Det lærer du

Mestrer teknikker til at håndtere og reducere tankemylder.

DU opnår bedre koncentrationsevne og øget produktivitet.

Du Forbedrer søvnkvalitet og reducerer søvnløshed.

Lær at være mere til stede i nuet og mindske stress.

Forudsætninger

  • Der er ingen specifikke forudsætninger for at deltage i kurset "Når tankerne styrer." Kurset er åbent for alle, uanset tidligere erfaring eller baggrund. Det er designet til at hjælpe enhver, der ønsker at tackle tankemylder og forbedre deres mentale velvære. Alt, hvad du behøver, er en interesse i at lære og implementere de 8 effektive råd til at håndtere tankemylder.

Indhold

1 lektion

Beskrivelse

Tankemylder er en form for overtænkning. 💭


Måske kender du følelsen af at dine tanker kører på højtryk og overtager dit sind. 😖


Du kan ikke finde ro. 🥲


Tanker tager over, kører i ring og springer uafbrudt fra emne til emne, og du får intet konstruktivt ud af det.


Når tankemylderet først er blevet et problem, ender vi let i en ond cirkel af koncentrationsproblemer og søvnløshed – og endnu mere tankemylder, som en selvforstærkende effekt, der stresser os.


Det er udmattende, og du har svært ved at være til stede i nuet – med e-bogen “Når tankerne styrer” giver jeg dig 8 effektive råd til tankemylder.

Din instruktør

billede af Grethe Smedegaard
Grethe Smedegaard
Kærlighedsmentor & Clairvoyant Reiki Healer

Med et Pippi Mindset og en urokkelig tro på det positive i livet, er jeg kendt som en nærværende, ærlig og rolig kærlighedsmentor, behandler og clairvoyant reiki healer. Min helt store passion er kærlighed og universets kræfter, skarpt forfulgt af rygestop!


Hvorfor det med røg, nikotin og rygestop er min passion kan du høre i podcastafsnittet "Røgen, passionen og rejsen" på podcastkanalen “Hjertevarm Sundhed” hvor jeg giver janteloven fingeren og bringer ægte emner frem i lyset for at inspirere og støtte dig.


Min passion for kærlighed og universet stammer fra min egen rejse gennem et knust hjerte, løgne, utroskab og gifte mænd, der glemte, de var gift! Efter min egen healing er jeg blevet passioneret for at hjælpe andre med at overvinde deres kærlighedssår, utrygge tilknytningsmønstre og frygt for at åbne deres hjerter for kærlighed igen.


Min personlige erfaring har ført mig igennem enorm smerte og tabet af troen på kærlighed. Men den har også fået mig til at rydde op i mit eget rod og være klar til mødet med kærligheden.


Jeg ønsker ikke, at nogen skal føle sig alene eller håbløse på deres rejse. Derfor er jeg her for at give den støtte og vejledning, jeg selv søgte under min helingsproces. Der er nemlig ikke noget smukkere end at være vidne til universet transformere dit liv, se dig stråle som dit autentiske jeg og finde lykke i dine relationer.


Så velkommen til et rum i Happy Lifestyle, hvor du kan skabe vedvarende forandringer og genopdage kærlighedens fulde glæde ved hjælp af universet guidning. Jeg er her for at dele min passion og støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Grethe Smedegaard

E-bog: Når tankerne styrer

99,00 kr.