Det lærer du

Opsætning af relevant Facebook-annonce (via Step-by-step vejledning)

Opsætning af Målgruppe i Facebooks Annonceadministrator

Nem skabelon til opbygning af annoncens indhold

Affiliate Marketings relevans for dig som forfatter

Forudsætninger

  • Har en computer med internetforbindelse
  • Har, eller er villig til på forhånd at oprette, en Facebookprofil. (Man kan bruge sin private profil, men det anbefales at oprette en dedikeret side til sit forfatterskab, så man kan adskille sit privatliv fra sit forfatterliv. Især når man begynder at annoncere, da det giver et mere professionelt udtryk, hvis ”afsender” ikke er en privatperson.)
  • Har, eller er villig til på forhånd at oprette, en Facebook (Meta) Annonceadministrator
  • Har godt styr på målgruppen for sin bogudgivelse
  • Kan håndtere, at undervisningen foregår i et raskt taletempo, og at der er mange informationer på kort tid

Indhold

5 lektioner 52m 53s

50m 11s
2m 42s

Beskrivelse

Når du som forfatter skal udgive en bog, vil korrekt og målrettet annoncering gøre en kæmpe forskel for din bogs succesrate.


Har du et større forlag i ryggen, eller har du allerede en etableret fanskare, så er salg og omtale nok forholdsvis nemt at opnå.


Men er du debutant, eller stadig ukendt hos den brede befolkning, kan det være noget nær en umulighed at få sin udgivelse ud over stepperne.

Konkurrencen på markedet er rigtigt stor, og man er nødt til selv at gøre en indsats, for at gøre opmærksom på, at man altså står med den næste nye bestseller i hånden.


Dette kursus klæder dig på til at gå i gang med annoncering på Facebook/Instagram, så du får gjort så mange relevante læsere opmærksom på din bogudgivelse som muligt, og dermed booster din chance for at bogen bliver en succes.


Du vil også få en nem skabelon til at bygge din annonce op omkring, samt inspiration til indhold.


Bonuskursus: Optimér din indtægt med affiliate marketing, så du som forfatter kan få en større del af kagen, når din bog sælges/streames.


Kurset indgår også i "Boost din bogs succes 1+2: Den ultimative kursuspakke for ambitiøse forfattere!" - Spar 99,00 kr. i forhold til køb af kurserne enkeltvis ved køb af samlepakken.


(Vigtig info fra underviseren: Undervisningen foregår i et raskt taletempo, og der er mange informationer på kort tid. Så kurset her kræver fuld koncentration)

Din instruktør

billede af Anjelica (Anja) Søndergaard
Anjelica (Anja) Søndergaard
Forfatter og ekspert i at formidle Kundeservice, Kommunikation og Digital Marketing i øjenhøjde

Anjelica (Anja) Søndergaard har over 30 års erfaring med Kommunikation og Kundeservice, og mere end 10 års erfaring med Sociale Medier, Digital Marketing og PR. Hun har desuden udgivet den anmelderroste roman "Turkish Delight" på Forlaget Brændpunkt i 2023.


Anjelicas formål med sine onlinekurser er, at gøre den digitale verden mere spiselig og nemt forståelig, og dermed kunne hjælpe de mennesker, der kæmper med alt det dér "digitale nonsens".


Uanset om man har en enkeltmandsvirksomhed, en lille forretning i en sidegade eller godt vil leve af at skrive bøger, er det afgørende for ens succes, at man har en klar strategi for sine sociale medier og sin digitale marketing.

Via SoMe for Begyndere-kurset eller Boost din bogs succes-kurserne (udkom oktober 2023) kan alle lære hvordan man opbygger en digital slagplan for sin virksomhed eller sit forfatterskab.


Helt fra bunden, trinvist og på begynder-/basis-niveau, så de fleste med bare en lille smule teknisk flair og lyst til at lære, kan være med.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Boost din bogs succes 2: Facebook (og Instagram) annoncering for forfattere

549,00 kr.