1. Hjem
  2. Livsstil
  3. Skønhed og velvære
  4. Forstå din overgangsalder – Start Kit
billede af online kurset: Forstå din overgangsalder – Start Kit

Forstå din overgangsalder – Start Kit

Lær at Forstå og Håndtere Symptomerne - Skab Balance og Velvære i Din Nye Livsfase

149,00 kr.

Det lærer du

Du lærer at forstå Overgangsalderen: Efter kurset vil du lære at have en grundlæggende forståelse af, hvad overgangsalderen er, herunder de fysiske og følelsesmæssige ændringer, der kan forekomme.

Du lærer at forventningsafstemme: Du lærer at få en realistisk forventning om, hvad du kan forvente under overgangsalderen, hvilket kan hjælpe med at mindske usikkerhed og angst omkring denne livsfase.

Du lærer at navigere i Overgangsalderen: Kurset vil lære dig værdifuld information om, hvordan du kan navigere gennem overgangsalderen, herunder praktiske råd og strategier til at tackle udfordringer og fremme velvære.

Du lærer at anvende en holistisk tilgang til Velvære: Du lærer at få en indføring i en holistisk tilgang til overgangsalderen, der inkluderer tips og råd til at opretholde og forbedre dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære i denne livsfase.

Det får du:
  • 47m indhold - on demand

  • 1 fil til download

  • Ubegrænset adgang

  • Tilgængelig via mobil, tablet og computer

Indhold

3 lektioner 46m 59s

Forstå din overgangsalder Lydfil (42 min.)

Bonus 1 - Basistilskud til din overgangsalder (E-guide)

Bonus 2 - Ro & Hvile Meditation (Lydfil 5 min.)

Beskrivelse

Kender du det med at overgangsalderen nærmest kom som et chok for dig eller at du på ingen måde var forberedt på hvad den indebar?

Det er du ikke alene om. Mange kvinder er slet ikke forberedt på, hvad det vil sige at være i overgangsalderen, hvad der sker og hvordan den kan føles.


Men at føle, at du er faret vild og ikke kan navigere i hvad der sker og at føle dig uforberedt, slutter med dette minikursus.


Du får nemlig den grundlæggende viden, kogt ned i en overskuelig mundfuld, som du kan lytte til når du er på farten. 


Er der nogen sinde nogen der har budt dig velkommen til overgangsalderen, taget dig i hånden at vist dig hvordan du navigere i dette til tider mystisk og mærkelige nye land?

De fleste svarer nej til dette spørgsmål og det er super ærgerligt fordi det betyder at mange kvinder farer lidt vild både i de forandringer de mærker men også i al den information der findes om overgangsalderen.


I dette intro kursus til din overgangsalder får du et kort over din overgangsalder og du får svaret på, hvad du kan forvente og hvordan du navigerer i den store forvandlingsproces du er i.


Du får mit holistiske take på alt det du skal være opmærksom på, alt det der har stor betydning for hvordan du har det mens du er i din forvandling.

Overgangsalderen har utrolig meget potentiale og der er så meget du kan gøre for at stortrives i den men det kræver et godt road map og du får her et uundværligt Start Kit til at navigere i din overgangsalder.


Det er dit road map, der forbereder dig på, hvordan det kan føles at være i overgangsalderen, hvad der sker og hvad du kan forvente. Det guider dig også til alt det, du kan gøre for at stortrives.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige for at deltage på kurset.

Din instruktør

Instructor

PiaMaria Manou

Holistisk Menopause Mentor, Master Stress Coach

2 kurser

Det stod ikke skrevet nogen steder, jeg skulle være Holistisk MenopauseMentor, da jeg var ung. Det stod derimod skrevet, jeg skulle være jordemoder, og det blev jeg.


Jeg arbejdede i 10 år som jordemoder og jeg var dybt fascineret af hvad kvindekroppen kan og især hvordan vi kan komme til at spænde ben for den naturlige proces som en fødsel er.

Da jeg i en alder af 51 år selv gennemlevede en overgangsalder, som i den grad tog både pusten og humøret fra mig, savnede jeg en der holdt mig i hånden og fortalte mig, at jeg var på rette vej.

Ligesom jeg selv havde holdt mange kvinder i hånden gennem fødslen og været et lystårn for dem, savnede jeg en, der kunne guide mig på min rejse.

Jeg følte mig så alene, forvirret og afmægtig.

Da jeg kom ud på den anden side – opgraderet og forvandlet – fik jeg et brændende ønske om at vise kvinder at der findes en vej til at komme blidt og powerfuldt igennem overgangsalderen. Jeg følte jeg havde knækket en kode som jeg gerne ville inspirere andre til at forstå. 


En Holistisk MenopauseMentor var født.

Efter jeg havde arbejdet som MenopauseMentor i nogle år, blev fokus på overgangsalderen større og større i medierne. Flere og flere kvinder begyndte at åbne op omkring overgangsalderens udfordringer og det var åbenlyst at der stadig er stor uvidenhed, både hos kvinder, men også hos fagfolk. Der er ganske enkelt alt for mange kvinder, der stadig er uvidende om overgangsalderen og derfor også lider unødig meget og længe.

Derfor åbnede jeg i foråret 2023 Danmarks første Menopause Klinik inspireret af forholdene i England, hvor kvinder kan få hjælp og rådgivning med offentlig støtte. Så langt er vi endnu ikke i DK, men det første skridt hen imod at alle kvinder kan få den støtte og hjælp de har brug for, hvis overgangsalderen er for udfordrende, er taget ved åbningen af Menopause Klinikken.


Jeg har nu hjulpet rigtig mange kvinder med at få det fantastisk i deres overgangsalder. Jeg har hjulpet dem med at forstå og omfavne denne utrolig spændende livsperiode som overgangsalderen er. Det gør en verden til forskel, at være nysgerrige og åben overfor at lære af overgangsalderen og at få redskaber til at navigere i den.

Overgangsalderen er en virkelig spændende livsperiode, men det er ikke den historie, der florerer på sociale medier og i vores mindset.


Det skal ændres – ikke kun fordi det er godt at være positiv i sin tilgang, men især fordi måden du møder din overgangsalder på, har afgørende betydning for, hvordan den folder sig ud.

Den er vitterlig så fuld af muligheder og ved at samarbejde med den, kan den sætte dig fri. Du kan med andre ord stortrives i din overgang og udvikle dig, opgradere dit liv og blive en ny kvinde. Nøglen er blandt andet din krop og de symptomer den viser dig. Det er kroppens måde at ringe dig op og guide dig til at justere.

Har du brug for hjælp til at opdage magien så tøv ikke med at række ud – jeg er her for at hjælpe dig til at stortrives og blomstre i DIN overgangsalder.

Jeg ved du kan – jeg har selv gået vejen og den er virkelig fantastisk.

You got this!


Kram


UDDANNELSER

2022 Uddannet Master Stress Coach ved Sofia Manning

2017 Uddannet Komplementær Hormonterapeut ved Caroline Fibæk

2004 Uddannet Lifecoach ved Sofia Manning

2001 Uddannet Psykoterapeut ved Bente Plough 

1994 Uddannet Jordemoder Københavns Jordemoderskole

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Flere kurser fra PiaMaria Manou

OVERGANGALDERENS FASER

PiaMaria Manou

OVERGANGALDERENS FASER

Gratis

Flere kurser indenfor Skønhed og velvære

OVERGANGALDERENS FASER

PiaMaria Manou

OVERGANGALDERENS FASER

Gratis
Lev det fortrydelsesfrie liv

Catrine Vienna Rasmussen

Lev det fortrydelsesfrie liv

Gratis
Naturterapi for tinnitus og lydfølsomhed: Lær at reducere symptomer og nyd naturen med en afslappet krop

Rikke Kristensen

Naturterapi for tinnitus og lydfølsomhed: Lær at reducere sy..

79,00 kr.
Gå til Skønhed og velvære
Gå til Skønhed og velvære

149,00 kr.