Det lærer du

En dybere forståelse for, hvordan teknologi former dine overbevisninger og etik.

Værktøjer, du har brug for til at forblive tro mod dig selv i en virtuel verden.

Indsigt i både muligheder og udfordringer - og hvordan du passer på dig selv.

Lære at se på AI, robotter og sociale platforme ud fra et menneskeligt synspunkt.

Forudsætninger

  • E-bogen er for alle, der er interesserede i at udforske værdier og etikkens rolle i den digitale verden, og som ønsker at lære strategier til at bevare deres autenticitet i et hurtigt skiftende landskab.
  • Der er stof til eftertanke til både den enkelte, familier og arbejdspladser.
  • Det er en ikke-akademisk bog indeholdende 10 uafhængige kapitler (42 sider), som ikke kræver særligt kendskab til hverken teknologi, psykologi eller filosofi.

Indhold

1 lektion

Beskrivelse

Denne e-bog er designet til at undersøge og reflektere over det komplekse forhold mellem teknologi og menneskelige værdier - og tilbyder strategier til at forblive tro mod os selv i den digitale tidsalder.


I bogen vil vi udforske teknologiens etiske implikationer, strategier til at opretholde vores værdier i en digital tidsalder samt filosofiens og etikkens rolle i udformningen af vores værdier og meget mere. Ved slutningen af denne e-bog vil du have en dybere forståelse for, hvordan teknologi former dine overbevisninger og etik, og de værktøjer, du har brug for for at forblive tro mod dig selv i en virtuel verden.

Din instruktør

billede af Anette Starke
Anette Starke
Civiløkonom, Coach, AI konsulent, Psykoterapeut, Positiv psykologi vejleder, Etisk rådgiver, Filosofisk livsvejleder

Jeg har et holistisk menneskesyn og sætter en ære i at repræsentere stor faglighed, både praktisk og teoretisk. Min mission er, på et professionelt og etisk grundlag, at hjælpe mennesker og organisationer med at realisere potentialer og skabe positive forandringer. Midlet er fokus, indsigt og effektive metoder.

Jeg har en baggrund inden for både det teknologiske og humanistiske område, både som leder og specialist. Jeg er uddannet civiløkonom med efter-/videreuddannelse inden for ledelse, psykologi, digitalisering, coaching, filosofi og bæredygtighed.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

E-bog: Værdier i en digital verden. Strategier til at bevare vores ægthed.

249,00 kr.