billede af Malou Minell

Instruktør

Malou Minell

Kærlighedscoach og selvværdsmentor

Om

Hej,


Mit navn er Malou Minell.


Jeg arbejder til dagligt som kærlighedscoach og selvværdsmentor, hvor jeg hjælper, primært kvinder, med at blive magnetiske i kærlighed og manifestere THE ONE🧡


Jeg brugte selv 6 år på dating markedet, efter min skilsmisse, hvor jeg konstant endte med at falde for de forkerte fyre, og brugte i øvrigt alt for lang tid på dem. Kun med det resultat, at da jeg så endelig mødte noget der bare lignede kærestepotentiale, var jeg så utryg tilknyttet, grundet mine tidligere traumer, kærlighedssår og skuffelser, at jeg mistede mig selv i forholdene - igen og igen. (Måske noget du kan genkende?) 


Jeg begyndte at tage kurser og uddannelser inden for bl.a. tilknytningsteorien, og opdagede hvor vigtig det var at jeg styrkede mit selvværd, og slippe den evige GOOD GIRL, som havde svært ved at sige fra når nogen skubbede til mine grænser, gik i redder/fixer rollen for at føle mig værdifuld, eller simpelthen skubbede mine fundamentale værdier i baggrunden, for at please en date/en partner som havde meldt ud at de var i tvivl/ eller på vej væk.


I dag kan jeg hånden på hjertet sige, at arbejdet med mit selvværd og lære at blive mere tryg i min tilknytning.


Kh Malou Minell

Online kurser fra Malou Minell

Bliv klar til kærligheden💗

Malou Minell

Bliv klar til kærligheden💗

1.500,00 kr.
Tiltræk din soulmate ❤️med dette soulmate manifestationskit!

Malou Minell

Tiltræk din soulmate ❤️med dette soulmate manifestationskit!

249,00 kr.
Sådan ved du om han er den rigtige🧡

Malou Minell

Sådan ved du om han er den rigtige🧡

Gratis