1. Hjem
 2. Sundhed og træning
 3. Vægttab
 4. Sådan får du kål på vægten - Effektive strategier din hjerne vil elske!
billede af online kurset: Sådan får du kål på vægten - Effektive strategier din hjerne vil elske!

Sådan får du kål på vægten - Effektive strategier din hjerne vil elske!

Transformer dit mindset, dine vaner og skab positiv forandring.

550,00 kr.

Det lærer du

Forandring af dit mindset: Vi hjælper dig med at ændre din tankegang omkring mad, motion og sundhed. Det handler om at opbygge sunde vaner, der varer livet igennem.

Mængde i stedet for kalorier: Vi lærer dig at forstå, hvordan du kan spise de rette mængder af fødevarer, der passer til din krop og dine mål, uden at tælle kalorier.

Strategier til at ændre kostvaner, så de tilpasses til dine præferencer og behov. Det handler om at spise godt og nyde det samtidig.

Mental sundhed: Du er ikke alene i din rejse mod en sundere livsstil. Forstå hvordan du kan styrkes af at øge din mentale sundhed.

Det får du:
 • 14 filer til download

 • Adgang i 60 dage

 • Tilgængelig via mobil, tablet og computer

Indhold

14 lektioner

Velkommen

Mål

Strategier

Dit mindset

Nyt fokus

Din sundhed

Sundere valg

Æbleform

Lettere og sundere

Mental sundhed

Aktiv sundhed

Struktur og søvn

Vaner

Tak for din deltagelse

Beskrivelse

Få den sunde livsstil, du fortjener! Opnå varigt vægttab, øget velvære og sund balance. 


Er du træt af at kæmpe med vægten? Vil du ændre din livsstil uden stress, kalorietælling og strenge kostplaner? Og har du brug for hurtige praktiske løsninger, til at kunne skabe en forandring? Vil du gerne snarest muligt opnå vægttab og i sund balance? Vil du forvandle dit liv og krop uden at fokusere på vægten!


Jeg tror på en anderledes kropsterapeutisk tilgang, hvor sundhed handler om mere end bare tallet på vægten. Det handler om at ændre dit mindset og dine vaner for at skabe positive, varige forandringer og resultater.


Jeg fokuserer på at hjælpe mennesker som dig, med at bringe følelsen af velvære tilbage i deres liv, samt opnå deres ønske om at tabe sig og øge deres sundhed på en bæredygtig måde. Jeg tror ikke på strenge begrænsninger, kalorietælling eller hurtige fix gennem slankekure. I stedet guider jeg dig til at forstå dine kostvaner, arbejde med dit mindset og hjælper dig med at skabe sunde vaner, der giver din hjerne ro og forudsigelighed.


Min tilgang til Sundhed:

 1. Forandring af dit mindset: Jeg hjælper dig med at ændre din tankegang omkring mad, motion og sundhed. Det handler om at opbygge sunde vaner, der varer livet igennem.
 2. Mængde i stedet for kalorier: Jeg lærer dig at forstå, hvordan du kan spise de rette mængder af fødevarer, der passer til din krop og dine mål, uden at tælle kalorier.
 3. Strategier til at ændre kostvaner: Som tilpasses til dine præferencer og behov. Det handler om at spise godt og nyde det samtidig.
 4. Mental sundhed: Du er ikke alene i din rejse mod en sundere livsstil. Forstå hvordan du kan styrkes af at øge din mentale sundhed.


Forestil dig at opnå dine mål om øget velvære og sundhed uden at føle dig sulten eller have dårlig samvittighed. Forestil dig at have mere energi, bedre selvværd og en følelse af velvære, der stråler ud i alle aspekter af dit liv. Dette er, hvad dette online kursus kan hjælpe dig med at opnå!


Hvis du ønsker at tage det første skridt mod en sundere og gladere livsstil, er dette kursus noget for dig. 


Tag kontrol over din sundhed og trivsel i dag. Bliv guidet på rejsen mod et sundere, lettere liv - uden bekymringer om vægt og kalorier!


#SundLivsstil #Mindset #SundKost #Velvære #SundhedUdenVægt

Forudsætninger

 • En computer med internetforbindelse
 • Motivation til at gøre en indsats

Din instruktør

Instructor

Joan Bordignon

Sundhedsmanager. Certificeret Kostvejleder. Vægttabskonsulent. Sundhedsplejerske. Sygeplejerske. Mindfulness coach. Stresscoach.

3 kurser

Jeg har en stor passion for sundhed og en stor nysgerrighed og interesse for, hvordan vi kan gøre sundhed nemt og sjovt. 


De sidste 30 år har jeg beskæftiget mig med vores fantastiske krop, hvordan vi skaber sundere forandringer og nye vaner på den nemmest mulige måde.  


Jeg mener at alle har ret til en sund, stærk og glad krop, så min mission, er at gøre det let tilgængeligt og så enkelt som muligt at gå til. Det er sjældent en succes at veje sig og være på slankekure, så der er brug for et nyt fokus, nemlig at droppe vægten og droppe slankekure. Nyd livet og nyd det du spiser og drikker. Gør det der gør dig glad. Og skab så de forandringer der giver mening for dig. Man kan udrette store ting ved at ændre små ting.


Jeg har mange års erfaring med at vejlede og rådgive om sundhed. Jeg har flere uddannelser indenfor sundhed, og forandringsledelse. Jeg er bl.a. certificeret kostvejleder og vægttabskonsulent, sundhedsmanager og sundhedsplejerske samt sygeplejerske og mindfullness instruktør.Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Flere kurser fra Joan Bordignon

50 effektive tips og tricks til hurtigt vægttab

Joan Bordignon

50 effektive tips og tricks til hurtigt vægttab

100,00 kr.
Sund, let og sommerklar

Joan Bordignon

Sund, let og sommerklar

450,00 kr.

Flere kurser indenfor Vægttab

Få kontrol over din sukkertrang - på kun 5 dage

Pia Dean Pedersen

Få kontrol over din sukkertrang - på kun 5 dage

499,00 kr.
Omdan Din Livsstil på 12 Uger: Nyd Sunde, Varierede og Lækre Måltider Hver Dag

Grethe Smedegaard

Omdan Din Livsstil på 12 Uger: Nyd Sunde, Varierede og Lækre..

199,00 kr.
50 effektive tips og tricks til hurtigt vægttab

Joan Bordignon

50 effektive tips og tricks til hurtigt vægttab

100,00 kr.
Sund, let og sommerklar

Joan Bordignon

Sund, let og sommerklar

450,00 kr.
Drop slankekuren og giv dit vægttab en ærlig chance

Signe Zahle Coaching

Drop slankekuren og giv dit vægttab en ærlig chance

649,00 kr.
Gå til Vægttab
Gå til Vægttab

550,00 kr.