Det lærer du

Du lærer at forbinde dig med din intuition og navigere efter den.

Du lærer at fjerne blokeringer som frygt og tvivl, så du kan være din autentiske selv.

Du lærer at opbygge sunde grænser og skabe harmoniske relationer.

Du lærer at opnå indre ro og glæde i din hverdag gennem personlig udvikling.

Forudsætninger

 • Forudsætningerne for at deltage i kurset er en åben sindstilstand, viljen til personlig udvikling og adgang til en internetforbindelse.

Indhold

33 lektioner 4t 17m 13s

1m 49s
15m 58s
3m 41s
3m 27s
3m 27s
1m 40s
12m 16s
2m 33s
11m 57s
6m 23s
11m 19s
5m 21s
10m 29s
5m 30s
11m 24s
17m 59s
19m 43s
9m
8m 58s
7m 30s
6m 17s
15m 19s
15m 20s
19m 27s
6m 38s
12m 49s
10m 59s

Beskrivelse

Velkommen til Dit Indre Kompas!


Jeg inviterer dig til en spændende rejse, hvor du får mulighed for at opnå dybere selverkendelse og større klarhed om dine ønsker og behov. Mit kursus, "Dit Indre Kompas," er skabt specielt til dig, der ønsker at udforske din egen intuition og lære at følge den i dit liv.


Gennem dette forløb vil jeg hjælpe dig med at fjerne de blokeringer, der måske har holdt dig tilbage. Sammen vil vi arbejde med frygt, tvivl, negative tanker og begrænsende overbevisninger, så du kan opleve friheden ved at være din autentiske selv og følge din indre stemme.


Du vil ikke stå alene på denne rejse. Jeg vil give dig personlig støtte gennem en 90-minutters 1:1 session, som vi kan opdele i to sessioner á 45 minutter, hvis det passer bedre til dig. Udover det vil du have adgang til ekstra bonusmateriale, herunder Yoga Nidra afspænding og et videokursus i tankefeltterapi, som vil hjælpe dig med at forløse ubehagelige følelser.


Mit mål er at hjælpe dig med at opbygge et stærkere selvværd, befri dig fra behovet for at behage andre og skabe sunde grænser i dine relationer. Ved at fjerne de blokeringer, der har begrænset dig, vil du opnå større indre ro, mindske stress og opleve mere glæde i din hverdag.


Forløbet består af syv moduler, hvor jeg vil give dig konkrete redskaber til at opnå dine mål:

 1. Opdag, hvad du virkelig ønsker, og begynd din personlige udviklingsrejse.
 2. Frigør dig fra ubehagelige følelser og find dine indre svar.
 3. Omprogrammer din underbevidsthed og fjern begrænsninger.
 4. Lær at forstå din intuitionens hemmelige sprog og overvind frygt.
 5. Få et mindset, der hjælper dig med at bryde igennem forhindringer.
 6. Lær at sætte sunde grænser og opbygge harmoniske relationer med selvtillid.
 7. Udfold din sande kerne og skab et meningsfuldt liv i overensstemmelse med dig selv.


Jeg inviterer dig til at begynde din rejse mod at opdage, hvem du virkelig er, og leve et liv, der er autentisk og opfyldende. Lad os sammen udforske dit indre kompas og hjælpe dig med at nå dine mål og drømme. Din transformation begynder her!

Din instruktør

billede af Karina Nissen
Karina Nissen
Reg. psykoterapeut, Life og - business coach

Mit navn er Karina Nissen og jeg er 42 år og min store passion er, at skabe dybe, varige og positive forandringer – uanset om det er hos den enkelte, i familien eller i parforholdet. 


Gennem mit liv har jeg været igennem en hel del, som har været med til at danne min passion for, at finde ind til hvad det er der gør, at vi støder på udfordringer samt hvordan vi kommer stærkere og gladere ud på den anden side.

Jeg har bla.; haft det svært som ung, haft en spiseforstyrrelse, haft et arbejde jeg ikke var glad for, har haft svært ved at mærke hvad jeg ville, været nede med stress, er mor til børn med særlige udfordringer, været igennem en skilsmisse og oplevet de kompleksiteter som kan følge med når man starter en sammenbragt familie. 

Jeg har også oplevet hvordan livet kan blive meningsfuldt, kærligt, sjovt og skønt når du virkeligt får den hjælp som du har brug for. 


Min erfaring er, at nogle af de sværeste og hårdeste udfordringer vi møder i livet kan ende med at blive de største gaver, hvis vi får hjælp til at bearbejde de svære følelser og får støtte til at skabe nye støttende handlemønstre.

Hvis jeg kan – så kan du også, men ingen af os kan gøre det alene.


Efter min uddannelse som coach oplevede jeg, at jeg ofte manglede en metode til at forløse de dybereliggende blokeringer og traumer, som er afgørende for virkeligt at kunne bryde de dårlige handlemønstre, som vi alle har – uanset hvilken fortid vi har med os.


Jeg videreuddannede mig derfor til Psykoterapeut med speciale i Tankefeltterapi og Traumeterapi for at få en metode til, at forløse de ubehagelige følelser der styrer vores destruktive mønstre, så vi kan blive i stand til at skabe harmoniske relationer og et liv vi generelt er glad for.

Uanset om det er i familien, blandt venner, i parforholdet eller på arbejdet at du oplever udfordringer, så er det så absolut muligt at skabe de forandringer du længes efter. 

For mig er der simpelthen ikke noget bedre end at opleve en klient eller et par som får glæden og kærligheden tilbage og som kommer stærkere ud på den anden side.


Fra mit kontor på Amager i København tilbyder jeg parterapi, psykoterapi, tankefeltterapi og behandling af angst eller stress.

Det er til dig som føler dig utilfreds med dit liv, kæmper med ubehagelige følelser eller tanker, hænger fast i dårlige handlemønstre, oplever konflikter i parforholdet og som har brug for hjælp til at komme videre.


Mine uddannelser:


 • Reg. Psykoterapeut hos Lars Mygind (og medlem af FaDp).
 • Uddannet og certificeret Tankefeltterapeut & Traumeterapeut hos Lars Mygind.
 • Uddannet og certificeret Master i Parterapi & Familieterapi hos HEG.
 • Uddannet og certificeret Transbiologisk Traumeterapeut hos Lars Mygind.
 • Uddannet og certificeret stressbehandler hos Stressambassadøren.
 • Uddannet og certificeret METAsundheds Master practioner hos Lars Mygind.
 • Uddannet og certificeret Life Coach hos Sofia Manning.
 • Uddannet og certificeret Business Coach hos Sofia Manning.


Derudover har jeg mere end 2000 sessioner bag mig samt personlig erfaring indenfor de områder jeg arbejder med, så min erfaring er meget bred og går dybt.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Online Forløb - Dit Indre Kompas

2.995,00 kr.