IT & software

Software & IT kursus

Der er efterhånden ikke nogen tvivl om, at software og IT er fremtiden. Alt fra avanceret computere til vores lamper har software og IT i sig. Dertil er software og IT noget, som hele tiden udvikler sig og bliver endnu mere avanceret.

Derfor er der også større efterspørgsel end nogensinde før efter personer, som har software og IT viden. Uanset om man gerne vil arbejde med software og it eller ikke, så vil det være en kæmpe hjælp for ens karriere, at have viden om disse emner. Kan man skrive på sit CV, at man er ekspert i f.eks. CSS Flexbox eller softwareudvikling, så vil man allerede se langt bedre ud for en arbejdsgiver.

Derudover åbner software og it kompetencer også op for mange andre muligheder i livet. Med software og IT kan man opbygge egen virksomhed ud af ingenting, hvor alt man skal bruge er en computer. Derfor kan det give enormt god mening, at tage et it kursus og bygge på sine kompetencer.

IT kursus begynder eller avanceret

Uanset om du er fuldstændig ny til IT og software eller allerede har en god viden om emnet, så kan du finde et it kursus der er perfekt til dig.

Den ekspertise du kan få gennem et kursus i IT åbner op for mange nye muligheder. Det kan være alt fra evnen til at opbygge egen app eller hjemmeside fra bunden til at anvende satellitdata til at løse GIS opgaver. Med software og IT er mulighederne uendelige. Du kan f.eks. tage et kursus i Python eller CSS, som er kodningssprog du kan bruge i egen virksomhed eller til at imponere chefen med en automatisering af processer, som ansatte på nuværende tidspunkt gør manuelt. Vil du gerne være leder, eller er du allerede leder, så vil det være meget værdifuldt, at kunne kommunikere teknisk med de ansatte i virksomheden, som laver det tekniske arbejde.

Kursus IT & Software hos Lumant

Med et online kursus i IT og software får du utroligt meget værdi for pengene. Her hos Lumant har vi et bredt udvalg af kurser, som er udviklet af eksperter, der kan tage dig gennem hele rejsen fra IT nybegynder til ekspert. Det er altså bare med at gå på opdagelse i vores udvalg af IT kurser og se om ikke du kan finde det helt rigtige kursus til dig. Var det ikke et kursus i IT du er på udkig efter, men noget andet, så har vi også mange andre typer kurser, hvor vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig. Det er bare med at gå på opdagelse i det lærerige Lumant univers.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi tilbyder et bredt udvalg af online kurser inden for IT og software, der dækker forskellige emner, herunder programmering, webudvikling, cybersikkerhed, data science, kunstig intelligens og mere.
Ja, alle vores IT- og software kurser er lavet sådan, at du selv kan planlægge hvornår du tager de forskellige lektioner i kurset. Og du kan altid se en lektion så mange gange, som du vil.
For at tilmelde dig et IT- og software kursus skal du blot gennemse vores udvalg af kurser i IT- og software kategorien og vælge det, som er det rigtige for dig. Herefter køber du licens til kurset og du kan efterfølgende se hele kursets indhold inde på Lumant platformen
Prisen på vores IT- og software kurser varierer afhængigt af kurset og instruktøren. Nogle kurser er gratis, mens andre koster et beløb, som instruktøren har valgt, baseret på indholdet og længden af kurset.
Vores IT- og software kurser leveres med livstidsadgang, hvilket betyder, at du kan få adgang til kursusmaterialerne, så længe du vil.
De fleste af vores instruktører i IT og software er tilgængelige for at besvare spørgsmål og give support, når du har købt et af deres kurser. Det er dog instruktørens ret, at stoppe med at svare på henvendelser på hvilket som helst tidspunkt.
Ja, vi har en kundeservice, der er tilgængeligt for at hjælpe dig med eventuelle tekniske problemer, du måtte støde på, når du vil tage et kursus.
Ja, vores IT- og software kurser er mobilvenlige og kan fås adgang til på en smartphone eller tablet.
Ja, nogle af vores IT- og software kurser tilbyder certificeringer ved afslutning. Se kursusbeskrivelsen for at se, om der tilbydes en certificering.
Ja, vi tilbyder kurser for alle færdighedsniveauer, fra begynder til avanceret. Se kursusbeskrivelsen for at se, om kurset er egnet til dit færdighedsniveau.
Nogle af vores IT- og softwarekurser kan have forudsætninger, såsom forudgående viden eller erfaring inden for et specifikt område. Se kursusbeskrivelsen for at se, om der er en eller flere forudsætninger for, at du kan gennemføre kurset. Det kan f.eks. være et specifikt IT-program eller lignende.
Du kan købe adgang til vores kurser med betalingskort; Kredit og debet, samt gennem MobilePay og Viabill.
Nej, vores IT- og softwarekurser er kun til individuel brug og må ikke deles med andre.