Det lærer du

At styrke din selvaccept og dit selvværd

At forløse utilstrækkelighedsfølelser

At komme ud af hovedet og ned i kroppen, hvor helingen foregår

Forudsætninger

  • Internetforbindelse

Indhold

1 lektion 6m 48s

6m 48s

Beskrivelse

Øvelsen er nem at bruge i hverdagen. Når du først er fortrolig med den tager den blot et minut at lave, og har stor effekt.

Øvelsen hjælper dig til at slippe selvkritiske tanker og følelser af utilstrækkelighed.

Og styrke din selvaccept og dit selvværd.

Jo større selvaccept og selvværd, desto mere glad og fri bliver du.


Øvelsen hjælper dig ud af hovedet og ned i kroppen og i hjertet, hvor helingen kan ske.

Når hovedet stilnes og du er til stede i dig selv, kommer du i kontakt med den værdifuldhed, du altid er.


"Fra selvkritik til selvværd" - mikro-onlinekursus er en smagsprøve på mit onlineforløb: Find dig selv - og find fred, kærlighed og lykke.

Her går vi langt dybere i forhold til at styrke dit selvværd.

Slippe tankemylder og identifikationen med de tanker, der siger, du ikke er god nok.

Lære dig selv at kende bagved tankerne, så du kan hvile i følelsen af at være fuldkommen som du skal være.

Din instruktør

billede af Josefine Hentze
Josefine Hentze
Åndedrætsterapeut, EFT og tankefeltterapeut, refleksterapeut

Jeg er åndedrætsterapeut fra åndedrætsskolen ved Lotte Paarup, EFT- og tankefeltterapeut fra Mygind Institute, mindfulness instruktør ved Sussanne Wexø og refleksterapeut fra Lone Sørensens uddannelser.

Jeg er indehave af Hos Josefine, og har arbejdet med klienter siden 2009.


Jeg hjælper mennesker med at finde ro i krop og sind igennem åndedrætsterapi, dyb selvaccept, at lade hovedet hvile og komme hjem i kroppen, så vi bedre kan mærke, de svar vi søger og hvile i os selv.


Jeg har (tidligere) døjet med kronisk træthed og kronisk stress igennem mange år, indtil jeg knækkede koden til det. Da jeg oplevede, hvor stor en forskel åndedrættet har på min energi, ro, søvn og velvære, vidste jeg, at det måtte jeg bare dykke dybere ned i. Jeg tog en åndedrætsuddannelse og fortsatte med at gøre nye og endnu dybere erfaringer med åndedrættet. Relationen til åndedrættet vedbliver med at uddybes igennem opmærksomhed og erfaring.

Mine online kurser er baseret dels på den viden og de redskaber jeg har fået igennem mine uddannelser, men også RIGTIG mange års livserfaringer og de store transformationer jeg selv har været igennem.


For mere end 20 år siden ændrede jeg forholdet til mine egne tanker, da jeg opdagede at jeg ikke behøvede at tage mine tanker så alvorligt, som jeg før havde gjort. Det blev startskuddet til at hvile i bevidstheden bagved tankerne og åbne op for langt større indre glæde, fred og selvaccept.


Jo mere vi kommer til stede i nuet, desto mere åbner vi op for den lykke, der allerede bor i os, men som vi ofte ikke har kontakt med, når vi er travlt optaget af fortiden og /eller fremtiden.


Især i kurset "Ro på præstationsangst" gør jeg også brug af de indsigter og erfaringer, som har hjulpet mig til at frigøre mig fra selvkritiske tanker, bekymringer og katastrofetanker.

Kurset er unikt sammensat af bl.a. teknikker fra tankefeltterapien, åndedrætsterapi samt andre metoder til at gennemskue og slippe stressende tanker og styrke selvaccept og selvværd.


Jeg håber, at mine kurser også kan hjælpe dig til at finde mere indre ro i krop og sind, større selvaccept, indre glæde og livskvalitet.


Får du brug for individuel terapi er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: info@hos-josefine.dk

På min hjemmeside www.hos-josefine.dk kan du læse mere om, hvem jeg er, min egne transformationer og hvilket terapier, behandlinger og sessioner jeg tilbyder online eller fysisk i Farum i Nordsjælland.Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Fra selvkritik til selvværd

Gratis