Det lærer du

Opsætning af relevant Facebook-annonce

Opsætning af Målgruppe i Facebooks Annonceadministrator

Nem opbygning af annoncens indhold

Affiliate Marketings relevans for dig som forfatter

Du lærer at finde og udvælge relevante bogbloggere og -anmeldere

Du lærer om brug af hashtags, delinger og Instagrams "valuta"

Du får gode råd til håndtering af både gode og dårlige anmeldelser

Du får gode råd omkring udsendelse af anmeldereksemplarer til anmeldere

Forudsætninger

  • Har en computer med internetforbindelse
  • Har, eller er villig til på forhånd at oprette, en Instagram-profil. (Man kan sagtens bruge sin private profil til formålet, men det anbefales at oprette en dedikeret side til sit forfatterskab. Det kan være rart at kunne adskille sin privatperson fra sit forfatterliv, når læsere og anmeldere ønsker at følge én.)
  • Har, eller er villig til på forhånd at oprette, en Facebookprofil. (Man kan bruge sin private profil, men det anbefales at oprette en dedikeret side til sit forfatterskab, så man kan adskille sit privatliv fra sit forfatterliv. Især når man begynder at annoncere, da det giver et mere professionelt udtryk, hvis ”afsender” ikke er en privatperson.)
  • Har, eller er villig til på forhånd at oprette, en Facebook (Meta) annonceadministrator
  • Har et godt overblik over sin udgivelses målgruppe
  • Kan håndtere, at undervisningen foregår i et raskt taletempo, og at der er mange informationer på kort tid

Indhold

10 lektioner 1t 41m 4s

29m 31s
50m 11s
14m 8s
4m 32s
2m 42s

Beskrivelse

Denne kursuspakke indeholder to hovedkurser + hele tre bonuskurser, der samlet set vil optimere din bogudgivelses mulighed for succes ganske betragteligt:


"Boost din bogs succes: Din guide til at opnå optimale anmeldelser af din bogudgivelse":


Gode anmeldelser er et lang stykke af vejen, ganske afgørende for din bogudgivelses succes og udbredelse.


Men hvordan sikrer man de bedst mulige kår for at få sin bog godt anmeldt?


Først og fremmest skal bogen i sig selv selvfølgelig være velskrevet, det giver sig selv. ;-)


Men som forfatter kan man faktisk godt gøre en række tiltag selv, der øger chancen for gode anmeldelser betragteligt.


Dette kursus giver dig en guide til hvordan, hvornår og hvorledes du opnår optimale anmeldelser af din bogudgivelse via Instagram, samt opbygger gode relationer til blogger-netværket.


Bonus mini-kurser:


1) Gode råd til håndtering af dårlige anmeldelser


2) Gode råd til udsendelse af "bloggerpakker" (anmeldereksemplarer)."Boost din bogs succes: Facebook (og Instagram) annoncering for forfattere":


Når du som forfatter skal udgive en bog, vil korrekt og målrettet annoncering gøre en kæmpe forskel for din bogs succesrate.


Har du et større forlag i ryggen, eller har du allerede en etableret fanskare, så er salg og omtale nok forholdsvis nemt at opnå.


Men er du debutant, eller stadig ukendt hos den brede befolkning, kan det være noget nær en umulighed at få sin udgivelse ud over stepperne. Konkurrencen på markedet er rigtigt stor, og man er nødt til selv at gøre en indsats, for at gøre opmærksom på, at man altså står med den næste nye bestseller i hånden.


Dette kursus klæder dig på til at gå i gang med annoncering på Facebook/Instagram, så du booster din bogudgivelses chance for succes.


Bonus mini-kursus:


1) Optimér din indtægt med affiliate marketing


(Vigtig info fra underviseren: Undervisningen foregår i et raskt taletempo, og der er mange informationer på kort tid. Så kurset her kræver fuld koncentration)

Din instruktør

billede af Anjelica (Anja) Søndergaard
Anjelica (Anja) Søndergaard
Forfatter og ekspert i at formidle Kundeservice, Kommunikation og Digital Marketing i øjenhøjde

Anjelica (Anja) Søndergaard har over 30 års erfaring med Kommunikation og Kundeservice, og mere end 10 års erfaring med Sociale Medier, Digital Marketing og PR. Hun har desuden udgivet den anmelderroste roman "Turkish Delight" på Forlaget Brændpunkt i 2023.


Anjelicas formål med sine onlinekurser er, at gøre den digitale verden mere spiselig og nemt forståelig, og dermed kunne hjælpe de mennesker, der kæmper med alt det dér "digitale nonsens".


Uanset om man har en enkeltmandsvirksomhed, en lille forretning i en sidegade eller godt vil leve af at skrive bøger, er det afgørende for ens succes, at man har en klar strategi for sine sociale medier og sin digitale marketing.

Via SoMe for Begyndere-kurset eller Boost din bogs succes-kurserne (udkom oktober 2023) kan alle lære hvordan man opbygger en digital slagplan for sin virksomhed eller sit forfatterskab.


Helt fra bunden, trinvist og på begynder-/basis-niveau, så de fleste med bare en lille smule teknisk flair og lyst til at lære, kan være med.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Boost din bogs succes 1+2: Den ultimative kursuspakke for ambitiøse forfattere!

999,00 kr.