Det lærer du

At kunne bygge et regneark op fra bunden

At få forståelsen for Excel

At kunne præsentere dit talmateriale overskueligt

At undgå fejl & lære genveje til det der virkelig betyder noget

Forudsætninger

  • Basis forståelse for brug af IT.
  • Lysten til at lære at forstå Excel og spare tid i dine rutineopgaver.

Indhold

14 lektioner 57m 53s

11m
1m 59s
1m 19s
3m 39s
47s
5m 37s
10m 48s
1m 51s
3m 3s
3m 17s
4m 10s
4m 16s
3m 33s
2m 34s

Beskrivelse

Dette onlinekursus "Lær at mestre Microsoft Excel" er designet til at hjælpe dig med at blive en mere effektiv bruger af Microsoft Excel.


Kurset vil guide dig igennem de grundlæggende funktioner i Excel, såsom oprettelse og formatering af regneark, arbejde med formler og funktioner, datavisualisering og analyse, samt tips og tricks til at fremskynde dit arbejde i Excel. Du vil også lære at automatisere gentagne opgaver og arbejde med store datamængder ved hjælp af avancerede funktioner og makroer. Kurset består af videoinstruktioner samt praktiske øvelser for at sikre, at du får en solid forståelse af Excel og kan anvende det til at håndtere dine opgaver mere effektivt.


Hvis du ønsker at blive en mere effektiv bruger af Excel og håndtere dine opgaver mere effektivt, så tilmeld dig dette onlinekursus i dag!


Tilmeld dig nu og start din rejse til at blive en Excel ekspert!

Din instruktør

billede af John Andersson
John Andersson
MBA, Performance Coach, Direktør

John Andersson, MBA, performance coach og ekspert i effektivisering har gennem de seneste 19 år hjulpet organisationer med at øge bundlinjen gennem et skarpt fokus på performance og effektivitet.


John har med mere end 2.500 afholdte kurser i erhvervslivet en bred indsigt i, hvad der motiverer mennesker og reelt skaber forandringerne i organisationer i praksis.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Lær at mestre Microsoft Excel (for begyndere)

399,00 kr.