efter køb af adgang til et kursus kan du kontakte instruktøren med spørgsmål. Instruktøren behøver dog ikke nødvendigvis at svare på dine spørgsmål.
Ja, hvis du oplever problemer, så kan vores tekniske support hjælpe dig.
Ja, vores kurser er responsive, så du kan få adgang til kursusmaterialer fra din smartphone eller tablet.
Nej, vores kurser er kun beregnet til individuel brug og må ikke deles med andre.
Nogle kurser kan kræve grundlæggende viden om specifikke områder, så vi anbefaler at gennemgå kursusbeskrivelsen for at afgøre, om der er nogen forudsætninger for at tilmelde sig.
Betal med kreditkort eller debetkort, når du vil købe adgang til et kursus. Alternativt kan du vælge, at betale med Mobilepay eller Viabill.
Nogle af vores kurser i dyr og fritid tilbyder certificeringer efter afslutning. Se kursusbeskrivelsen for at se, om en certificering er tilgængelig.