1. Hjem
  2. Markedsføring og sociale medier
  3. Instagram markedsføring
  4. Find de rette hashtags til din Instagramprofil og få flere følgere
billede af online kurset: Find de rette hashtags til din Instagramprofil og få flere følgere

Find de rette hashtags til din Instagramprofil og få flere følgere

Få adgang til min e-bog med konkrete eksempler og et arbejdsark, der hjælper dig med at finde de helt rette hashtags til din virksomheds profil på Instagram

79,00 kr.

Det lærer du

Du lærer hvilke typer af hashtag, der findes

Du lærer, hvordan du vælger de rette hashtags til din profil

Du lærer, hvordan du bruger hashtags optimalt til at tiltrække nye følgere

Hashtag do's & dont's

Det får du:
  • 1 fil til download

  • Ubegrænset adgang

  • Tilgængelig via mobil, tablet og computer

Indhold

1 lektion

Hashtag e-bog

Beskrivelse

Den store hashtag guide er et produkt af mange års erfaring med sociale medier. Hashtags er vigtige for din virksomheds Instagramprofil, hvis du vil nå ud til flere potentielle følgere i din målgruppe, end dem som allerede følger dig på Instagram. Jeg har samlet al min viden om hashtags i en e-bog på 25 sider med konkrete eksempler, visuelle forklaringer og et arbejdsark, hvor jeg hjælper dig til at finde frem til en god liste af hashtags. E-bogen tager cirka 15-20 minutter at læse, og om cirka 1,5 time har du din egen hashtagstrategi, der kan tiltrække nye følgere og øge din rækkevidde samt engagement på Instagram. 


Jeg har lavet en lille checkliste til dig, hvis du vil være sikker på, at e-bogen er noget for dig. Hvis du kan genkende dig selv i minimum 1 af punkterne nedenfor, er guiden noget for dig:

✔️ Jeg bruger ikke hashtags.

✔️ Jeg ved ikke rigtig, hvad hashtags er.

✔️ Jeg bruger hashtags, men jeg famler lidt i blinde.

✔️ Jeg bruger hashtags, men når jeg tjekker “Mit indblik” under mine opslag, kommer ingen eller meget få af mine eksponeringer fra hashtags.

✔️ Jeg bruger hashtags, men når jeg klikker på nogle af mine mest benyttede hashtags, kan jeg se, at de enkelte hashtags er blevet brugt i flere millioner af opslag.

✔️ Jeg bruger hashtags, men når jeg klikker på nogle af mine mest benyttede hashtags, kan jeg se, at de enkelte hashtags er blevet brugt i færre end 200 opslag.


Så er spørgsmålet bare:

Ønsker du at forstå, hvordan du finder de helt rette hashtags for din virksomheds profil, så du får en større rækkevidde på dine opslag og dermed når ud til flere i din målgruppe helt uden brug af annoncekroner?


Hvis svaret er “JA!”, vil du få stor gavn af e-bogen. Det koster dig blot 119,- inkl. moms. Prisen svarer i øvrigt til 10 minutters rådgivning hos en dygtigt SoMe ekspert, som knap nok når at introducere emnet. Så du får masser af værdi for pengene.


Hvem er guiden til?

Guiden henvender sig til virksomhedsejere og selvstændige, som bruger Instagram til deres forretning, SoMe medarbejdere og influencere. Både service- og produktbaserede virksomheder.

Guiden er til dig, der ønsker en nem og overskuelig gennemgang af, hvordan du bruger hashtags til at opnå en større rækkevidde på din profil.


Hvor længe har jeg adgang til guiden?

Guiden er en PDF e-bog til download, så den er din til evig tid. Du kan gennemgå den i dit helt eget tempo og bruge den som et opslagsværk til hver en tid.


Jeg har aldrig brugt hashtags, er guiden til mig?

Ja for Søren! Guiden er perfekt til dig, uanset om du aldrig har brugt hashtags før eller om du har, men ikke opnår de ønskede resultater eller bare ikke føler dig helt sikker i det, du gør. Hvis du allerede opnår høje eksponerings-tal fra hashtags, er denne e-bog ikke til dig.


Hvad kan jeg forvente af "Hashtag guiden"?

Med e-bogen “Hashtag guide” får du 25 sider fyldt med en masse viden om brugen af hashtags på Instagram. Jeg tager dig fra A til Z på en nem og forståelig måde og masser af konkrete eksempler og visuelle forklaringer på, hvad hashtags er, hvordan du skal bruge dem og hvordan du finder de rette hashtags til din Instagram profil.

Forudsætninger

  • Du skal have en Instagramprofil – enten business eller kreatør (ikke en lukket profil)
  • E-bogen er på dansk

Din instruktør

Instructor

Karoline Drejer-Madsen

SoMe Specialist

2 kurser

Jeg er ejer af Ægte Agency, hvor jeg rådgiver i og håndterer sociale medier for danske virksomheder. Jeg deler tips og tricks om Instagram på Ægte Agency's profil, hvor du er velkommen til at følge med.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Flere kurser fra Karoline Drejer-Madsen

Instagram scanning - Få feedback på din Instagramprofil

Karoline Drejer-Madsen

Instagram scanning - Få feedback på din Instagramprofil

1.495,00 kr.

Flere kurser indenfor Instagram markedsføring

Boost din bogs succes 1: Din guide til at opnå optimale anmeldelser af din bogudgivelse

Anjelica (Anja) Søndergaard

Boost din bogs succes 1: Din guide til at opnå optimale anme..

549,00 kr.
Instagram scanning - Få feedback på din Instagramprofil

Karoline Drejer-Madsen

Instagram scanning - Få feedback på din Instagramprofil

1.495,00 kr.
Professionel Instagram på 5 minutter

Stela Hansen

Professionel Instagram på 5 minutter

149,00 kr.
Gå til Instagram markedsføring
Gå til Instagram markedsføring

79,00 kr.