Markedsføring & Sociale Medier

billede af kurset Fra 0-70.000 følgere på TikTok

Fra 0-70.000 følgere på TikTok

Anne Sophia Skarby

4.8

(7)

Gratis

Populær
billede af kurset Lær video med din telefon & KineMaster

Lær video med din telefon & KineMaster

Thomas Dahl Nordlund

4.7

(4)

495,00 kr.

Populær
billede af kurset Facebook Masterclass

Facebook Masterclass

Allan Loumann Lissau

4.5

(8)

Gratis

Populær
billede af kurset Professionel Instagram på 5 minutter

Professionel Instagram på 5 minutter

Stela Hansen

4.5

(2)

149,00 kr.

billede af kurset IT-sikkerhed på Facebook

IT-sikkerhed på Facebook

Allan Loumann Lissau

4.3

(5)

Gratis

Populær
billede af kurset Sucess med SEO

Sucess med SEO

Lotte Hornstrup

3.8

(1)

499,00 kr.

billede af kurset Copywriter PRO - kursus i salgstekster

Copywriter PRO - kursus i salgstekster

Malene Fich Weischer

3.495,00 kr.

billede af kurset TikTok for nybegyndere

TikTok for nybegyndere

Cornelius Nielsen

1.000,00 kr.

billede af kurset Onlinekurset - Power på LinkedIn

Onlinekurset - Power på LinkedIn

Nadia Nikolajeva

1.550,00 kr.

billede af kurset Lær video med din iPhone/iPad og iMovie

Lær video med din iPhone/iPad og iMovie

Thomas Dahl Nordlund

495,00 kr.

billede af kurset MOBILVIDEO Micro Class med KineMaster

MOBILVIDEO Micro Class med KineMaster

Thomas Dahl Nordlund

59,00 kr.

billede af kurset Lav din egen hjemmeside

Lav din egen hjemmeside

Connie Jahn

995,00 kr.

Online Kursus i Digital Marketing

Vil du gerne øge din jobsikkerhed, lære mere om nutidens trends i markedsføring eller måske starte egen virksomhed? Uanset hvad, så vil det være en god ide, at tage et kursus i digital markedsføring. Digital markedsføring har overtaget verdenen og skubbet de mere traditionelle former for markedsføring langt bagud. Derfor er det også vigtigt, at man har styr på hvad digital markedsføring egentligt er, samt hvad man kan bruge det til.

Der findes mange forskellige former for digital markedsføring og alle er blevet enormt vigtige. Uanset om du gerne vil tage et kursus i SEO, Facebook Ads, Instagram Ads eller Google Ads, så kan du finde det helt perfekte kursus til dig. På denne side har vi samlet en bred vifte af eksperter, som kan tage dig fuldstændig i dybden med markedsføring og lære dig, hvordan du kan bruge digital marketing til at fremme din karriere. Der er som sagt mange forskellige typer digital markedsføring du kan blive ekspert i og du kan finde kurser i alle de forskellige former for digital markedsføring her.

Fordelene ved at lære Digital Marketing

Men hvorfor bruge tid og penge på at sætte sig ind i digital markedsføring? Der er mange forskellige gode grunde til, at du bør lære mere om digital marketing.

  • Digital markedsføring er fremtiden
  • Evner i digital markedsføring øger din jobsikkerhed
  • Opnå bedre resultater med digital marketing i din virksomhed.

Blandt vores udvalg er det muligt at vælge et kursus til lige præcis den platform, som du gerne vil være ekspert i - uanset om det er Facebook, Instagram, TikTok, SEO eller noget helt femte.

Kickstart din digital markedsføring karriere

Der er større efterspørgsel på eksperter i digital markedsføring end nogensinde før. Hvis du gerne vil starte egen virksomhed, som tilbyder digital markedsføring eller arbejde med digital markedsføring hos en virksomhed, så giver det derfor specielt god mening, at tage et kursus i digital markedsføring. Normalt tager det flere år og koster mange penge, men her hos Lumant kan du tage gode kurser udført af eksperter til skarpe priser. Det er endda muligt, at tage et gratis kursus i digital markedsføring eller deltage i en Facebook Masterclass. Hvis du går med drømme om at kickstarte din karriere i digital markedsføring, så er det altså bare med at finde ud af hvilket felt du vil specialisere dig i og derefter vælge det passende kursus.

Digital Marketing Kursus hos Lumant

Her hos Lumant har vi et bredt udvalg af lærerige kurser i digital marketing, som kan hjælpe dig med at blive ekspert i digital markedsføring. Uanset om du gerne vil blive ekspert i TikTok, Facebook eller en anden form for digital markedsføring, så kan du uden tvivl finde det helt perfekte kursus til dig. Vores kurser er til gode priser og lavet af eksperter, og så er det endda også muligt at finde et gratis kursus i digital markedsføring. Ud over disse kurser har vi også kurser i mange andre emner - det er bare med at finde det rigtige til lige præcis dig.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi tilbyder en række online kurser inden for marketing og sociale medier, der dækker emner som digital markedsføring, SEO, social media management, branding og meget mere.
Nej, vi tilbyder kurser, der passer til alle niveauer, fra begynder til avanceret. Dog kan nogle kurser kræve grundlæggende kendskab til marketing eller sociale medier, så sørg for at tjekke kursusbeskrivelsen.
Gennemse vores udvalg af kurser i kategorien marketing og sociale medier og vælg det kursus, du ønsker at tage. Tryk herefter på “Køb adgang” og følg derefter instruktionerne for at oprette en konto og betale for kurset.
Ja, du styrer helt selv hvordan du vil gennemgå vores marketing og sociale mediekurser, så du kan lære i dit eget tempo og på dit eget tidspunkt.
Prisen på vores marketing og sociale mediekurser varierer afhængigt af kurset og underviseren. Mens nogle kurser er gratis, vil andre have en pris, som instruktøren selv har valgt.
De fleste af vores marketing og sociale mediekurser giver livsvarig licens til kursusmaterialerne, så du kan vende tilbage til indholdet, når det passer dig.
Efter du har købt adgang til et af vores kurser kan du gennem Lumant stille instruktøren spørgsmål. Instruktøren er dog ikke forpligtet til at svare på alle spørgsmål.
Ja, vi har et teknisk team, der kan hjælpe dig med eventuelle tekniske problemer, du måtte støde på, mens du tager et marketing og social mediekursus.
Ja, alle vores marketing og sociale medie kurser er mobilvenlige og kan tilgås på en smartphone eller tablet.
Nej, vores marketing og sociale mediekurser er kun beregnet til individuel brug og må ikke deles med andre.
Nogle kurser kan kræve grundlæggende kendskab til marketing eller sociale medier. Tjek venligst kursusbeskrivelsen for at se, om der er nogen krav til kurset.
Vi accepterer dankort, kredit og debetkort til betaling af vores kurser, samt Viabill og Mobilepay, så du kan vælge den metode, som du foretrækker.
Ja, nogle af vores marketing og sociale mediekurser tilbyder certificeringer ved fuldførelse. Tjek kursusbeskrivelsen for at se, om en certificering er tilgængelig.