Det lærer du

Kort og præcist om ADHD

Reflekter over de problematikker der også følger med ADHD diagnosen, udover ADHD symptomerne

Få en konkret metode til at tænke anderledes om din ADHD

Reflekter over hvad ADHD er i dig

Forstå hvorfor du bliver anbefalet struktur, men ikke kan og ikke har lyst til at holde den

Forudsætninger

  • En pc, tablet eller smartphone med internetforbindelse -PC anbefales

Indhold

5 lektioner 39m 22s

8m 38s
6m 38s
7m 48s
9m 17s
7m 1s

Beskrivelse

Mangler du viden om ADHD? Her gives et unikt indblik i diagnosen, hele tiden fortalt ud fra et bredt perspektiv. Oplægsholderen har nemlig arbejdet med børn og unge med ADHD i mange år, hun har selv ADHD, og så har hun nære familiemedlemmer med ADHD.

Der fortælles om det basale man skal vide, og der gives hele vejen igennem input fra den Krøllede hjerne i egen høje person. Altså ADHD set indefra, den oplevede følelse. De oplevede følelser forklares med teori, så der alt i alt er et godt samspil fra mange forskellige vinkler.

Din instruktør

billede af Krøllehjerner - Camilla Krog Kruse
Krøllehjerner - Camilla Krog Kruse
Specialpædagogisk rådgiver - autisme og ADHD

Ejer af firmaet Krøllehjerner, som rådgiver personer som på den ene eller anden måde har, eller er i kontakt med personer med autisme eller ADHD. Hjælper dig til en dybere og meget mere nuanceret forståelse af diagnoserne. Udover teoretisk viden vejledes der også i helt konkrete og praktiske løsninger, som kan implementeres i hverdagen, hvor de mest basale gøremål oftest også er de allermest udfordrende.


Ejeren bag firmaet Krøllehjerner, har i mange år arbejdet med børn og unge med diagnoserne ADHD og autisme. Udover relevante kurser og uddannelse, har Camilla også selv ADHD, og høj IQ, samt samme diagnoser indenfor familiens rammer. Sammenlagt med "særinteressen" indenfor specialområdet, gør at der tales vidt og bredt ud fra mange forskellige synsvinkler og perspektiver. På begge diagnoser. Højtfungerende autisme har i virkeligheden mange fællestræk med ADHD diagnosen.


Der kommer løbende nye kurser indenfor området, så hold jer endelig opdateret. Har I specifikke emner, som I ønsker belyst, så er I altid velkomne til at tage direkte kontakt.


Anmeldelser

4.5

2 Anmeldelser
100%
0%
0%
0%
0%
Rene N
2 år siden
Stella L
2 år siden
"Rigtig godt kursus som giver indsigt i forskellige aspekter af ADHD. Virkelig givende når man selv har ADHD "

ADHD - basis

169,00 kr.