Det lærer du

Du lærer, hvordan du laver forskellige regressionstyper i Maple™.

Du lærer, hvordan du analyserer din regression i Maple™.

Du lærer, hvordan du omregner år til år efter... i Maple™.

Du får bedre kendskab til indholdet af Maple™ kursuset.

Forudsætninger

  • En computer med internetforbindelse.
  • Du har downloadet og adgang til Maple™ på din computer.
  • Du har downloadet GymPakken til Maple™ på din computer.

Indhold

6 lektioner 20m 21s

20m 21s

Beskrivelse

Hey,


Denne gratis demovideo til Maple™ kursuset svarer til modul 7 i Maple™ kursuset, som handler om regression og regressionanalyse i Maple™. Videoen og selve Maple™ kursuset er skabt til dig, som har matematik A eller matematik B på gymnasiet, og som bruger Maple™ i matematik.


I demovideoen til Maple™ kursuset vil vi bl.a. gennemgå: 


-Hvordan du laver regression i Maple™


-Hvordan man afbilleder residualerne for ens regression i Maple™


-Tilfældet med år efter…, som af og til dukker op i forbindelse med delprøve 2 i den skriftelige eksamen i matematik både på A-niveau og B-niveau.


Gennem demovideoen vil du også få indblik i, hvordan undervisningen og modulerne i Maple™ kursuset er bygget op.


Du får også 4 pdf-filer i forbindelse med demovideoen til Maple™ kursuset, som du kan downloade og medbringe til delprøve 2 med hjælpemidler til den skriftelige eksamen i matematik A og matematik B.


Hvis du efter at have set demovideoen til Maple™ kursuset eller allerede nu tænker, at kursuset er for dig, så kan du få adgang til Maple™ kursuset i dag via følgende link:


https://www.lumant.dk/kurser/maple-kursus/landing?utm_campaign=instructor_landing&utm_medium=organic&utm_source=link


Jeg håber, at du kan få glæde af denne demovideo til Maple™ kursuset og de tilhørende pdf-filer.

-Alexander Piepgrass.


Sidenoter:


1) Maple is a trademark of Waterloo Maple Inc. /Maple er et varemærke tilhørende Waterloo Maple Inc. 2) Kursuset er lavet ud fra Maple 2022 release 2022.1 og pensumet i matematik B og matematik A på STX. 3) Maple 2022. Maplesoft, a division of Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario/ Maple 2022. Maplesoft, en afdeling af Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario.

Din instruktør

billede af Alexander Anker Piepgrass (STIPS)
Alexander Anker Piepgrass (STIPS)
Iværksætter og tutor

Hej,


Jeg hedder Alexander og er 20 år. Min mission er at hjælpe så mange unge som muligt med at klare sig bedre i skolen/gymnasiet og blive bedre samt mere effektive til at lære.


I sommeren 2022 dimitterede jeg med det højeste gennemsnit på mit gymnasie (uden evt. eksamensbonus) efter at have fået 12 i alle fag og eksamener. Under min gymnasietid har jeg bl.a. arbejdet i studiecaféen på mit gymnasium, hvor jeg har hjulpet +100 gymnasieelever med bl.a. matematik. I dag driver jeg min egen tutorvirksomhed, hvor jeg hjælper flere elever fast om ugen med at blive bedre samt mere effektive til at lære og klare det bedre i skolen/gymnasiet.


I forbindelse med min mission, har jeg også skabt mit eget personlige brand STIPS (sammenstrækning af ordet studietips). Gennem STIPS giver jeg bl.a. på TikTok mine bedste studietips videre til andre.


Ydermere har jeg i sammenhæng med min mission om at hjælpe så mange unge som muligt med at klare det bedre i skolen/gymnasiet og blive bedre samt mere effektive til at lære lavet et kursus om, hvordan man bliver skarp til at bruge Maple™* i matematik for gymnasieelever. Jeg har også lavet STIPS 30 dages challenge, hvor du lærer at blive en bedre elev og effektivere til at lære på 30 dage.


*Maple is a trademark of Waterloo Maple Inc. /Maple er et varemærke tilhørende Waterloo Maple Inc.

Maple 2022. Maplesoft, a division of Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario/ Maple 2022. Maplesoft, en afdeling af Waterloo Maple Inc., Waterloo, Ontario

Anmeldelser

4.5

2 Anmeldelser
100%
0%
0%
0%
0%
Josefine K
9 måneder siden
michael
9 måneder siden

Demovideo til Maple™ kursus

Populær

Gratis