Det lærer du

Øvelser der aktiverer dit beroligende nervesystem.

5 trin til en bedre iltbalance og få mere energi og overskud

5 trin til en dybere søvn

Øvelser der afspænder din vejrtrækning og dit mellemgulv

Øvelser der frigør din åndedrætsbevægelse

Viden og øvelser der forebygger og beroliger angst og panik

Øvelser der åbner for luftpassagen i næsen.

Forudsætninger

  • Lyst til at lære dit åndedræt bedre at kende.
  • Et stopur fx på en smartphone eller et ur med sekundviser.
  • Et mellemstort håndklæde eller halstørklæde.
  • Internet-forbindelse.

Indhold

57 lektioner 3t 48m 29s

3m 19s
3m 59s
5m 1s
4m 26s
7m 50s
2m 23s
4m 16s
2m 37s
10m 3s
11m 20s
3m 38s
2m 38s
4m 34s
3m 16s
3m 43s
6m 3s
1m 48s
4m 21s
3m 16s
5m 59s
2m 44s
3m 44s
4m 52s
1m 46s
3m 31s
3m 44s
3m 26s
2m 40s
1m 9s
3m 8s
4m 41s
2m 16s
3m 6s
8m 10s
3m 26s
3m 27s
1m 35s
7m 3s
1m 38s
2m 40s
2m 46s
3m 50s
3m 23s
10m 49s
3m 18s
4m 38s
50s
9m 41s
6m 11s
5m 13s
8m 39s
5m 55s

Beskrivelse

Dette kursus er for dig som:


- Er træt og udmattet og gerne vil åbne op for din største energikilde. (Kan også hjælpe ved kronisk træthed).

- Døjer med stress og uro og gerne vil have viden og teknikker til at slippe stress i kroppen og berolige dig selv.

- Sover dårligt og gerne vil lære hvordan du forbedrer din søvn og få øvelser/lydfiler der fremmer en god nattesøvn.

- Døjer med angst og panikanfald og gerne vil kunne bringe dig selv og dit åndedræt tilbage i ro.

- Føler dit åndedræt er anspændt og overfladisk og gerne vil åbne op for en mere fri åndedrætsbevægelse.

- Ind i mellem føler luftmangel/iltmangel og gerne vil have viden og øvelser til at få en bedre iltoptagelse og gøre passagen i dine luftveje større.


Ovenstående hænger sammen med dit vejrtrækningsmønster og hvor stresset dit åndedræt er. I kurset viser jeg dig, hvordan du afstresser og afspænder dit åndedræt, så du kan få meget mere ro, energi, overskud og velvære.


Der ligger en PDF-fil i slutningen af hvert modul, som du kan downloade, der giver overblik over alle øvelser i de enkelte moduler. Det kan hjælpe til bedre at huske og bruge øvelserne, også når du er offline.


Du har adgang til kurset, så længe jeg kan have kurset liggende på platformen :-) Jeg tager dog forbehold for, at der kan komme enkelte ændringer og forbedringer i kursus-materialet, når jeg ser et behov for det.


Får du spørgsmål undervejs til kurset kan du skrive til mig på info@hos-josefine.dk. Du har også mulighed for at få support i en Facebookgruppe for kursister i dette kursus.


Får du brug for en mere personlig vejledning, der forudsætter, at jeg kender til din specifikke situation, dine udfordringer og dit vejrtrækningsmønster er der mulighed for at booke 1:1 sessioner. Sessionerne kan foregå online eller fysisk.

Din instruktør

billede af Josefine Hentze
Josefine Hentze
Åndedrætsterapeut, EFT og tankefeltterapeut, refleksterapeut

Jeg er åndedrætsterapeut fra åndedrætsskolen ved Lotte Paarup, EFT- og tankefeltterapeut fra Mygind Institute, mindfulness instruktør ved Sussanne Wexø og refleksterapeut fra Lone Sørensens uddannelser.

Jeg er indehave af Hos Josefine, og har arbejdet med klienter siden 2009.


Jeg hjælper mennesker med at finde ro i krop og sind igennem åndedrætsterapi, dyb selvaccept, at lade hovedet hvile og komme hjem i kroppen, så vi bedre kan mærke, de svar vi søger og hvile i os selv.


Jeg har (tidligere) døjet med kronisk træthed og kronisk stress igennem mange år, indtil jeg knækkede koden til det. Da jeg oplevede, hvor stor en forskel åndedrættet har på min energi, ro, søvn og velvære, vidste jeg, at det måtte jeg bare dykke dybere ned i. Jeg tog en åndedrætsuddannelse og fortsatte med at gøre nye og endnu dybere erfaringer med åndedrættet. Relationen til åndedrættet vedbliver med at uddybes igennem opmærksomhed og erfaring.

Mine online kurser er baseret dels på den viden og de redskaber jeg har fået igennem mine uddannelser, men også RIGTIG mange års livserfaringer og de store transformationer jeg selv har været igennem.


For mere end 20 år siden ændrede jeg forholdet til mine egne tanker, da jeg opdagede at jeg ikke behøvede at tage mine tanker så alvorligt, som jeg før havde gjort. Det blev startskuddet til at hvile i bevidstheden bagved tankerne og åbne op for langt større indre glæde, fred og selvaccept.


Jo mere vi kommer til stede i nuet, desto mere åbner vi op for den lykke, der allerede bor i os, men som vi ofte ikke har kontakt med, når vi er travlt optaget af fortiden og /eller fremtiden.


Især i kurset "Ro på præstationsangst" gør jeg også brug af de indsigter og erfaringer, som har hjulpet mig til at frigøre mig fra selvkritiske tanker, bekymringer og katastrofetanker.

Kurset er unikt sammensat af bl.a. teknikker fra tankefeltterapien, åndedrætsterapi samt andre metoder til at gennemskue og slippe stressende tanker og styrke selvaccept og selvværd.


Jeg håber, at mine kurser også kan hjælpe dig til at finde mere indre ro i krop og sind, større selvaccept, indre glæde og livskvalitet.


Får du brug for individuel terapi er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: info@hos-josefine.dk

På min hjemmeside www.hos-josefine.dk kan du læse mere om, hvem jeg er, min egne transformationer og hvilket terapier, behandlinger og sessioner jeg tilbyder online eller fysisk i Farum i Nordsjælland.Anmeldelser

4.6

3 Anmeldelser
100%
0%
0%
0%
0%
Monica
6 måneder siden
"Fantastisk lærerigt og anvendbart kursus."
Anna G
et år siden
"Kurset er et fantastisk redskab til at finde ro ved hjælp af åndedrætsøvelser. Kurset indeholder et væld af lektioner med et hav af gode råd. Josefines egen ro bidrager også til, at jeg finder min egen ro, når jeg lytter til lektionerne. Tusind tak for et brugbart og nyttigt kursus, Josefine!"
Michael A
et år siden
"Efter at have været alle øvelserne grundigt igennem, så er jeg begyndt at bruge flere af dem dagligt. Jeg oplever, at jeg har fået effektive redskaber til at falde til ro igen, når jeg har stresset mig selv for meget. Især når jeg skal sove, tænker jeg over mit åndedræt og bruger øvelserne fra kurset. Jeg falder helt klart nemmere i søvn nu. Tak Josefine."

Optimer dit åndedræt - og få ro, energi og velvære

Populær

499,00 kr.