Det lærer du

Beherske de grundlæggende funktioner i Microsoft Word, herunder formatering, afsnit og sider.

Kunne anvende mere avancerede værktøjer såsom tabeller, overskrifter og fodnoter for at oprette mere komplekse dokumenter.

Forstå, hvordan man opretter og formaterer forskellige dokumenttyper såsom breve, rapporter og CV'er.

Blive fortrolig med samarbejdsværktøjer og deling af dokumenter i skyen, der muliggør effektivt samarbejde og deling af dokumenter med andre.

Forudsætninger

  • Basis forståelse for brug af IT.
  • Tidligere kendskab til Microsoft Word er en fordel, men IKKE et krav.

Indhold

23 lektioner 51m 30s

33s
1m 18s
2m 5s
1m 37s
3m 23s
4m 32s
5m 52s
3m 3s
1m 20s
1m 45s
2m 5s
1m 49s
2m 29s
2m 14s
1m 9s
52s
1m 33s
1m 4s
1m 45s
2m 4s
2m 8s
1m 26s
5m 24s

Beskrivelse

Dette online kursus i Microsoft Word er udviklet til at hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder i tekstbehandling og lære de vigtigste funktioner i programmet.


Kurset består af en række omfattende videoer, der dækker alt fra grundlæggende funktioner og formatering til mere avancerede værktøjer som tabeller, overskrifter og fodnoter. Du vil lære at arbejde med forskellige dokumenttyper såsom breve, rapporter og CV'er og forbedre din præsentation af dine skriftlige dokumenter. Kurset vil også dække samarbejdsværktøjer og deling af dokumenter i skyen.


Efter at have gennemført kurset vil du være i stand til at bruge Microsoft Word mere effektivt, og du vil have et stærkt fundament for at arbejde med mere komplekse dokumenter i fremtiden.


Tøv ikke med at tilmelde dig dette kursus i Microsoft Word og tage dine færdigheder i tekstbehandling til det næste niveau. Du vil lære de grundlæggende funktioner i programmet og få en dybdegående forståelse af, hvordan du kan bruge dem til at oprette professionelle dokumenter.


Tilmeld dig nu og begynd at forbedre din tekstbehandlingskompetence allerede i dag!

Din instruktør

billede af John Andersson
John Andersson
MBA, Performance Coach, Direktør

John Andersson, MBA, performance coach og ekspert i effektivisering har gennem de seneste 19 år hjulpet organisationer med at øge bundlinjen gennem et skarpt fokus på performance og effektivitet.


John har med mere end 2.500 afholdte kurser i erhvervslivet en bred indsigt i, hvad der motiverer mennesker og reelt skaber forandringerne i organisationer i praksis.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Effektiv opgaveskrivning i Microsoft Word

399,00 kr.