Det lærer du

At stilne sindet og blive fredsfyldt

At forløse svære følelser og hvile i dig selv

At føle dig hjemme i din krop og hjemme i dig selv

At åbne for sjælsbevidsthed

At skelne mellem din programmering og din sjæl

At kunne bruge din intuition som vejviser, i stedet for at forsøge at spekulere dig frem til alting

At styrke dit selvværd

Forudsætninger

 • Internet forbindelse til mobil, tablet eller pc

Indhold

64 lektioner 7t 24m

6m 33s
4m 51s
2m 4s
3m 8s
6m 15s
6m 32s
9m 4s
6m 55s
2m 7s
8m 46s
5m 38s
5m 31s
6m 1s
8m 48s
12m 9s
4m 29s
4m 41s
6m 17s
9m 40s
4m 4s
10m 13s
3m 57s
7m 20s
6m 46s
3m 41s
7m 23s
7m 48s
8m 18s
9m 42s
6m 1s
4m 43s
3m 38s
7m 4s
5m 29s
13m 28s
7m 32s
6m 14s
4m 32s
8m 2s
9m 4s
14m 2s
10m 50s
6m 44s
5m 14s
10m 19s
7m 25s
6m 53s
9m 10s
3m 56s
11m 28s
15m
6m 54s
4m 15s
9m 27s
8m 46s
7m 9s
5m 49s
7m 55s
7m 46s
3m 16s
3m 16s
5m
6m 17s
2m 41s

Beskrivelse

Forløbet inkluderer 10 online moduler. Og jævnlige online LIVE gruppemøder med støtte til dine udfordringer, fjernhealing m.m.

Der frigives 1 nyt modul hver uge i 10 uger. På den måde kan du bedre integrere og få gavn af de redskaber og tilgange, jeg giver dig i forløbet.


I løbet af de 10 uger kommer du til at lære at få en helende og forløsende tilgang til den del af dig som kan føle sig ramt af:


 • Selvkritiske tanker
 • Svære følelser som fx sorg, angst, frustration m.m.
 • Følelser af ikke at være god nok
 • Modstand på selvaccept og manglende selvværd
 • Utryghed i kroppen. Ikke føle dig hjemme dig selv
 • Længsler, savn og følelser af utilstrækkelighed eller afvisninger i relationer
 • Fremmedgjorthed over for din essens, din sjæl.
 • Problemer med at kunne bruge din intuition
 • Hovedpine fra tankemylder, spekulationer og bekymringer
 • Fysiske symptomer, du føler dig fanget i.


Forløbet viser hvordan du åbner for et bevidsthedsskifte i dig selv; fra at være styret af og identificeret med egoets stressende programmer til gradvist at integrere og hele dit ego og leve fra din sjæl.


Når du hviler i dig selv, vil det smitte positivt af på dine relationer. Og du vil opleve at blive mødt med større kærlighed og imødekommenhed fra andre.


Jeg vil elske at guide dig hjem i dig selv og finde den fred, kærlighed og lykke, som ikke er afhængig af, hvad der sker i dit liv.

Faktisk vil du tiltrække endnu mere at glæde dig over i livet, når først du er landet i din indre glæde.


Der er mulighed for at tilkøbe 1:1 sessioner eller behandlinger med rabat fra min hjemmeside til dig, der allerede har købt forløbet. Eventuelle sessioner kan foregå online eller fysisk i Farum og støtte dig yderligere i det, som du har brug for.

Din instruktør

billede af Josefine Hentze
Josefine Hentze
Åndedrætsterapeut, EFT og tankefeltterapeut, refleksterapeut

Jeg er åndedrætsterapeut fra åndedrætsskolen ved Lotte Paarup, EFT- og tankefeltterapeut fra Mygind Institute, mindfulness instruktør ved Sussanne Wexø, Soul Realignment Practioner og refleksterapeut fra Lone Sørensens uddannelser.

Jeg er indehave af Hos Josefine, og har arbejdet med klienter siden 2009.


Jeg hjælper mennesker med at finde ro i krop og sind igennem åndedrætsterapi, dyb selvaccept, at lade hovedet hvile og komme hjem i kroppen, så vi bedre kan mærke, de svar vi søger og hvile i os selv.


Jeg har (tidligere) døjet med kronisk træthed og kronisk stress igennem mange år, indtil jeg knækkede koden til det. Da jeg oplevede, hvor stor en forskel åndedrættet har på min energi, ro, søvn og velvære, vidste jeg, at det måtte jeg bare dykke dybere ned i. Jeg tog en åndedrætsuddannelse og fortsatte med at gøre nye og endnu dybere erfaringer med åndedrættet. Relationen til åndedrættet vedbliver med at uddybes igennem opmærksomhed og erfaring.

Mine online kurser er baseret dels på den viden og de redskaber jeg har fået igennem mine uddannelser, men også RIGTIG mange års livserfaringer og de store transformationer jeg selv har været igennem.


For mere end 20 år siden ændrede jeg forholdet til mine egne tanker, da jeg opdagede at jeg ikke behøvede at tage mine tanker så alvorligt, som jeg før havde gjort. Det blev startskuddet til at hvile i bevidstheden bagved tankerne og åbne op for langt større indre glæde, fred og selvaccept.


Jo mere vi kommer til stede i nuet, desto mere åbner vi op for den lykke, der allerede bor i os, men som vi ofte ikke har kontakt med, når vi er travlt optaget af fortiden og /eller fremtiden.


Især i kurset "Ro på præstationsangst" gør jeg også brug af de indsigter og erfaringer, som har hjulpet mig til at frigøre mig fra selvkritiske tanker, bekymringer og katastrofetanker.

Kurset er unikt sammensat af bl.a. teknikker fra tankefeltterapien, åndedrætsterapi samt andre metoder til at gennemskue og slippe stressende tanker og styrke selvaccept og selvværd.


Jeg håber, at mine kurser også kan hjælpe dig til at finde mere indre ro i krop og sind, større selvaccept, indre glæde og livskvalitet.


Får du brug for individuel terapi er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: info@hos-josefine.dk

På min hjemmeside www.hos-josefine.dk kan du læse mere om, hvem jeg er, min egne transformationer og hvilket terapier, behandlinger og sessioner jeg tilbyder online eller fysisk i Farum i Nordsjælland.


Anmeldelser

4.3

1 Anmeldelse
100%
0%
0%
0%
0%
Monica
3 måneder siden
"Et fantastisk givende kursus som har været et meningsfuldt og vigtigt springbræt i min rejse mod større selvaccept, klarhed, glæde og fred med livet. Der introduceres enkle og tydelige redskaber til at møde sig selv og livet ud fra en accepterende og åben vinkel. Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg har tilgang til dette kursus, da jeg føler det styrker mig og har åbnet mig op for hvor spændende en "livsrejse" jeg egentlig er på."

Find dig selv - og find fred, kærlighed og lykke

Populær

999,00 kr.