Det lærer du

At spise så sukkertrangen ikke opstår

At kvitte sukkermonsteret

At få fuld kontrol over din sundhed og velvære.

At styrke din evne til at udøve selvkontrol og træffe sunde valg.

Indhold

5 lektioner

Beskrivelse

Er du træt af at kæmpe med sukkertrang?

Har du svært ved at modstå fristelsen til at snacke usundt og føler dig ofte overmandet af trangen til sukker?


Bare rolig du er ikke alene!

Mange mennesker står over for de samme udfordringer i deres daglige liv, men der er hjælp at hente.


Med en skræddersyet kostplan der tager højde for sukkertrang og overspisning kan du bryde den onde cirkel af sukkertrangen.

Jeg vil guide dig gennem en struktureret kostplan, der ikke kun hjælper dig med at mindske sukkertrangen, men også lære dig sunde vaner, som du kan opretholde på lang sigt.


Kursets Højdepunkter:

  1. Sund Kostplan: Du vil få en skræddersyet kostplan, der vil fokusere på at regulere blodsukkerniveauet, reducere sukkerindtaget og øge indtaget af sunde fødevarer.
  2. Sukkerafhængighed: Du vil få afklaret om du er sukkerafhængig, overspiser eller du har kontrol over den.
  3. Plan for at kvitte sukker: Du får en 30 dages plan for at blive sukkerclean
  4. Styrkelse af Selvkontrol: Du vil arbejde med at styrke din evne til at udøve selvkontrol og træffe sunde valg.


Klar til at tage kontrol over din kost og dit liv?


Tilmeld dig mit kursus og begynd din rejse mod at slippe sukkertrangen en gang for alle!

Din instruktør

billede af Grethe Smedegaard
Grethe Smedegaard
Kærlighedsmentor & Clairvoyant Reiki Healer

Med et Pippi Mindset og en urokkelig tro på det positive i livet, er jeg kendt som en nærværende, ærlig og rolig kærlighedsmentor, behandler og clairvoyant reiki healer. Min helt store passion er kærlighed og universets kræfter, skarpt forfulgt af rygestop!


Hvorfor det med røg, nikotin og rygestop er min passion kan du høre i podcastafsnittet "Røgen, passionen og rejsen" på podcastkanalen “Hjertevarm Sundhed” hvor jeg giver janteloven fingeren og bringer ægte emner frem i lyset for at inspirere og støtte dig.


Min passion for kærlighed og universet stammer fra min egen rejse gennem et knust hjerte, løgne, utroskab og gifte mænd, der glemte, de var gift! Efter min egen healing er jeg blevet passioneret for at hjælpe andre med at overvinde deres kærlighedssår, utrygge tilknytningsmønstre og frygt for at åbne deres hjerter for kærlighed igen.


Min personlige erfaring har ført mig igennem enorm smerte og tabet af troen på kærlighed. Men den har også fået mig til at rydde op i mit eget rod og være klar til mødet med kærligheden.


Jeg ønsker ikke, at nogen skal føle sig alene eller håbløse på deres rejse. Derfor er jeg her for at give den støtte og vejledning, jeg selv søgte under min helingsproces. Der er nemlig ikke noget smukkere end at være vidne til universet transformere dit liv, se dig stråle som dit autentiske jeg og finde lykke i dine relationer.


Så velkommen til et rum i Happy Lifestyle, hvor du kan skabe vedvarende forandringer og genopdage kærlighedens fulde glæde ved hjælp af universet guidning. Jeg er her for at dele min passion og støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Grethe Smedegaard

Befri Mig Fra Sukkertrangen

599,00 kr.