billede af Alexander Anker Piepgrass (STIPS)

Instruktør

Alexander Anker Piepgrass (STIPS)

Iværksætter og tutor

Om

Hej,


Jeg hedder Alexander og er 20 år. Min mission er at hjælpe så mange unge som muligt med at klare sig bedre i skolen/gymnasiet og blive bedre samt mere effektive til at lære.


I sommeren 2022 dimitterede jeg med det højeste gennemsnit på mit gymnasie (uden evt. eksamensbonus) efter at have fået 12 i alle fag og eksamener. Under min gymnasietid har jeg bl.a. arbejdet i studiecaféen på mit gymnasium, hvor jeg har hjulpet +100 gymnasieelever med bl.a. matematik. I dag driver jeg min egen tutorvirksomhed, hvor jeg hjælper flere elever fast om ugen med at blive bedre samt mere effektive til at lære og klare det bedre i skolen/gymnasiet.


I forbindelse med min mission, har jeg også skabt mit eget personlige brand STIPS (sammenstrækning af ordet studietips). Gennem STIPS giver jeg bl.a. på TikTok mine bedste studietips videre til andre.


Ydermere har jeg i sammenhæng med min mission om at hjælpe så mange unge som muligt med at klare det bedre i skolen/gymnasiet og blive bedre samt mere effektive til at lære lavet et kursus om, hvordan man bliver skarp til at bruge Maple™* i matematik for gymnasieelever. Jeg har også lavet STIPS 30 dages challenge, hvor du lærer at blive en bedre elev og effektivere til at lære på 30 dage.


*Maple is a trademark of Waterloo Maple Inc. /Maple er et varemærke tilhørende Waterloo Maple Inc.

Maple 2022. Maplesoft, a division of Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario/ Maple 2022. Maplesoft, en afdeling af Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario

Online kurser fra Alexander Anker Piepgrass (STIPS)

Demovideo til STIPS 30 dages challenge
Gå til
Alexander Anker Piepgrass (STIPS)

Demovideo til STIPS 30 dages challenge

Lær hvordan du kan øge dine mundtlige karakterer i skolen/gymnasiet.

Gratis
Øg dine karakterer på 30 dage –STIPS 30 dages challenge
Gå til
Alexander Anker Piepgrass (STIPS)

Øg dine karakterer på 30 dage –STIPS 30 dages challenge

Lær fra en superstudent at lave bedre afleveringer og bliv bedre fagligt, så du ..

259,00 kr.
Bliv Maple™ ekspert i matematik på gymnasiet - Onlinekursus til dig med matematik på B- eller A-niveau.
Gå til
349,00 kr.